Laden...
    • Brouwerstraat 59, Ede West, 6713 AA Ede
    • Brouwerstraat 59, Ede West, 6713 AA Ede
      maandag 08-09-2025:13:00-17:30dinsdag 09-09-2025:08:30-17:30
      woensdag 10-09-2025:08:30-17:30donderdag 11-09-2025:08:30-17:30
      vrijdag 12-09-2025:08:30-18:00zaterdag 13-09-2025:08:30-17:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:13:00-17:30
      dinsdag 16-09-2025:08:30-17:30woensdag 17-09-2025:08:30-17:30
      donderdag 18-09-2025:08:30-17:30vrijdag 19-09-2025:08:30-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:30-17:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Brouwerstraat 59, Ede West, 6713 AA Ede
      maandag 08-09-2025:14:00-17:30dinsdag 09-09-2025:10:00-17:30
      woensdag 10-09-2025:10:00-17:30donderdag 11-09-2025:10:00-17:30
      vrijdag 12-09-2025:zaterdag 13-09-2025:
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:14:00-17:30
      dinsdag 16-09-2025:10:00-17:30woensdag 17-09-2025:10:00-17:30
      donderdag 18-09-2025:10:00-17:30vrijdag 19-09-2025:10:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:10:00-17:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:12:00-17:30dinsdag 09-09-2025:12:00-17:30
      woensdag 10-09-2025:12:00-17:30donderdag 11-09-2025:12:00-17:30, 19:00-21:00
      vrijdag 12-09-2025:zaterdag 13-09-2025:
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:12:00-17:30
      dinsdag 16-09-2025:12:00-17:30woensdag 17-09-2025:12:00-17:30
      donderdag 18-09-2025:12:00-17:30, 19:00-21:00vrijdag 19-09-2025:12:00-17:30
      zaterdag 20-09-2025:12:00-17:00zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslag
      Ede Oost€ 5,00
      Ede West€ 5,00
      Veldhuizen€ 5,00
      Kernhem€ 5,00
      Ede Zuid€ 5,00
      Wijk 11€ 5,00
      Wijk 12€ 5,00
      Bedrijventerrein€ 5,00
      Buitengebied Ede€ 5,00
      Veluwse Poort€ 5,00
      Bennekom€ 6,00
      Lunteren€ 6,00
      Ederveen€ 6,00
      Wijk 60€ 6,00
      Harskamp€ 6,00
      Otterlo Dorp€ 6,00
      Eschoter Veld€ 6,00
      • afhalen
        • contant geld
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • contant geld
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 318 618 498

    • Ons gourmetvlees verpakken wij in gesealde bakjes. Langer houdbaar en makkelijk voor u te bewaren.

      • Gourmet en fondue §

        Ons advies is 2 bakjes per persoon. Alle bakjes wegen ca. 150 gram.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 6,50 / bakje

          bakje
        • Cordonbleu §

          € 3,50 / bakje

          bakje
        • Kipfilet §

          € 3,50 / bakje

          bakje
        • Kipshoarma §

          € 2,75 / bakje

          bakje
        • Mini kipsaté §

          € 4,50 / bakje

          bakje
        • Runderhamburger §

          € 4,50 / bakje

          bakje
        • Runderschnitzel gemarineerd §

          € 5,50 / bakje

          bakje
        • Slavink §

          € 4,50 / bakje

          bakje
        • Varkenshaas gekruid §

          € 4,50 / bakje

          bakje
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          € 4,25 / bakje

          bakje
        • Worstjes §

          € 4,50 / bakje

          bakje
      • Wild gourmet §

        Ons advies is 3 bakjes per persoon. Alle bakjes wegen ca. 100 gram.


        • Haasrugfilet §

          € 6,98 / bakje

          bakje
        • Hertenbiefstuk §

          € 4,98 / bakje

          bakje
        • Tamme eendenborstfilet §

          € 3,98 / bakje

          bakje
        • Wildzwijnbiefstuk §

          € 6,49 / bakje

          bakje
      • barbecuepakket §


        • BBQ Pakket Populair §

          • voorgegaarde hamburger
          • gegrilde drumstick
          • barbecueworstje kip/varken
          • gemarineerde speklap
          • 2 kipsatéstokjes

          € 7,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket Extra §

          • runderhamburger
          • barbecueworstje kip/varken
          • gemarineerde karbonade
          • 2 kipsatéstokjes
          • shaslick kip/varken

          € 9,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket Luxe §

          • gemarineerde kipfilet
          • rundersteak
          • varkenshaassaté
          • gemarineerde karbonade
          • kipdijenspies

          € 12,00 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket XL §

          • BBQ schijf
          • runderspies
          • Oostenrijkse BBQ worst
          • gemarineerde kipfilet
          • 2 kipsatéstokjes
          • shaslick kip/varken

          € 13,50 / persoon

          persoon
        • Barbecue All In §

          • runderhamburger
          • gemarineerde karbonade
          • barbecueworstje
          • gemarineerde speklap
          • 2 kipsatéstokjes
          • rundersteak
          • rundvlees- en huzarensalade
          • stokbrood en kruidenboter
          • 3 soorten saus

          € 19,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket Kinderen §

          • kinderhamburger
          • gegrilde drumstick
          • kinderspies
          • barbecueworstje

          € 5,50 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Barbecueschijf §

          Een varkensschijf omwikkeld met spek en pittige marinade.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Barbecueworst (varkens) §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Gegrilde drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,00 / stuk

          stuk
        • Gemarineerd kipfiletje §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Hamburger (voorgegaard) §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Jumbo kipsatéstokje (voorgegaard) §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Kip-hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kipburger (voorgegaard) §

          Een heerlijke kipburger. Wij hebben deze voor u al voorgegaard zodat u deze alleen maar even hoeft bruin te grillen.

          € 1,50 / stuk

        • Kipdijen spies gekruid §

          Heerlijk gekruide dijenfilet op een stok.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kipdijen spies piri piri §

          Heerlijke spies van kipdijvlees gekruid met pirikruiden.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kipsatéstokjes §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 3,00 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Mexicaans kip barbecueworstje §

          Heerlijke kip barbecueworst met pittige kruiden.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Mixed-grillspies §

          Een spies met rund- en varkensvlees.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Oostenrijkse barbecueworst §

          Een varkensworst gevuld met kaas en omwikkeld met spek.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Runderspies §

          Botermalse stukjes rundvlees met paprika op een stokje.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Rundersteak §

          Een steak (uit het oud Noors: Steik) is een snede, of “cut” dwars op het spierweefsel van een stuk vlees. De rundersteak is uitermate geschikt voor de barbecue.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Shaslick (kipspies) §

          Een spies met heerlijk gekruid kippenvlees, ui en paprika.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Shaslick (varkensspies) §

          Een spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui en paprika.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Spareribs kant en klaar §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 4,95 / 250 g

          x 250 g
        • Speklappen gemarineerd §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Varkenshaassatéstok §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,25 / stuk

          stuk
      • vegetarisch §


        • Groenteschijf §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Vegetarische burger §

          Een vegetarische burger is een goed alternatief voor een stukje vlees of vis van de barbecue.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Vegetarische gehaktballetjes §

          Heerlijk gekruide vegetarische gehaktballetjes.

          € 0,50 / stuk

          stuk
        • Vegetarische spies §

          Een spies met heerlijke vegetarische groenteballetjes.

          € 2,25 / stuk

          stuk
      • barbecuetoebehoren §


        • Gasbarbecue §

          Huur hier een gasbarbecue voor eindeloos bbq-plezier.

          € 15,00 / stuk

          stuk
        • Gasverbruik §

          Kosten voor het gasverbruik.

          € 20,00 / stuk

          stuk
        • Schoonmaakservice §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken de barbecue voor uw schoon.

          € 12,50 / stuk

          stuk
        • Bord en bestek §

          Bestel wegwerpborden en bestek voor uw barbecuefeestje. Wel zo makkelijk.

          € 0,75 / persoon

          persoon
        • Grote koekenpan §

          € 15,00 / stuk

          stuk
      • Barbecue aanvulling §


        • Stokbrood wit §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Stokbrood bruin §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 3,95 / ±200 g

          persoon
        • Rauwkostsalade §

          Rijkelijk gevulde knapperige salade.

          € 3,95 / ±200 g

          persoon
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 3,95 / ±200 g

          persoon
        • Scharreleisalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 4,50 / ±200 g

          persoon
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 5,50 / ±200 g

          persoon
      • rundvlees §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Bieflappen §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.

          € 2,15 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Carpacciorolletje §

          Runderrolletje met pesto, pijnboompitten en kaas.

          € 2,98 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,49 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 3,75 / stuk

        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 4,95 / 500 g

          x 500 g
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 4,98 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2,98 / 100 g

          x 100 g
        • Runder carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 2,79 / ±80 g

          portie
        • Runderbraadworst §

          Een runderbraadworst is gemaakt van puur rundvlees en lekker te nuttigen op koude dagen.

          € 2,54 / ±150 g

          stuk
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Runderreepjes §

          De langwerpige en heel dunne reepjes worden evenals de Duitse biefstuk van de betere vleesdelen gesneden. De reepjes zijn botermals en heel snel klaar om te eten.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 4,65 / ±275 g

          stuk
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2,98 / 100 g

          gram
        • Rundersteak §

          Rundersteaks, botermals rundvlees om even om-en-om te bakken. Pittig gekruid.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Rundertartaar §

          Heel mager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk met maximaal 10% vet.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1,95 / stuk

        • Schenkel §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 6,95 / 500 g

          x 500 g
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Kophaas §

          Kophaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de kophaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3,75 / 250 g

          x 250 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,50 / 200 g

          x 200 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,75 / 300 g

          x 300 g
        • Ambachtelijke rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,98 / stuk

        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Braadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 2,09 / ±150 g

          stuk
        • Filetlapjes §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Filetlapjes gemarineerd §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Gekruide saucijzen §

          Een saucijs, gemaakt van puur varkensvlees, gekruid met pittige kruiden.

          € 2,25 / ±150 g

          stuk
        • Gemarineerde karbonade §

          Een dungesneden schouderkarbonade, heerlijk gekruid met een kruidenmarinade.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Hamlappen §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 3,49 / 500 g

          x 500 g
        • Krabbetjes §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 3,29 / 300 g

          x 300 g
        • Mager rookspek §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Mager spek §

          Echt spek van het varken met maximaal twintig procent vet.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Procureur §

          Een stuk procureur is een uitgebeende nek, hetzelfde vlees als waar een schouderkarbonade van wordt gesneden. Na een tijdje garen heeft u een heerlijk mals stuk varkensprocureur.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Spareribs §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Speklappen met zwoerd §

          Een speklap is een varkenslapje dat veel vet bevat. Het wordt weggesneden bij de rug of bij de buik van het varken. Het zwoerd is de huid van het varken.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Speklappen zonder zwoerd §

          Een speklap komt uit de rus of buik van het varken. Het wordt dun gesneden zodat u deze lekker knapperig kunt uitbakken. Het vet geeft een heerlijke bijsmaak aan het vlees.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 3,02 / ±160 g

          stuk
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Varkenshaassaté §

          Fijngesneden varkenshaasblokjes, heerlijk gekruid en lekker mals. Ook ideaal om zelf satéstokjes van te maken!

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een dun filetlapje, zacht van smaak, uiterst mager en lekker gepaneerd met een wienerpaneermeel.

          € 2,54 / ±150 g

          stuk
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfilet. Dit is een dun lapje vlees, fijn van draad en zacht van structuur.

          € 2,54 / ±150 g

          stuk
        • Varkensshoarma §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Varkensvleesreepjes §

          Varkensvleesreepjes zijn shoarmareepjes, dun gesneden en ongekruid.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek, mals en vet, uitermate goed te gebruiken bij de stamppot.

          € 1,79 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Kipfilet §

          Kipfilet is het meest magere deel van de kip. Het vel/vlies is er af gehaald en na een goede bereiding is het heerlijk mals. Vraag voor advies de poelier!

          € 3,19 / 200 g

          x 200 g
        • Kipdijfilet §

          Kippendijen is het vlees dat komt uit het bovenste gedeelte van de poot. Hierdoor is het heerlijk mals en wat vetter van structuur. Dit zorgt er voor dat de kipdij minder snel droog wordt na het bakken.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Hele kip §

          De hele kip wordt opgebonden aangeleverd en weegt gemiddeld 850 gram. Dit is voldoende als bijgerecht voor 3 volwassenen.

          € 6,98 / kilo

          kilo
        • Franse boerderij kip heel §

          De Franse boerderijkip is vrij groot gebracht in een grote ruimte.

          € 19,18 / ±1,2 kg

          stuk
        • Argentijnse kipschnitzel §

          Een malse kipschnitzel gemarineerd met een pittige marinade die bestaat uit paprika, ui, knoflook en vooral uit pittige pepers.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Wiener gepaneerde kipschnitzel §

          Een malse kipschnitzel gepaneerd met een zachte paneermeel.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Indische kerrie kipschnitzel §

          Een malse kipschnitzel gemarineerd met een frisse kerriemarinade die bestaat uit paprika, knoflook, kerrie en ui.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Tuinkruiden kipschnitzel §

          Een malse kipschnitzel gemarineerd met een kruidige marinade die bestaat uit knoflook, ui, bieslook, dille en peterselie.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Zigeuner gepaneerde kipschnitzel §

          Een malse kipschnitzel gepaneerd met een zigeunerpaneermeel. Deze paneermeel bestaat uit paprika en peper.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Franse kipfilet §

          Een smaakvolle kipfilet, gevuld met champignonsaus, Franse kruiden en kruidige chimichurrie kruiden.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Gesneden dijenfilet §

          Dijenfilet is een stukje kipfilet uit de bovenpoot van de kip. Door het vet wat er aan zit wordt de kipdij malser van smaak.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Kip hamburger §

          Een heerlijke hamburger van vers gedraaid kipgehakt.

          € 1,39 / stuk

        • Kip in braadzak §

          Gekruide malse kip in braadzak. Oven voorverwarmen op 160 graden. Gaatje in de zak prikken en 60 minuten op 150 graden.

          € 9,98 / stuk

          stuk
        • Kipbraadsticks §

          De kipbraadstick is het bovenste deel van de kippenpoot.

          € 1,05 / 150 g

          x 150 g
        • Kipbraadsticks gekruid §

          De kipbraadstick is het bovenste deel van de kippenpoot. Deze is gekruid met pittige piri kruiden.

          € 1,12 / 150 g

          x 150 g
        • Kipburger §

          Een heerlijke kipburger. Wij hebben deze al voor u voorgegaard zodat u deze alleen maar even hoeft te grillen.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Kipcarbo's §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 2,99 / 500 g

          gram
        • Kipcordon bleu §

          De kipfilet wordt vakkundig opgen gesneden, gekruid met kipkruiden, gevuld met kaas en kalkoenbeenham en vastgestoken met een prikker.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Kipdij reepjes §

          Kipdij reepjes zijn dunne shoarmareepjes die u goed kunt gebruiken om kort te wokken.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks vers §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gegeten als 'kippenpoot' bij een warme maaltijd.

          € 0,70 / 100 g

          gram
        • Kipgehakt §

          Kipgehakt is gevacumeerd in verpakkingen van 300 gram en komen ten alle tijden uit de vriezer. Dit in verband met de korte houdbaarheid.

          € 3,59 / 300 g

          x 300 g
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes zijn vol van smaak en heerlijk te eten met spek en uitjes. De smaak wordt beinvloed door het hoge ijzergehalte.

          € 1,79 / 300 g

          x 300 g
        • Kippenmaagjes §

          De kippenmaagjes worden voornamelijk gebruikt in de indonesische keuken.

          € 1,79 / 300 g

          x 300 g
        • Kippenvellen §

          € 1,00 / 500 g

          x 500 g
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Kiprookworst §

          Deze worst is gemaakt van kippendijenvlees, de bleekste onder de rookworsten. De lichte kleur komt omdat de worst heel licht is gerookt in combinatie met het bijna witte vlees.

          € 3,98 / stuk

        • Kipshoarma §

          Kipshoarma wordt gesneden van de kippendij en is lekker gekruid met shoarmakruiden. De shoarma is lekker te eten met een pitabroodje en knoflooksaus.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Kipvinken §

          Heerlijk malse kipdijenfilet omwikkeld met mager rookspek gemarineerd met indische kerrie marinade.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 0,70 / 100 g

          gram
        • Kuikenbouten §

          De achterpoot van een kuiken staat bekend als de kuikenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kuikenbout is gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0,01 / gram

          gram
        • Pirivleugels §

          Lekker gekruide vleugels van een kip. Ideaal voor een feestje of een snelle maaltijd.

          € 0,80 / 100 g

          gram
        • Poussins §

          Poussin (piepkuiken) is een jonge kip of haan van 4 tot 6 weken oud.

          € 6,37 / ±425 g

          stuk
        • Soepkip §

          De soepkip is een kip van minimaal 1 jaar oud. De kip is vetter dan de gebruikelijke kip en is juist daardoor ideaal voor het trekken van een heerlijke bouillon.

          € 7,96 / ±1,0 kg

          stuk
        • T-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0,75 / 100 g

          gram
        • Toscaanse kipfilet §

          Heerlijk malse kipfilet gevuld met roomkaas en zongedroogte tomaatjes gemarineerd met een pittige marinade.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Borrelhapjes vers §

          Gemengde verse kiphapjes.

          € 0,75 / 100 g

          gram
        • Kipnekken §

          € 2,49 / 500 g

          x 500 g
        • Smikkelkip §

          Smikkelkip is eigenlijk een rollade zonder touwtjes, het is kip dat gegaard wordt in een speciaal folie voor 60 minuten in de oven en je bent klaar.

          € 9,98 / stuk

          stuk
      • kalkoen §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
      • rollades §

        Rollade's handgeknoopt, diverse gewichten


      • vlug en panklaar §


        • Big onion burger §

          Heerlijke mals runderburger met ui.

          € 2,25 / stuk

        • Boeren gehaktschnitzel §

          Gehaktschnitzels worden vervaardigd van mager varkensgehakt met een deel rundvlees.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Cordonbleuvink §

          Een pakketje van ham en kaas omwikkeld met dunne speklapjes.

          € 2,25 / stuk

        • Gelderse schijf §

          Heerlijk gekruide varkensschijf.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Gevulde kipschnitzel ham-kaas (voorgegaard) §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 2,00 / stuk

        • Gevulde kipschnitzel saté (voorgegaard) §

          De kipfilet wordt vakkundig opengesneden en gevuld met saté.

          € 2,00 / stuk

        • Kiploempia §

          Een lekker vers gevulde kiploempia.

          € 2,98 / stuk

        • Kipschnitzel krokant (voorgegaard) §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 1,75 / stuk

        • Kipschnitzel naturel (voorgegaard) §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. De schnitzel wordt lekker gepaneerd en is na een korte bereiding heerlijk krokant.

          € 1,75 / stuk

        • Roomschnitzel §

          Heerlijk vers en mals, gemakkelijk en snel klaar.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse burger. Makkelijk en snel te bereiden. Lekker bij de maaltijd of op een broodje.

          € 1,95 / stuk

        • Slagers gehaktbal §

          Heerlijk traditionele gehaktbal, gemaakt van half om half gehakt. lekker mals zoals oma het vroeger maakte.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 1,95 / stuk

        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1,75 / stuk

        • Vuurvlieg §

          Een varkensschijf omwikkeld met spek en gemarineerd met een pittige marinade.

          € 2,25 / stuk

      • gegrilde worst §


        • Varkensgrillworst naturel §

          De worst is gemaakt van varkensvlees heerlijk gegrild in de grill.

          € 5,00 / stuk

          stuk
        • Kipgrillworst naturel §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Kipgrillworst met kaas §

          Grillworst is een gebraden worst, in dit geval gevuld met kaas.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Extra pittige kipgrillworst §

          Een gegrilde worst, met extra pittige kruiden.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Mexicaanse kipgrillworst §

          Een gegrilde worst, gekruid met pittig zoete kruiden.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Piri piri kipgrillworst §

          Een gegrilde worst, gekruid met pittige piri piri kruiden.

          € 4,50 / stuk

          stuk
      • gegrild §


        • Amerikaanse spareribs voorgegaard §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 8,98 / 500 g

          x 500 g
        • Gegrilde borrelhapjes §

          Gemengde kiphapjes, lekker gekruid.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Gegrilde borrelmix §

          Heerlijke gegrilde kippenvleugels gekruid met pirikruiden.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Gegrilde carbo's §

          Lekker sapppige en gegrilde karbonade.

          € 1,50 / stuk

        • Gegrilde drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1,00 / stuk

        • Gegrilde haantje §

          Gegrilde haan is te herkennen aan de zachte smaak.

          € 7,50 / stuk

        • Gegrilde kiprollade §

          Kiprollade wordt gemaakt van dijvlees van de kip. Het van nature vettere dijbeenvlees zorgt ervoor dat de rollade bijzonder mals blijft.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kuikenbout §

          Heerlijke malse kuikenbout. Laat zich gemakkelijk afkluiven.

          € 1,98 / stuk

        • Gegrilde piri kluiven §

          Gegrilde kipbraadsticks gekruid met pirikruiden.

          € 1,75 / stuk

        • Gegrilde smikkeldijen §

          Smikkeldijen zijn kippendijen, lekker gepaneerd en mals gegrild in een traditionele grill.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Gegrilde T-sticks §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Grillfrieten §

          Gesneden grillworst in frietvorm, lekker om mee te snacken.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Kip kebab §

          Heerlijke gegrilde en gekruide kip kebab

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Piri piri gegrilde halve kip §

          Een heerlijk gegrilde specialiteit.

          € 3,98 / stuk

        • Pittige spareribs (voorgegaard) §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 8,98 / 500 g

          x 500 g
      • vleeswaren §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Ardenner boterhamworst §

          De basis bestaat uit mager rund-, varkensvlees en spek. Deze grondstoffen worden heel fijn gemalen en op smaak gebracht met zout, witte peper, gember, kardemom en foelie.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Beenham ambachtelijk §

          Beenham wordt gemaakt van het deel wat meer naar onder op de bout zit.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Blikboterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Het deeg wordt heel fijn gecutterd en daarna in een blik gestopt. Het blik wordt dichtgefelst en vervolgens gesteriliseerd. Door de vergaande verhitting en het afvullen in een blik heeft de boterhamworst een duidelijk andere smaak dan de normale boterhamworst in een darm.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Boerengebraad §

          Gepekelde, gekruide gebraden ham van varkensvlees. Heerlijk op de boterham.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Crèmepaté §

          Lekker smeuïge paté.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Fricandeau §

          Fricandeau is een mals en mager stuk varkensvlees. De fricandeau smaakt het beste als deze rosé gebraden is.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Gebraden Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een typisch Zeeuws streekgerecht, heerlijk voor op de boterham. Vers uit de grill.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Kip leverworst §

          Een lekkere smeuïge leverworst voor op de boterham.

          € 3,61 / ±280 g

          gram
        • Kipcervelaat §

          Traditioneel wordt cervelaat met varkensvlees bereid. Maar de kip cervelaat is een uitzondering. Deze is gemaakt van puur kippenvlees.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Kipfilet 100% §

          Een kipproduct met een zeer laag vet percentage. Heerlijk voor op brood.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Kipfilet gekruid §

          Heerlijk gekruid kipvlees. Ambachtelijk gebraden. Lekker voor op de boterham.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Kookworst §

          Kookworst, traditioneel gerookt en met een fijne maar neutrale gekookte worstsmaak.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Leverworst fijn §

          Heerlijke fijne leverworst gemaakt door Wout van de Veen.

          € 3,48 / ±250 g

          stuk
        • Leverworst grof §

          Heerlijke grove leverworst gemaakt door Wout van de Veen.

          € 3,73 / ±250 g

          stuk
        • Luxe paté §

          Deze paté varieert per week.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Metworst zacht §

          Zachte metworst of Brabantse metworst is een rauwe worstsoort die je kunt smeren. De worst wordt vervaardigd van varkensvlees.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 4,58 / ±200 g

          stuk
        • Pain de Provence §

          Gebraden varkensgehakt met pistachenoten, champignons en paprika.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees na het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 2,98 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.

          € 3,29 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3,49 / 100 g

          gram
        • Saks bolletje §

          Lekker zacht en smeuïg.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham wordt gemaakt van het deel bij de schouder het is ook minder vet als beenham en achterham.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 3,49 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 1,79 / 100 g

          gram
      • Hapjespan §


        • Hapjespan Mini §

          90 stuks
          • mini saté
          • kippelingen
          • grillworst naturel
          • kipballetjes

          € 35,00 / stuk

          stuk
        • Hapjespan Midi §

          50 stuks
          • middel saté
          • tv-sticks
          • grillworst kip Mexicaans
          • gehaktballetjes

          € 35,00 / stuk

          stuk
        • Hapjespan Pikant §

          80 stuks
          • kippelingen in piri piri saus
          • borrelmix piri piri
          • Indische gehaktballetjes
          • grillworst piri piri

          € 40,00 / stuk

          stuk
        • Hapjespan Vleugeltjes §

          45 stuks
          • tv-sticks
          • borrelhapjes

          € 30,00 / stuk

          stuk
        • Hapjespan Maxi §

          120 stuks
          • kippelingen
          • grillfrieten
          • mini saté
          • Indische balletjes

          € 40,00 / stuk

          stuk
        • Hapjespan Duo Middel §

          45 stuks
          • gehaktballetjes
          • middel saté

          € 35,00 / stuk

          stuk
        • Hapjespan Spareribs/bal §

          50 stuks
          • spareribs Amerikaans of pittig
          • gehaktballetjes

          € 40,00 / stuk

          stuk
        • Maaltijdpan §

          Voor 5 personen
          • 2 kilo bami of nasi
          • 10 jumbo saté

          € 45,00 / stuk

          stuk
        • Maaltijdpan Kebab §

          • 2 kilo kebab
          • 8 broodjes
          • knoflooksaus

          € 50,00 / stuk

          stuk
      • snacks / hapjes §

        Gezellig genieten met elkaar van een hapje en een drankje. Met onze vleeswaren, toastsalades en al onze heerlijke delicatessen zet u gegarandeerd iets lekkers op tafel. Voor elke smaak.


        • Gegrilde kippelingen §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kippelingen in pirisaus §

          Lekker mals en sappig kipdijvlees in pirisaus.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Gehaktbal groot §

          Goed te combineren bij veel maaltijden, maar ook lekker als snack.

          € 1,75 / stuk

        • Gehaktbal in jus §

          Heerlijke traditionele gehaktbal in jus. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Gehaktballetjes §

          Gehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus.

          € 3,98 / ±10 stuks

          pakje
        • Gehaktballetjes in saus §

          Gehaktballetjes in een lekker gekruide saus.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Indische ballen §

          Indische gehaktballetjes met de bekende Oosterse smaak.

          € 3,98 / ±10 stuks

          pakje
        • Kant en klaar hamburger §

          Heerlijke kant en klare hamburger.

          € 1,39 / stuk

        • Kip gehaktballetjes §

          Kipgehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus.

          € 3,98 / ±10 stuks

          pakje
        • Kipsatéstokje jumbo (voorgegaard) §

          Lekker voorgegaarde kipsaté.

          € 1,39 / stuk

        • Kipsatéstokje middel (voorgegaard) §

          Lekker voorgegaarde kipsaté.

          € 1,25 / stuk

        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 1,25 / stuk

        • Shoarmabroodjes §

          Dikke variant van het welbekende pitabroodje.

          € 0,45 / stuk

        • Spekknabbels §

          Lekkere snack van gezouten spek.

          € 1,99 / 100 g

          gram
      • Koude hapjes §


        • Hapjesschaal Populair §

          Circa 30 hapjes/5 soorten
          • grillworst (naturel, met kaas of met kruiden)
          • kookworst
          • Zeeuwsspek
          • kaasblokjes (jong, oud of komijn)

          € 22,50 / schaal

          schaal
        • Hapjesschaal De Luxe §

          Circa 25 hapjes/5 soorten
          • snijworst met rundvleessalade
          • ham met monchou
          • katenspek met brie
          • kipfilet met kip-kerriesalade
          • kruidenkaas met zontomaat
          • kipfiletspies met ananas
          • rookvlees met ei
          • boterhamworst met augurk

          € 25,00 / schaal

          schaal
        • Gevulde eieren §

          Half gekookt ei gevuld met gekruide eicrème.

          € 9,50 / 10 stuks

          x 10 stuks
      • Wraps §


      • maaltijd §


        • Gegrilde kipfilet in ketjapsaus §

          € 1,60 / 100 g

          x 100 g
        • Gegrilde kipfilet in pangangsaus §

          € 1,60 / 100 g

          x 100 g
        • Roerbakschotel §

          Een heerlijke oosterse roerbakschotel. Gezond, smaakvol en lekker makkelijk.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Rookworst (1-persoons) §

          Een heerlijke kant en klare rookworst van varkensvlees.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Runderhachee §

          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.

          € 1,99 / 100 g

          x 100 g
      • stamppot §


        • Andijviestamppot §

          Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Boerenkoolstamppot met worst §

          Heerlijke boerenkool stamppot met worst.

          € 1,30 / 100 g

          x 100 g
        • Hutspotstamppot met rundvlees §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Zuurkoolstamppot §

          Een traditioneel en lekker Hollands gerecht: zuurkoolstamppot met rookworst en spekjes.

          € 1,30 / 100 g

          x 100 g
      • pasta §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Macaroni §

          Kant-en-klaar macaronigerecht. Macaroni is een soort pasta, gemaakt van tarwebloem (idealiter van durum tarwe) en water. Deze wordt onder hoge druk door een matrijs geperst. De elleboogjes krijgen deze typische kromme vorm doordat de pastasliert middels een scheefgeplaatste ring aan een zijde wordt afgeremd.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
      • oosters §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
      • belegde broodjes §


        • Broodje gehaktbal §

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Broodje gezond §

          Vers broodje gezond.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Broodje kaas §

          Vers broodje belegd met heerlijk smeuïge kaas.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje salade §

          Maak een salade keuze uit onze gehele assortiment.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Broodje vleeswaren §

          Maak een vleeswaren keuze uit onze gehele assortiment.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje zonder beleg §

          Luxe hard broodje.

          € 0,95 / stuk

          stuk
      • salade §


        • Ei-bieslooksalade §

          Je kunt deze salade op een lekker broodje doen (heerlijk bij een kom verse soep) of als borrelhapje gebruiken.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipsalade §

          Een salade van gerookte kip met filet american saus.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Scharreleisalade §

          Romige salade met smaakvolle stukjes scharrelei.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Vierjaargetijdensalade §

          Een heerlijk frisse salade met onder andere mandarijn, ananas en appel.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade maaltijd §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 1,70 / 100 g

          gram
      • Luxe opgemaakte salades §

        Wij maken de saladeschotels zelf met uitsluitend de lekkerste verse ingrediënten en met topproducten. Ambachtelijk lekker! 200 gram per persoon, luxe opgemaakt.


        • Huzarensalade §

          Huzarensalade opgemaakt met 3 soorten vleeswaren en garnering.

          € 5,95 / persoon

          persoon
        • Rundvleessalade §

          Rundvleessalade opgemaakt met 3 soorten vleeswaren en garnering.

          € 5,95 / persoon

          persoon
        • Scharreleisalade §

          Scharreleisalade opgemaakt met 3 soorten vleeswaren en garnering.

          € 6,95 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade opgemaakt met verschillende vissoorten en garnering.

          € 7,95 / persoon

          persoon
      • Hollandse kaas §


        • Weydeland Jong Belegen 35+ §

          € 1,99 / 100 g

          x 100 g
        • Weydeland Belegen 35+ §

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Weydeland Extra Belegen 35+ §

          € 2,19 / 100 g

          x 100 g
        • Noord-Hollands Jong §

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Noord-Hollands Jong Belegen §

          € 1,79 / 100 g

          x 100 g
        • Noord-Hollands Belegen §

          € 1,90 / 100 g

          x 100 g
        • Noord-Hollands Extra Belegen §

          € 1,99 / 100 g

          x 100 g
        • Noord-Hollands Oud §

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Noord-Hollands brokkelkaas §

          € 2,55 / 100 g

          x 100 g
        • Noord-Hollands Overjarig §

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
        • Komijn Jong §

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Komijn Belegen §

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Friese nagelkaas §

          € 2,39 / 100 g

          x 100 g
        • Bon Repas §

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Old Ede kaas §

          € 1,99 / 100 g

          x 100 g
      • Boerenkaas §


        • Boerenkaas Jong §

          € 1,90 / 100 g

          x 100 g
        • Boerenkaas Jong Belegen §

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Boerenkaas Belegen §

          € 2,15 / 100 g

          x 100 g
        • Boerenkaas Pittig XL §

          € 2,35 / 100 g

          x 100 g
        • Boerenkaas paprika bieslook §

          € 2,20 / 100 g

          x 100 g
      • Kruidenkaas §


        • Villa Fumé §

          Villa Fumé is een authentieke rookkaas van de boerderij. De kaas is gemaakt van gethermiseerde melk van de eigen kudde. Vervolgens is de kaas op ambachtelijke wijze gerookt in een rookkast.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Jardin §

          Villa Jardin is een gethermiseerde kaas met de lekkerste verse tuinkruiden. Dankzij een melange van bieslook, peterselie, ui en knoflook ontstaat een lekkere kaas van de boerderij met karakter. U proeft in deze kaas de frisheid van tuinkruiden en de romigheid van boerenkaas.

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Korinthos §

          Boerenkaas met fenegriek zaadjes. De kaas krijgt hierdoor een iets kruidige en bittere smaak.

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Moutarde §

          Villa Moutarde is een lekkere boerenkaas met mosterd, mierikswortel en ui. Dankzij de verse volle melk die per seizoen iets varieert ontstaat een unieke kaas. Bijzonder smaakvol.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Nella §

          Villa Nella is een romige jong belegen boerenkaas met een Italiaans accent! De smeuïge kaas is gecombineerd met olijfjes, zongedroogde tomaatjes en een vleugje knoflook. Een echte topper onder de kruidenkazen! Villa Nella is een heerlijke kaas voor in de kaasfondue omdat deze makkelijk te smelten is.

          € 2,30 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Nutmix §

          Heerlijk romige boerenkaas met een rijke smaak van walnoot, hazelnoot en fenegriek.

          € 2,30 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Ortica §

          Villa Ortica is een authentieke boerenkaas bereid met brandnetel. Naast brandnetel bevat de kaas ook een beetje bieslook, peterselie, ui en knoflook. Dit kruidenmengsel geeft de kaas net wat meer pit.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Picanto §

          Pittige boerenkaas met verse chilipepers.

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Truffo §

          Deze unieke combinatie van smaakvolle Hollandse boerenkaas met stukjes zwarte truffel. De aromatische geur en intense smaak van de zwarte truffel is onweerstaanbaar.

          € 3,20 / 100 g

          x 100 g
        • Villa Verde §

          Villa Verde, Formaggio Pesto is een kaas met groene pesto, pijnboompitjes en fenegriek. Met haar leeftijd jong belegen, 8 weken rijping, is de kaas bijzonder smeuïg. De rijping vindt plaats op houten planken onder constante temperatuur en luchtvochtigheid en de kaas wordt nog met de hand gekeerd. De kaas is bijzonder romig van smaak en heeft een kruidige karakter waarbij een goede balans van smaken bestaat.

          € 2,60 / 100 g

          x 100 g
      • Geiten- en schapenkaas §


        • Geitenkaas Jong Belegen §

          € 2,49 / 100 g

          x 100 g
        • Geitenkaas Belegen §

          € 2,59 / 100 g

          x 100 g
        • Geitenkaas kruiden fenegriek §

          € 3,10 / 100 g

          x 100 g
        • Schapenkaas belegen §

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
      • Buitenlandse en schimmelkaas §


        • Bleu d'Auvergne §

          De bleu d'Auvergne is een relatief jonge blauwschimmelkaas, ontwikkeld in het midden van de 19e eeuw. Deze Franse kaas is een blauwaderkaas van rauwmelkse koemelk uit Auvergne, oorspronkelijk uit de streek op zo'n 40 kilometer ten westen van Clermont-Ferrand.

          De kaas is afkomstig van de koeien die grazen in de streek in het zuiden van Puy-de-Dôme en het noorden van Cantal. De koeien profiteren van het rijke groen op de hellingen van de oude vulkanen daar, van de grond rijk aan fosfor, kalium en magnesium.

          € 1,98 / 100 g

          x 100 g
        • Boeren camembert §

          De Camembert behoeft natuurlijk weinig uitleg. Deze Franse gepasteuriseerde kaas heeft een witte korst en afkomstig uit Normandië, bekend om haar uiterst milde smaak.

          € 2,59 / 100 g

          x 100 g
        • Castello Blue §

          Castello Blue is een Deense gepasteuriseerde blauwaderkaas met de bekende romige en zachte smaak zoals Castello uit Denemarken al jaren toonaangevende blauwaderkazen maken.

          € 2,69 / 100 g

          x 100 g
        • Kernhem §

          Kernhem is een milde gewassen korstkaas, met een halfzacht plakkerig zuivel. Deze kaas is familie van de zogeheten 'meshangers' of 'mesklevers'. De korst heeft een coating en is niet eetbaar.

          € 2,59 / 100 g

          x 100 g
        • Parmesan Grana Padano §

          Deze originele Parmezaanse kaas heeft een intense, licht kruidige smaak met licht zoete nuances. Perfect om te raspen over pasta of pizza, maar ook verrassend lekker als dessertkaas.

          € 2,75 / 100 g

          x 100 g
        • Pecorino Romano §

          Pecorino is een Italiaanse schapenkaas. De naam is afkomstig van het Italiaanse woord pecora, dat schaap betekent.
          Er zijn vele regionale variaties en de kaas is verkrijgbaar in verschillende fasen van rijpheid. Er zijn harde en vrij zoute kazen als de pecorino romano uit Lazio en Sardinië, die ook buiten Italië volop verkrijgbaar zijn.

          De sterk zoute smaak vindt zijn oorsprong in het wassen van de kazen met zeewater tijdens de bereiding. Ook zijn er diverse minder harde en iets zoetige kazen zoals de pecorino sardo, die in vele variaties in Toscane, Umbrië en Sardinië worden geproduceerd en daar tot de populairste kazen worden gerekend.

          De pecorino romano wordt veel gebruikt in pastagerechten, net zoals de bekendere Parmezaanse kaas. Zijn sterke kenmerkende en zoute smaak betekent dat het gebruik ervan vaak is voorbehouden aan pastagerechten met sterk smakende sauzen, met name uit de regio van Rome, zoals Pasta all'Amatriciana. Pecorino romano komt oorspronkelijk, in tegenstelling tot wat de naam doet verwachten, evenals pecorino sardo, uit Sardinië. Deze Sardijnse specialiteit was zo populair, dat Rome hem ging importeren. Vandaar de naam Romano.

          € 2,98 / 100 g

          x 100 g
        • Roombrie van het huis §

          Roombrie is een bekende Franse kaasspecialiteit uit het hart van de Seine-et-Marne-streek, de oorspronkelijke briestreek. De delicaat milde smaak krijgt Roombrie door zorgvuldige rijping in speciaal uitgeruste rijpingskelders.

          € 1,89 / 100 g

          x 100 g
        • Roquefort §

          Roquefort is een Franse blauwschimmelkaas, genoemd naar het dorp Roquefort-sur-Soulzon in de Aveyron. Het is een schapenkaas, waarvan de naam beschermd is: alleen kaas uit Roquefort mag zo genoemd worden.

          € 2,79 / 100 g

          x 100 g
        • Zwitserse Appenzeller §

          Appenzeller is een harde kaas van rauwmelkse koemelk die wordt geproduceerd in het Appenzeller land in het noordoosten van Zwitserland.

          De kaas wordt voornamelijk geproduceerd in de kantons Appenzell Innerrhoden en Appenzell Ausserrhoden en in delen van de kantons Sankt Gallen en Thurgau. De koemelk waarmee de kaas wordt gemaakt komt voornamelijk uit de streek rond de berg de Säntis.

          De kaas werd al in de middeleeuwen geproduceerd en 700 jaar geleden voor het eerst genoemd. Tegenwoordig wordt de kaas beschermd onder de naam Appenzeller Switzerland. Hoewel veel voor de export geproduceerd wordt, zijn in veel dorpen varianten beschikbaar met ieder een eigen smaak.

          De rijping van de kaas duurt minimaal drie maanden. Gedurende deze periode wordt de kaas meermaals met de zogenaamde Kräutersulz behandeld. Dit is een kruidenmengsel waarvan het recept nog altijd streng geheim is.

          De Appenzeller kaas is veelzijdig, ze kan als tafelkaas gegeten worden, maar ook worden gebruikt bij het maken van warme gerechten. Mildere types kunnen worden gebruikt bij fondue of raclette.

          € 2,98 / 100 g

          x 100 g
        • Zwitserse Emmentaler §

          Emmentaler kaas is een Zwitserse kaas uit het Emmental. Hij wordt eveneens in het Franse Alpengebied, in het hele berggebied in het oosten van Frankrijk, in de Jura en in de Savoie geproduceerd.

          € 2,69 / 100 g

          x 100 g
        • Zwitserse Gruyère §

          Gruyère is een kaas die genoemd is naar de Zwitserse stad Gruyères. De kaas heeft sinds 2001 een AOP keurmerk. Gruyère is uitstekend geschikt voor kaasfondue, op brood, in tosti's en voor het gratineren van uiensoep.

          € 2,98 / 100 g

          x 100 g
      • Diversen §


        • Kruidenboter vers §

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Mon Chou §

          € 1,49 / pakje

          pakje