Laden...
    • Jonkersvaart 80, De Wilp, 9366 TG Jonkersvaart
    • Jonkersvaart 80, De Wilp, 9366 TG Jonkersvaart
      maandag 08-09-2025:07:30-21:30dinsdag 09-09-2025:07:30-21:30
      woensdag 10-09-2025:07:30-21:30donderdag 11-09-2025:07:30-21:30
      vrijdag 12-09-2025:07:30-21:30zaterdag 13-09-2025:07:30-21:30
      zondag 14-09-2025:07:30-21:30maandag 15-09-2025:07:30-21:30
      dinsdag 16-09-2025:07:30-21:30woensdag 17-09-2025:07:30-21:30
      donderdag 18-09-2025:07:30-21:30vrijdag 19-09-2025:07:30-21:30
      zaterdag 20-09-2025:07:30-21:30zondag 21-09-2025:07:30-21:30
    • Jonkersvaart 80, De Wilp, 9366 TG Jonkersvaart
      maandag 08-09-2025:07:30-21:30dinsdag 09-09-2025:07:30-21:30
      woensdag 10-09-2025:07:30-21:30donderdag 11-09-2025:07:30-21:30
      vrijdag 12-09-2025:07:30-21:30zaterdag 13-09-2025:07:30-21:30
      zondag 14-09-2025:07:30-21:30maandag 15-09-2025:07:30-21:30
      dinsdag 16-09-2025:07:30-21:30woensdag 17-09-2025:07:30-21:30
      donderdag 18-09-2025:07:30-21:30vrijdag 19-09-2025:07:30-21:30
      zaterdag 20-09-2025:07:30-21:30zondag 21-09-2025:07:30-21:30
    • maandag 08-09-2025:07:30-21:30dinsdag 09-09-2025:07:30-21:30
      woensdag 10-09-2025:07:30-21:30donderdag 11-09-2025:07:30-21:30
      vrijdag 12-09-2025:07:30-21:30zaterdag 13-09-2025:07:30-21:30
      zondag 14-09-2025:07:30-21:30maandag 15-09-2025:07:30-21:30
      dinsdag 16-09-2025:07:30-21:30woensdag 17-09-2025:07:30-21:30
      donderdag 18-09-2025:07:30-21:30vrijdag 19-09-2025:07:30-21:30
      zaterdag 20-09-2025:07:30-21:30zondag 21-09-2025:07:30-21:30
    • bezorgregiominimum bestelbedrag
      radius: 10 kilometer€ 40,00
      • afhalen
        • contant geld
      • bezorging
        • contant geld
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 6 13597235

    • Welkom bij Boer'n Jonker

      Westerkwartierse biologische producten rechtstreeks van de boerderij. Natuurlijk gezond!

      • Suddervlees §


        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Braadlap §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan je heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1,90 / 100 g

          gram
      • Dagelijkse kost §


        • Runderschnitzel ongekruid §

          Smaakvolle runderschnitzel naturel. Kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 7,35 / 350 g

          x 350 g
        • Runderschnitzel gekruid §

          Smaakvolle gekruide runderschnitzel. Kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 7,35 / 350 g

          x 350 g
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Runderworstjes §

          Runderbraadworst is fijngemalen mager rundvlees in worstvorm.

          € 1,86 / 100 g

          gram
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Gehakt ongekruid §

          Rundergehakt naturel.

          € 5,10 / 300 g

          x 300 g
        • Gehakt gekruid §

          Gekruid rundergehakt.

          € 5,10 / 300 g

      • Steaks §


        • Biefstuk §

          Gesneden van verschillende biefstukdelen.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 15,00 / ±250 g

          stuk
        • Ossenhaaspuntjes §

          De puntjes van de ossenhaas worden gesneden van de dunnere stukken van de haas en zijn uitstekend geschikt om mee te wokken of te roerbakken.

          € 11,25 / ±250 g

          stuk
      • Unieke stukken §


        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 2,05 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 2,00 / ±200 g

          stuk
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,25 / ±100 g

          stuk
      • Barbecuevlees §


        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 22,50 / ±1.000 g

          stuk
        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben. Het is een smakelijk gedeelte van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 28,00 / ±1.000 g

          stuk
        • Short ribs §

          Short ribs zijn heerlijk voor op de barbecue. Zet de short ribs een aantal dagen in de marinade en laat de short ribs vervolgens langzaam garen op de barbecue.

          € 17,90 / ±1.000 g

          stuk
      • Exclusief §

        Ons gehele assortiment is biologisch, met uitzondering van de droge worsten.


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 4,75 / stuk

          stuk
        • Droge worst walnoot §

          Heerlijke droge worst met stukjes walnoot.

          € 4,75 / stuk

          stuk
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 7,00 / kilo

          kilo
      • Barbecuespecialiteiten §


        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 22,50 / ±1.000 g

          stuk
        • Beef short ribs §

          Short ribs, mals rundvlees dat uitstekend bereid kan worden op de barbecue.

          € 17,90 / ±1.000 g

          stuk
        • Dikke lende §

          Dikke lende ook wel bekend onder de noemer Sirloin of Rumpsteak. Mals rundvlees, fijn van draad, vol van smaak.

          € 11,25 / ±500 g

          stuk
        • Entrecote §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 24,50 / kilo

          kilo
        • Gekruide biefstukspiesjes §

          Een spies met malse gekruide stukjes biefstuk.

          € 15,05 / ±430 g

          stuk
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 16,90 / kilo

          kilo
        • Ossenhaas met ketting §

          Een hele ossenhaas is fantastisch om in zijn geheel te bereiden op de barbecue. De kern van het vlees blijft mooi sappig omdat de hitte het vocht binnenin de ossenhaas niet kan bereiken.

          € 52,00 / kilo

          kilo
        • Picanha steak §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 28,00 / ±1.000 g

          stuk
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 21,90 / kilo

          kilo
        • Rosbief §

          Supersappig, kruidig stuk vlees wat prima op de barbecue te bereiden is.

          € 8,20 / ±400 g

          stuk
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 15,35 / kilo

          kilo
      • Boer'n Jonker Kaas §

        Natuurlijk:

        • Natuurlijk gedrag
        • Grazende dieren
        • Rijke biodiversiteit
        Gezond:
        • Rijk aan Omega 3
        • Duurzaam
        • Zacht en romig
        Westerwartiers:
        • Vakmanschap
        • Rechtstreeks van de boer
        • Korte keten


        • 'Krudn' kaas §

          Prei-tuinkruiden zorgen voor een hartige smaak in een zachte romige kaas.

          € 4,20 / ±300 g

          stuk
        • 'Lutje' kaas §

          Romige en zachte kaas. Lekker voor op brood maar ook bij de borrel.

          € 4,20 / 300 g

        • 'Neutjes' kaas §

          Een licht nootachtige smaak van fenegriek in een zachte romige kaas.

          € 4,80 / ±300 g

          stuk
        • 'Opoe' kaas §

          Krachtige en pittige kaas. Lekker voor op brood of bij de borrel.

          € 5,70 / ±300 g

          stuk
        • 'Truffel' kaas §

          Bevat verse zwarte zomertruffel van Italiaanse bodem. Dit geeft de kaas een intense smaakbeleving. Lekker bij de borrel of om te verwerken in gerechten.

          € 4,75 / ±250 g

          stuk
        • 'Zunnige' kaas §

          Een kaas in mediterrane sfeer met een frisse smaak van tomaat en olijf.

          € 4,20 / ±300 g

          stuk