Laden...
    • Onze Lieve Vrouwestraat 75, Ospel, 6035 AN Nederweert
    • Onze Lieve Vrouwestraat 75, Ospel, 6035 AN Nederweert
      maandag 08-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00dinsdag 09-09-2025:08:30-12:30
      woensdag 10-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00donderdag 11-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:30-18:00zaterdag 13-09-2025:gesloten
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:30-12:30woensdag 17-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00vrijdag 19-09-2025:08:30-18:00
      zaterdag 20-09-2025:geslotenzondag 21-09-2025:gesloten
    • Onze Lieve Vrouwestraat 75, Ospel, 6035 AN Nederweert
      maandag 08-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00dinsdag 09-09-2025:10:00-12:30
      woensdag 10-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00donderdag 11-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00
      vrijdag 12-09-2025:10:00-18:00zaterdag 13-09-2025:
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00
      dinsdag 16-09-2025:10:00-12:30woensdag 17-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00
      donderdag 18-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00vrijdag 19-09-2025:10:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:zondag 21-09-2025:
      • afhalen
        • contant geld
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 495 632 583

      • gourmetpakket §


        • Gourmet Standaard §

          • varkenshaas
          • speklap
          • biefstuk
          • kipfilet
          • blinde vinkje
          • gehaktschijfje

          € 9,75 / persoon

          persoon
        • Gourmet Speciaal §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • varkenshaassaté
          • kalkoenfilet
          • varkensfiletlapje

          € 10,75 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • varkenshaas
          • biefstuk
          • kipfilet
          • gekruide gehaktballetjes
          • slavinkje

          € 10,75 / persoon

          persoon
        • Gourmet / Fondue Toebehoren §

          • broccolisalade
          • Lambada salade
          • Limburgse salade
          • knoflook-, zigeuner- en cocktailsaus
          • huzarensalade
          • stokbrood en kruidenboter

          € 7,95 / persoon

          persoon
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.

          € 6,45 / ±300 g

          stuk
        • Kophaas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden.

          € 3,40 / ±180 g

          stuk
        • Varkensfiletlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2,20 / ±130 g

          stuk
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.
        • Ribkotelet §

          Ribkotelet heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkotelet is een heerlijk malse en magere karbonade en is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,90 / ±200 g

          stuk
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2,20 / ±130 g

          stuk
        • Fricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.
        • Gepaneerde schnitzel §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,69 / ±150 g

          stuk
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.

          € 2,69 / ±150 g

          stuk
        • Ongepaneerde schnitzel §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2,20 / ±130 g

          stuk
        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 1,49 / ±100 g

          stuk
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,59 / ±100 g

          stuk
        • Varkensprocureur §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.
        • Varkensprocureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden. Een populair product op de barbecue!

          € 2,38 / ±160 g

          stuk
        • Shoarma §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.
        • Katenhaasje §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 2,79 / ±140 g

          stuk
        • Varkensreepjes gemarineerd §

          Heerlijk malse met de hand gesneden varkensvleesreepjes.
      • rundvlees §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Biefreepjes §

          In kleine reepjes gesneden biefstuk.
        • Biefreepjes gemarineerd §

          In kleine reepjes gesneden gemarineerd biefstuk.
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Baklap §

          Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 4,23 / ±130 g

          stuk
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 4,90 / ±200 g

          stuk
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.
        • Mager soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.
      • kip §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2,46 / ±130 g

          stuk
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees.
        • Kip houthakkerssteak §

          Kipfilet met gerookt spek en kruidenolie.

          € 2,70 / ±140 g

          stuk
        • Ooterse kipreepjes §

          Heerlijk Oosters gekruide kipreepjes, die heel geschikt zijn om te wokken. Ze hebben maar weinig tijd nodig om te garen.
        • Kipschnitzel gepaneerd §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2,70 / ±140 g

          stuk
      • kalkoen §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.

          € 2,46 / ±130 g

          stuk
        • Kalkoenfilet Florence §

          Een heerlijk gemarineerd filetlapje van de kalkoen. Lekker mals en sappig.

          € 2,46 / ±130 g

          stuk
        • Kalkoenpoulet §

          In blokjes geneden wit vlees van kalkoen.
      • Gehaktproducten §


        • Varkensbraadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,50 / ±100 g

          stuk
        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 1,50 / ±100 g

          stuk
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.
        • Half-om-half saucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 1,49 / ±100 g

          stuk
        • Braaispi §

          Spiesjes van half-om-half gehakt burgers, verpakt in plakjes katenspek. Heerlijk Oriëntaals gekruid. Erg lekker!

          € 2,37 / ±140 g

          stuk
        • Lenteburger §

          Frisse lenteburger met tuinkruiden.

          € 2,06 / ±125 g

          stuk
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.
        • Rundertartaartjes §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2,10 / ±100 g

          stuk
      • vleeswaren §


        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 2,25 / 100 g

        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 3,90 / 100 g

        • Kempenham §

          Een ambachtelijke, traditioneel gerookte rauwe ham met zwoerd en brandmerk. Drooggezouten, langzaam gerookt en in rust gerijpt. Mild en zacht van smaak. Ouderwetse kwaliteit. Puur natuur en zonder toevoegingen. In Tilburg en omgeving staat deze ham bekend als gerookte Pasham.

          € 3,95 / 100 g

        • Rauwe boerenham ongerookt §

          Ambachtelijk bereidde boerenham met een lekkere pekelmix.

          € 3,25 / 100 g

        • Rauwe boerenham gerookt §

          Ambachtelijk bereidde boerenham met een lekkere pekelmix en licht gerookt.

          € 3,25 / 100 g

        • Vlaamse boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 3,45 / 100 g

        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2,80 / 100 g

        • Ardenner boterhamworst §

          De basis bestaat uit mager rund-, varkensvlees en spek. Deze grondstoffen worden heel fijn gemalen en op smaak gebracht met zout, witte peper, gember, kardemom en foelie.

          € 2,25 / 100 g

        • Kippenham §

          Heerlijk magere kippenham.

          € 3,25 / 100 g

        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1,99 / 100 g

        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1,99 / 100 g

        • Gekookte achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 3,25 / 100 g

        • Berliner leverworst §

          De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat uit spek van de kinnebak van het varken, varkensvlees en lever.

          € 2,35 / 100 g

        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 2,19 / 100 g

        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 2,49 / 100 g

        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 3,25 / 100 g

        • Kaas jong belegen §

          Kaas met een pure, eerlijke en volle smaak.

          € 1,99 / 100 g

        • Kalkoen in gelei §

          Zoetzure kalkoen preskop.

          € 3,40 / 100 g

        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 4,25 / 100 g

        • Roompaté §

          Lekker smeuïge roompaté.

          € 2,95 / 100 g

        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 2,49 / 100 g

      • barbecue §


        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,69 / ±100 g

          stuk
        • Gemarineerde hamlap §

          Het meest malse lapje uit een varken, heerlijk gemarineerd voor extra veel smaak.

          € 2,20 / ±130 g

          stuk
        • Gemarineerde schouderkarbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 2,38 / ±160 g

          stuk
        • Karbonadesteak §

          Een heerlijk verse karbonadesteak voor op de barbecue.

          € 2,20 / ±130 g

          stuk
        • Varkenshaassaté §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 1,89 / ±100 g

          stuk
        • Souvlakispies (varkenshaas) §

          Een heerlijk malse souvlakispies.

          € 1,89 / ±100 g

          stuk
        • Hamburger (voorgegaard) §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1,55 / stuk

          stuk
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,49 / ±100 g

          stuk
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,51 / ±130 g

          stuk
        • Kipsaté §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,93 / ±100 g

          stuk
        • Kalkoenspies §

          Heerlijk sappige kalkoenspies voor op de grill.

          € 1,99 / ±100 g

          stuk
        • Gemarineerde kalkoenfilet §

          Sappig kalkoensteak, heerlijk gemarineerd.

          € 2,46 / ±130 g

          stuk
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 4,75 / ±130 g

          stuk
        • Biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,25 / ±100 g

          stuk
      • barbecuepakket §


        • BBQ Pakket A §

          • gemarineerde speklap
          • varkenshaassaté
          • barbecueworst
          • hamburger

          € 7,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket B §

          • gemarineerde speklap
          • varkenshaassaté
          • kipsaté
          • karbonadesteak

          € 8,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket C §

          • gemarineerde biefspies
          • gemarineerde kalkoenspies
          • gemarineerde kipfilet
          • Souvlakispies (varkenshaas)

          € 9,75 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket D §

          • Souvlakispies (varkenshaas)
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • gemarineerde schouderkarbonade
          • kipsaté

          € 9,75 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket Kids §

          • barbecueworst
          • hamburger
          • kinderspies

          € 4,75 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket Tieners §

          • gemarineerde speklap
          • barbecueworst
          • varkenshaassaté
          • hamburger
          • gemarineerde kipfilet
          • huzarensalade
          • saté-, knoflook-, zigeuner- en cocktailsaus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 15,25 / persoon

          persoon
        • BBQ Toebehoren §

          • broccolisalade
          • Lambada salade
          • Limburgse salade (wortel en kool)
          • pastasalade
          • fruitsalade
          • huzarensalade
          • saté-, knoflook-, zigeuner- en cocktailsaus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 10,95 / persoon

          persoon
      • Kant en klaar §


        • Gehaktballen in tomatensaus §

          Gehaktballetjes in een lekker gekruide tomatensaus.

          € 8,75 / 500 g

          x 500 g
        • Kip in satésaus §

          Malse kipfilet in een mild pittige satésaus.

          € 8,45 / 500 g

          x 500 g
        • Hacheevlees §

          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.

          € 9,45 / 500 g

          x 500 g
        • Babi pangang §

          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.

          € 8,45 / 500 g

          x 500 g
        • Kipragout §

          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.

          € 9,95 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenshaas in champignonroomsaus §

          Heerlijk malse varkenshaas in een romige champignonsaus.

          € 9,45 / 500 g

          x 500 g
        • Gebraden gehaktballen §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 3,43 / 2 stuks à ±115 g

          x 2 stuks
        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
      • Soep §


        • Heldere runderbouillon (diepvries) §

          Een heerlijke smaakvolle bouillon.

          € 5,75 / liter

          liter
        • Tomatensoep (diepvries) §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Goulashsoep (diepvries) §

          Een heerlijk pittige, goedgevulde maaltijdsoep.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Erwtensoep (diepvries) §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Chinese tomatensoep (diepvries) §

          Chinese tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, Oosterse kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 7,45 / liter

          liter