Laden...
    • Winkelcentrum Galecop 8, Nieuwegein-Noord, 3437 JV Nieuwegein
    • Winkelcentrum Galecop 8, Nieuwegein-Noord, 3437 JV Nieuwegein
      maandag 08-09-2025:08:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-17:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:08:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-17:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Winkelcentrum Galecop 8, Nieuwegein-Noord, 3437 JV Nieuwegein
      maandag 08-09-2025:08:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-17:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:08:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-17:00zondag 21-09-2025:
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 30 603 1691

      • rollades §


      • rundvlees §


        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 7,95 / 100 g

          gram
        • Zijlendebiefstuk §

          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 5,05 / 100 g

          gram
        • Biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,05 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,65 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Hollandse ribeye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3,90 / 100 g

          gram
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Biefhaasje §

          Een heerlijke biefstuk in de vorm van een varkenshaas.

          € 12,60 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 10,50 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 12,80 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 14,00 / 3 stuks € 12,40 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 12,50 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2,64 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,74 / 100 g

          gram
        • Carpaccio steak §

          De malste kogelbiefstuk dun gesneden en ingelegd met parmezaan, pijmboompitten en rucola. Afgelakt met een huisgemaakte pesto olie.

          € 2,75 / 100 g

          gram
      • kalfsvlees §


        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 7,50 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Kalfs rib-eye §

          Botermalse rib-eye van het kalf.

          € 4,25 / 100 g

          gram
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,98 / 250 g

        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,72 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Varkensrack §

          Heerlijke varkensrack voor een feestelijke maaltijd.

          € 1,99 / 100 g

          gram
      • Wild & Gevogelte §


        • Konijnenachterbout §

          De achterbouten van het konijn zijn mager en hebben tamelijk stevig vlees. Je kunt ze het beste stoven dan komt de smaak het mooist tot zijn recht.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Tam konijn §

          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.

          € 4,85 / 100 g

          gram
        • Eendenborstfilet §

          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Wildpoulet §

          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 2,99 / 100 g

          gram
      • kalkoen §


      • vleeswaren §


        • Vleeswarentrio §

          Drie soorten vleeswaren door ons geselecteerd.

          € 6,00 / stuk

          stuk
        • Gebraden kalfsrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de kalfsborst of de vang (flank). Het vlees wordt goed ontdaan van de hardere zenen en gekruid met zout, witte peper, dragon, basilicum een vleugje nootmuskaat.

          € 3,99 / 100 g

          x 100 g
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 4,99 / 100 g

          x 100 g
        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 6,90 / stuk

          stuk
        • Scudetto §

          Fijne salami gemaakt van Italiaans varkensvlees afkomstig uit de streek van Parma, een ware delicatesse.

          € 4,99 / 100 g

          x 100 g
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 4,50 / 100 g

          x 100 g
      • paté §


        • Kerstpaté §

          Paté met de toevoeging van truffels en champagne.

          € 3,65 / 100 g

          gram
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 2,75 / 100 g

          gram
      • Kant en klaar specialiteiten §


        • Sleetje varkenshaas met brie §

          Heerlijk sleetje gevuld met varkenshaas met brie, even in de oven en smullen maar.

          € 7,65 / ±300 g

          stuk
        • Gevulde varkenshaas §

          Varkenshaas gevuld met roomkaas en lente-ui en omwikkeld met rauwe ham.

          € 4,99 / ±200 g

          stuk
      • gourmetpakket §

        Gezellig en lekker. Gourmetten, fondue of steengrillen met vrienden of familie. De Zaak vol Smaak heeft een ruim assortiment producten voor een heerlijke en geslaagde gourmettafel.


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • kipfilet
          • kipfilet gemarineerd
          • mini kipsaté
          • vinkje
          • mini runderhamburger
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,00 / persoon

          persoon
        • Gourmetschotel met sterren §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kalfsoester
          • kipfilet
          • kipfilet gemarineerd
          • mini runderhamburger
          • runderspiesje
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 11,25 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • kipfilet
          • varkensfricandeau
          • balletje
          • vinkje

          € 9,00 / persoon

          persoon
        • Steengrillschotel §

          • biefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • filetlapje
          • tartaartje

          € 11,50 / persoon

          persoon
      • Kerstspecials §


        • Kipragout §

          € 4,00 / stuk

          stuk
      • saladeschotel §


        • Rundvleessalade §

          Opgemaakt met ham-aspergerolletjes, ei, augurk, cervelaat en tomaat.

          € 8,25 / persoon

          persoon
        • Aardappel-ei salade §

          Opgemaakt met ei, kipfilet, wortelrasp, gebraden gehakt en tomaat.

          € 8,25 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          Opgemaakt met zalm, makreel, garnaaltjes en krab.

          € 12,00 / persoon

          persoon
      • partypan §


        • Partypan klein §

          • spare-rib kluifjes
          • tv-sticks
          • kipballetjes
          • grillschijfjes
          • mini kipspiesjes
          • partyballetjes
          • geschikt voor circa 10 personen
          Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel.

          € 32,99 / stuk

          stuk
        • Partypan groot §

          • spare-rib kluifjes
          • tv-sticks
          • kipballetjes
          • grillschijfjes
          • mini kipspiesjes
          • partyballetjes
          • geschikt voor circa 20 personen
          Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel.

          € 59,99 / stuk

          stuk
      • rundvlees §


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 12,80 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 14,00 / 3 stuks € 12,40 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 10,50 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Biefhaasje §

          Een heerlijke biefstuk in de vorm van een varkenshaas.

          € 12,60 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 12,50 / 3 stuks

          x 3 stuks
      • vlug en panklaar §


        • Minute steak §

          Een steak ofwel biefstuk die dun gesneden is. Heel kort bakken of grillen met wat kruiden of zelfs alleen peper en zout en boter.

          € 12,50 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Megaburger §

          Een heerlijk verse burger. Makkelijk en snel te bereiden. Lekker bij de maaltijd of op een broodje.

          € 12,00 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 10,80 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 10,10 / 4 stuks

          x 4 stuks
      • Maaltijdcomponenten §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 20,90 / kilo

          kilo
      • donderdag §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 14,00 / 3 stuks € 12,40 / 3 stuks

          x 3 stuks
      • Hapjes §

        Voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid leveren wij heerlijke hapjesschotels. De hapjes worden fraai op schaal opgemaakt en kunnen zo gepresenteerd worden. Wij verzorgen ook een heerlijke partypan die uw feestje compleet maakt.


        • Gebraden drumsticks §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,65 / stuk

          stuk
        • Gehaktballetjes in saus §

          Gehaktballetjes in een lekker gekruide saus.

          € 1,46 / 100 g

          gram
        • Satéstokjes met saus §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,19 / 100 g

          gram
      • partypan §


        • Partypan klein §

          • spare-rib kluifjes
          • tv-sticks
          • kipballetjes
          • grillschijfjes
          • mini kipspiesjes
          • partyballetjes
          • geschikt voor circa 10 personen
          Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel.

          € 32,99 / stuk

          stuk
        • Partypan groot §

          • spare-rib kluifjes
          • tv-sticks
          • kipballetjes
          • grillschijfjes
          • mini kipspiesjes
          • partyballetjes
          • geschikt voor circa 20 personen
          Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel.

          € 59,99 / stuk

          stuk
      • smulsteen §

        Wilt u eens wat anders op tafel zetten? De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.


        • Bulgaarse smulsteen §

          • varkenshaas
          • aardappelwedges
          • paprika
          • courgette
          • broccoli

          € 25,95 / stuk

          stuk
        • Franse smulsteen §

          • varkenshaas
          • haricot verts
          • broccoli
          • aardappelwedges

          € 25,95 / stuk

          stuk
        • Mixed grill smulsteen §

          • varkenshaas
          • kipfilet
          • biefstuk

          € 25,95 / stuk

          stuk
      • gourmetpakket §

        Gezellig en lekker. Gourmetten, fondue of steengrillen met vrienden of familie. De Zaak vol Smaak heeft een ruim assortiment producten voor een heerlijke en geslaagde gourmettafel.


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • kipfilet
          • kipfilet gemarineerd
          • mini kipsaté
          • vinkje
          • mini runderhamburger
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,00 / persoon

          persoon
        • Gourmetschotel met sterren §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kalfsoester
          • kipfilet
          • kipfilet gemarineerd
          • mini runderhamburger
          • runderspiesje
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 11,25 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • kipfilet
          • varkensfricandeau
          • balletje
          • vinkje

          € 9,00 / persoon

          persoon
        • Steengrillschotel §

          • biefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • filetlapje
          • tartaartje

          € 11,50 / persoon

          persoon
      • Mini gourmet en fondue schaaltjes §


        • Biefstuk §

          250 gram per stuk

          € 10,00 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde kipfilet §

          250 gram per stuk

          € 6,00 / stuk

          stuk
        • Hamburger §

          250 gram per stuk

          € 6,00 / stuk

          stuk
        • Kipsaté §

          250 gram per stuk

          € 7,00 / stuk

          stuk
        • Mini cordon bleu §

          250 gram per stuk

          € 7,00 / stuk

          stuk
        • Shoarma §

          250 gram per stuk

          € 5,00 / stuk

          stuk
        • Slavink §

          250 gram per stuk

          € 6,00 / stuk

          stuk
        • Varkenshaas §

          250 gram per stuk

          € 7,50 / stuk

          stuk
      • barbecuepakket §

        De barbecuepakketten van De Zaak vol Smaak zijn lekker en compleet. Wij hebben voor elke smaak en in elke prijsklasse een compleet pakket. Lekker handig.


        • BBQ Favoriet §

          • varkenshaassaté
          • biefstukspies
          • runderhamburger
          • barbecueworst
          • kipshaslick

          € 11,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Vlees en Vis §

          • zalmpakketje
          • scampispies
          • kipshaslick
          • varkenshaassaté
          • gemarineerde entrecote

          € 18,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Kastelein All-in §

          • gemarineerd filetlapje
          • biefstukspies
          • kipsaté
          • voorgegaarde hamburger
          • barbecueworst
          • huzarensalade
          • aardappelsalade
          • rauwkostsalade
          • stokbrood en huisgemaakte kruidenboter
          • joppiesaus, satésaus en knoflooksaus
          • inclusief gasbarbecue (exclusief gasverbruik)
          • inclusief plastic borden en bestek
          Te bestellen vanaf 10 personen.

          € 18,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Compleet de Luxe §

          • varkenshaassaté
          • biefstukspies
          • gemarineerde entrecote
          • zalmpakketje
          • gemarineerde kipfilet
          • huzaren- en aardappelsalade
          • rauwkost en pastasalade
          • 4 soorten saus
          • stokbrood (wit of bruin) en huisgemaakte kruidenboter
          • fruitsalade
          • inclusief gasbarbecue (exclusief gasverbruik)
          • inclusief plastic borden en bestek

          € 21,95 / persoon

          persoon
        • BBQ Kidspakket §

          • kinderspies
          • barbecueworstje
          • gegaarde drumstick
          • vuurpijl
          • voorgegaarde hamburger
          • kipsaté
          • maak zelf een keuze uit 3 stukjes vlees

          € 6,50 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,80 / 100 g

          x 100 g
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Gegrilde drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1,87 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 1,68 / 100 g

          x 100 g
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Kip Hawaï §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Kip op stok §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek.

          € 2,45 / stuk

          stuk
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Megaburger §

          Lekker malse XL burger voor de echte vleesliefhebber.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 3,50 / stuk

          stuk
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Spareribs (voorgegaard) §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaasbrochette §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Voorgebraden hamburger §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Zalmpakketje §

          Heerlijk gekruide zalmfilet in folie.

          € 4,75 / stuk

          stuk
      • Specialiteiten §


        • Bavettespies §

          € 3,50 / 100 g

          x 100 g
        • Kip op stok §

          € 2,45 / 100 g

          x 100 g
        • Kipdijspies §

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Surinaamse kipspies §

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Wroet varkenskotelet §

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
      • buffet §

        De warme en koude buffetten van De Zaak vol Smaak zijn ideaal wanneer u een feestje heeft en voor een grotere groep iets lekkers op tafel moet zetten.


        • Koud buffet Van het Huis §

          • rundvleessalade, rijk gegarneerd met vleeswaren, paté, tomaat en ei
          • zalmsalade, rijk gegarneerd met verse zalm, makreel, garnalen en krab
          • Ardennerham met meloen
          • stokbrood en kruidenboter
          Te bestellen vanaf 15 personen.

          € 20,50 / persoon

          persoon
        • Koud/ Warm buffet Ieders Genoegen §

          • rundvleessalade
          • zalmsalade
          • verse fruitsalade
          • stokbrood en kruidenboter
          • satéstokjes in pindasaus (2 stokjes p.p.)
          • kipfilet in kerriesaus
          • warme beenham
          • nasi of rijst naar keuze
          Te bestellen vanaf 15 personen.

          € 25,50 / persoon

          persoon
        • Hollands stamppottenbuffet §

          • Drie soorten stamppot naar keuze. Boerenkool, hutspot, zuurkool, andijvie, rode biet
          • Drie vleesgerechten. Hachee, gehaktbal, speklapje, rookworst
          • inclusief stoofpeer, mosterd en jus
          Te bestellen vanaf 15 personen.

          € 18,50 / persoon

          persoon
    • De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen in de slagerij en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid in de keuken van onze slagerij en verschillen wat dat betreft niets van een zelf gekookte maaltijd.

      • Maaltijdcomponenten §

        Ook leveren wij diverse maaltijdcomponenten. Alle maaltijdcomponenten komen uit eigen keuken.


        • Gebraden kip §

          Een lekkere vers gebraden kip.

          € 9,00 / stuk

          stuk
        • Gebraden kippenpoot §

          Een heerlijk gebraden kippenpootje, lekker als snack, bij de maaltijd of als tussendoortje.

          € 10,00 / 5 stuks

          x 5 stuks
        • Gebraden sparerib §

          Gebraden sparerib met heerlijk sappig en mals vlees. U krijgt een sparerib van circa 400 gram.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 6,60 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 20,90 / kilo

          kilo
        • Kiploempia §

          Een lekker vers gevulde kiploempia.

          € 3,40 / stuk

          stuk
      • saladeschotel §

        Een echte specialiteit van het huis zijn onze luxe gegarneerde salades.


        • Rundvleessalade §

          Opgemaakt met ham-aspergerolletjes, ei, augurk, cervelaat en tomaat.

          € 8,25 / persoon

          persoon
        • Aardappel-ei salade §

          Opgemaakt met ei, kipfilet, wortelrasp, gebraden gehakt en tomaat.

          € 8,25 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          Opgemaakt met zalm, makreel, garnaaltjes en krab.

          € 12,00 / persoon

          persoon
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 3,50 / persoon

          persoon
      • Brood- en toastsalades §


        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,20 / ±150 g

          bakje
        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipsalade §

          Lekker frisse salade op basis van gerookte kip. Heerlijk op een toastje of als broodbeleg.

          € 2,35 / 100 g

          gram
        • Grillsalade §

          Heerlijke salade met grillworst in reepjes gesneden, saus en bieslook.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Ham-preisalade §

          Een heerlijk frisse salade van ham en prei.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 3,27 / 100 g

          gram
        • Salade tomaat-mozzarella §

          Een heerlijke salade van tomaat en mozzarella-kaas. Fris en toch pittig.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Tok-tok salade §

          Een heerlijke verse salade met kip, ei en smulsaus. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Vleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 1,95 / 100 g

          gram
      • rundvlees §


        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 7,95 / 100 g

          gram
        • Zijlendebiefstuk §

          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 5,05 / 100 g

          gram
        • Biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,05 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,65 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Hollandse ribeye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3,90 / 100 g

          gram
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Biefhaasje §

          Een heerlijke biefstuk in de vorm van een varkenshaas.

          € 12,60 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 10,50 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 12,80 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 14,00 / 3 stuks € 12,40 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 12,50 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2,64 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,74 / 100 g

          gram
        • Carpaccio steak §

          De malste kogelbiefstuk dun gesneden en ingelegd met parmezaan, pijmboompitten en rucola. Afgelakt met een huisgemaakte pesto olie.

          € 2,75 / 100 g

          gram
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,98 / 250 g

        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,72 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Varkensrack §

          Heerlijke varkensrack voor een feestelijke maaltijd.

          € 1,99 / 100 g

          gram
      • kalfsvlees §


        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 7,50 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Kalfs rib-eye §

          Botermalse rib-eye van het kalf.

          € 4,25 / 100 g

          gram
      • kalkoen §


      • vlug en panklaar §


        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 10,80 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Megaburger §

          Een heerlijk verse burger. Makkelijk en snel te bereiden. Lekker bij de maaltijd of op een broodje.

          € 12,00 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Minute steak §

          Een steak ofwel biefstuk die dun gesneden is. Heel kort bakken of grillen met wat kruiden of zelfs alleen peper en zout en boter.

          € 12,50 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Provencaalse biefstukreepjes §

          De langwerpige en heel dunne reepjes worden evenals de Duitse biefstuk van de betere vleesdelen gesneden. De reepjes zijn botermals en heel snel klaar om te eten.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 10,10 / 4 stuks

          x 4 stuks
      • vleeswaren §


        • Vleeswarentrio §

          Drie soorten vleeswaren door ons geselecteerd.

          € 6,00 / stuk

          stuk
        • Gebraden kalfsrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de kalfsborst of de vang (flank). Het vlees wordt goed ontdaan van de hardere zenen en gekruid met zout, witte peper, dragon, basilicum een vleugje nootmuskaat.

          € 3,99 / 100 g

          x 100 g
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 4,99 / 100 g

          x 100 g
        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 6,90 / stuk

          stuk
        • Scudetto §

          Fijne salami gemaakt van Italiaans varkensvlees afkomstig uit de streek van Parma, een ware delicatesse.

          € 4,99 / 100 g

          x 100 g
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 4,50 / 100 g

          x 100 g
      • Wild & Gevogelte §


        • Konijnenachterbout §

          De achterbouten van het konijn zijn mager en hebben tamelijk stevig vlees. Je kunt ze het beste stoven dan komt de smaak het mooist tot zijn recht.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Tam konijn §

          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.

          € 4,85 / 100 g

          gram
        • Eendenborstfilet §

          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Wildpoulet §

          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Hele haas §

          Vooral haas die in november en december wordt gevangen heeft een sterke wildsmaak. De rug van de haas is het mooiste gedeelte van de haas en is ook zeer snel te bereiden, 15 tot 20 minuten braden volstaat. Als je een hele haas braadt bestaat het gevaar dat de rug vlugger gaar is. Dat kun je ondervangen door de haas te versnijden na 20 minuten, de rug warm te houden en de bouten nog verder te braden.

          € 2,89 / 100 g

          gram
      • paté §


        • Kerstpaté §

          Paté met de toevoeging van truffels en champagne.

          € 3,65 / 100 g

          gram
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Roompaté §

          Lekker smeuïge roompaté.

          € 2,24 / 100 g

          gram