Laden...
    • Mackaylaan 46, Wijk 00, 1412 CR Naarden
    • Mackaylaan 46, Wijk 00, 1412 CR Naarden
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:08:30-18:30
      woensdag 10-09-2025:08:30-18:30donderdag 11-09-2025:08:30-18:30
      vrijdag 12-09-2025:08:30-18:30zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:08:30-18:30woensdag 17-09-2025:08:30-18:30
      donderdag 18-09-2025:08:30-18:30vrijdag 19-09-2025:08:30-18:30
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Mackaylaan 46, Wijk 00, 1412 CR Naarden
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:12:00-14:00, 18:00-19:00
      woensdag 10-09-2025:12:00-14:00, 18:00-19:00donderdag 11-09-2025:12:00-14:00, 18:00-19:00
      vrijdag 12-09-2025:12:00-14:00, 18:00-19:00zaterdag 13-09-2025:12:00-14:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:12:00-14:00, 18:00-19:00woensdag 17-09-2025:12:00-14:00, 18:00-19:00
      donderdag 18-09-2025:12:00-14:00, 18:00-19:00vrijdag 19-09-2025:12:00-14:00, 18:00-19:00
      zaterdag 20-09-2025:12:00-14:00zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslag
      radius: 5 kilometer€ 5,00
      radius: 10 kilometer€ 7,50
      radius: 15 kilometer€ 15,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • contant geld
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 35 694 6170

      • gourmetpakket §


        • Gourmet Basic §

          • runderbiefstuk
          • varkensbiefstuk
          • kipfilet
          • runderhamburger
          • mini slavinken
          • shoarmavlees
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 7,50 / persoon

        • Gourmet Luxe §

          • runderbiefstuk van de haas
          • kalfsoester
          • lamshaas
          • varkenshaas
          • kalkoen/ kipfilet
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 9,90 / persoon

        • Gourmet Trendy §

          • runderbiefstuk van de haas
          • muiderslotje
          • pepersteak
          • katenhaas
          • kipfilet
          • kip op stokje
          • varkenshaas
          • runderhamburger
          • gekruid reepjesvlees
          U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / persoon

          persoon
        • Fondue Basic §

          • runderbiefstuk
          • varkensbiefstuk
          • kipfilet
          • gepaneerde gehaktballetjes
          • mini slavinken
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 7,50 / persoon

        • Fondue Luxe §

          • runderbiefstuk van de haas
          • kalfsoester
          • lamshaas
          • varkenshaas
          • kalkoen/ kipfilet
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 9,90 / persoon

        • Bouillon Fondue de Luxe §

          • runderbiefstuk van de haas
          • varkensbiefstuk
          • kipfilet
          • kleine balletjes
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 10,25 / persoon

        • Bouillon Fondue Trendy §

          • runderbiefstuk van de haas
          • varkenshaas
          • kalfsoester
          • kalkoen/ kipfilet
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 12,25 / persoon

      • rollades §


      • kalkoen §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Kalkoenbiefstuk §

          De kalkoenbiefstuk wordt gesneden van de filet van de kalkoen.

          € 2,52 / 100 g

          gram
      • lamsvlees §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 5,10 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 3,39 / 100 g

          gram
        • Lamsrack met been §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 5,16 / 100 g

          gram
        • Lamshaas §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 5,54 / 100 g

          gram
        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 5,54 / 100 g

          gram
      • rundvlees §


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 4,61 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,94 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas biefstuk §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 8,69 / 100 g

          gram
        • Zuid Amerikaans ribeye §

          Zo mals en vol van smaak, minimaal twee maanden gerijpt.

          € 5,49 / 100 g

          gram
        • Hollandse entrecote §

          Het resultaat: een ongeëvenaarde smaaksensatie. Nooit proefde u een entrecôte die zo mals en intens smaakte.

          € 4,50 / 100 g

          gram
        • Carpaccio §

          Carpaccio is een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.

          € 3,99 / portie

          portie
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 4,17 / 100 g

          gram
        • Muiderslotje §

          Het Muiderslotje is een ingesneden biefstuk, gevuld met een mengsel van roomkaas en kruidenboter. De randen van het vlees zijn door pampakruiden gehaald.

          € 4,17 / 100 g

          gram
      • kalfsvlees §


        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 6,10 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 6,10 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 6,10 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 3,40 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2,63 / 100 g

          gram
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 1,31 / 100 g

          gram
      • vleeswaren §


      • snacks / hapjes §


        • Spekkoek naturel §

          Spekkoek is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan. De donkere lagen hebben een kruidige smaak door kaneel, kardemom en kruidnagel, de lichtere lagen hebben een vanillesmaak. Heerlijk als nagerecht met bijvoorbeeld vanille-ijs, maar het wordt ook vaak gegeten bij de koffie of thee.

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Spekkoek pandan §

          Spekkoek is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan. Deze spekkoek variant is gekleurd door pandan, wat ook wel ‘vanille van het Oosten' wordt genoemd. Heerlijk als dessert of bij de koffie of thee.

          € 1,85 / stuk

          stuk
      • gedroogde worst §


        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 4,99 / stuk

          stuk
      • Brood- en toastsalade §


        • Carpacciofilet §

          Lekker voor op brood. Filet carpaccio, een ware traktatie.

          € 3,07 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,74 / 100 g

          gram
      • saladeschotel §


        • Smulsalade §

          Smaakvolle smulsalade gagarneerd met augurkjes, ananas, ei, mandarijntjes en zilveruitjes.

          € 6,50 / 250 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Heerlijke vissalade met zalm en tonijnsalade gegarneerd met uitjes, augurkjes, komkommertjes en tomaatjes.

          € 7,50 / 250 g

          gram
      • saus §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 2,08 / 100 g

          x 100 g
        • Honing-mosterd saus §

          Heerlijke honing-mosterd saus voor bijvoorbeeld over de beenham of over een salade.

          € 1,49 / 100 g

          x 100 g
        • Kerriesaus §

          Deze kerriesaus heeft een milde, volle kerriesmaak en is heerlijk bij onder andere kip, varkensvlees en gehakt.

          € 2,08 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Pepersaus §

          Heerlijk romige pepersaus voor bij uw vleesgerecht.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 1,49 / 100 g

          x 100 g
        • Pittige rode saus §

          Pittige saus. Lekker bij veel vleesgerechten.

          € 1,71 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus kant en klaar §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 3,40 / stuk

          stuk
        • Zoetzure saus §

          Smaakvolle zoetzure saus; smaakt bij veel vleesgerechten.

          € 1,71 / 100 g

          x 100 g
      • maaltijd §


        • Varkenshaas in peperroomsaus §

          Heerlijk malse varkenshaas in een romige champignonsaus.

          € 13,16 / 400 g

          x 400 g
        • Kipragout §

          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.

          € 9,64 / 400 g

          x 400 g
      • Hapjesschotels §


        • Hapjes Basic §

          • diverse soorten kaas
          • diverse soorten worst

          € 0,75 / stuk

          stuk
        • Hapjes De Luxe §

          • gevulde eieren
          • vers brood
          • diverse soorten vlees
          • diverse vleeswaren
          • salades

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Hapjes Vis de Luxe §

          • paling
          • zalm
          • haring

          € 1,50 / stuk

          stuk
      • paté §


        • Bourgondische paté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Crèmepaté §

          Lekker smeuïge roompaté.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Peperpaté §

          De peperpaté heeft dezelfde basis als de crèmebasis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. De grondstoffen worden tot een gladde massa gecutterd* en vervolgens worden zachte groene en soms gehakte rode pepertjes toegevoegd waarna het deeg wordt afgevuld in een ovenbak om vervolgens afgekookt of gebakken te worden. Door de pepertjes wordt de smaak extra pittig.

          € 4,50 / stuk

          stuk
      • gourmetpakket §


        • Gourmet Basic §

          • runderbiefstuk
          • varkensbiefstuk
          • kipfilet
          • runderhamburger
          • mini slavinken
          • shoarmavlees
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 7,50 / persoon

        • Gourmet Luxe §

          • runderbiefstuk van de haas
          • kalfsoester
          • lamshaas
          • varkenshaas
          • kalkoen/ kipfilet
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 9,90 / persoon

        • Gourmet Trendy §

          • runderbiefstuk van de haas
          • muiderslotje
          • pepersteak
          • katenhaas
          • kipfilet
          • kip op stokje
          • varkenshaas
          • runderhamburger
          • gekruid reepjesvlees
          U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / persoon

          persoon
        • Fondue Basic §

          • runderbiefstuk
          • varkensbiefstuk
          • kipfilet
          • gepaneerde gehaktballetjes
          • mini slavinken
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 7,50 / persoon

        • Fondue Luxe §

          • runderbiefstuk van de haas
          • kalfsoester
          • lamshaas
          • varkenshaas
          • kalkoen/ kipfilet
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 9,90 / persoon

        • Bouillon Fondue de Luxe §

          • runderbiefstuk van de haas
          • varkensbiefstuk
          • kipfilet
          • kleine balletjes
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 10,25 / persoon

        • Bouillon Fondue Trendy §

          • runderbiefstuk van de haas
          • varkenshaas
          • kalfsoester
          • kalkoen/ kipfilet
          U heeft de keuze uit 250 gram of 350 gram vlees per persoon.

          € 12,25 / persoon

      • barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Gambaspies §

          Verse Gamba’s (6/8) Easy Peel, zonder darm/kop, met een pantser voorgesneden.

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Golfspies §

          Een spies van balletjes gehakt afgewisseld met stukjes paprika, ui en spek.

          € 1,99 / stuk

          stuk
        • Jumbo kalkoen §

          Kalkoensteak, een heerlijk vetarme biefstuk. Lekker van de grill.

          € 2,30 / 100 g

          x 100 g
        • Jumbo runderbiefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,40 / 100 g

          x 100 g
        • Jumbo varkenshaas §

          Heerlijk malse, gemarineerde varkenshaas voor de barbecue.

          € 2,99 / 100 g

          x 100 g
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,99 / stuk

          stuk
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,29 / stuk

          stuk
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,40 / stuk

          stuk
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 2,09 / stuk

          stuk
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Spareribs (gaar) §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 2,19 / 100 g

          x 100 g
      • buffet §

        Let op: de getoonde prijzen zijn richtprijzen. De definitieve prijs kán hiervan afwijken en zal nader worden bepaald.


        • Warm en koud buffet Dijkstra De Luxe §

          • beenham
          • kipsatéstokjes in satésaus
          • gehaktballetjes in een overheerlijke saus
          • kippeling met kerriesaus
          • nasi
          • zalm- of tonijnsalade
          • smulsalade
          • rauwkostsalade
          • gerookte zalm
          • gerookte paling
          • ham naar keuze met meloen
          • cranberry paté
          • kruidenbotercupjes
          • stokbrood in een mand
          • inclusief borden, messen en vorken
          Te bestellen vanaf 20 personen.

          € 20,00 / persoon

          persoon
        • Warm en koud buffet Dijkstra Trendy §

          • beenham
          • varkenshaassaté
          • Tikka massala
          • kippeling met kerriesaus
          • nasi
          • zalm- of tonijnsalade
          • smulsalade
          • rauwkostsalade
          • verse fruitsalade
          • pikante bourgondische rib zonder been
          • gerookte zalm
          • gerookte paling
          • garnaaltjes met cocktailsaus
          • ham naar keuze met meloen
          • cranberry paté
          • schotel met diverse soorten kaas
          • kruidenbotercupjes
          • stokbrood en/ of plukbrood in een mand
          • inclusief borden, messen en vorken
          Te bestellen vanaf 30 personen.

          € 24,50 / persoon

          persoon
      • Hapjesschotels §


        • Hapjes Basic §

          • diverse soorten kaas
          • diverse soorten worst

          € 0,75 / stuk

          stuk
        • Hapjes De Luxe §

          • gevulde eieren
          • vers brood
          • diverse soorten vlees
          • diverse vleeswaren
          • salades

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Hapjes Vis de Luxe §

          • paling
          • zalm
          • haring

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Amuse §

          • verschillende luxe hapjes opgemaakt op een lepel
          • perfect als binnenkomer op een feestje/ partij

          € 1,75 / stuk

          stuk
      • maaltijd §


        • Broccolischotel §

          Warme verse maaltijd met broccoli, kip en champignons.

          € 10,32 / 400 g

          x 400 g
        • Hachee §

          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.

          € 10,96 / 400 g

          x 400 g
        • Kipragout §

          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.

          € 9,64 / 400 g

          x 400 g
        • Pasta Penne kip stroganoff §

          Magere gekookte kipfilet in een pittige stroganoffsaus.

          € 9,16 / 400 g

          x 400 g
        • Prei balletjesschotel §

          Een klassieke preischotel. Makkelijk, zeer smakelijk en gezond.

          € 7,24 / 400 g

          x 400 g
        • Stoofvlees kant en klaar §

          Ouderwets in de roomboter en runderfond gestoofde runderlapjes.

          € 13,20 / 400 g

          x 400 g
        • Varkenshaas in peperroomsaus §

          Heerlijk malse varkenshaas in een romige champignonsaus.

          € 13,16 / 400 g

          x 400 g
        • Witlofschotel §

          Een dagverse maaltijd, kant-en-klaar.

          € 9,96 / 400 g

          x 400 g
      • oosters §


        • Bami met Tante Door kip §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 6,12 / 400 g

          x 400 g
        • Nasi met Tante Door kip §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 6,12 / 400 g

          x 400 g
        • Kip peking §

          Kipfilet met peking roerbaksaus.

          € 11,84 / 400 g

          x 400 g
        • Kip Tikka Massala §

          Tikka verwijst naar de gemarineerde kleine stukjes vlees. Masala is een mix van uien en tomaten, klaargemaakt met specerijen. Een heerlijke Oosterse maaltijd.

          € 11,84 / 400 g

          x 400 g
      • pasta §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 7,00 / 400 g

          x 400 g
        • Macaroni §

          Klassieke macaroni uit eigen keuken.

          € 8,10 / 400 g

          x 400 g
        • Spaghetti §

          Verse Italiaanse spaghetti. Even opwarmen en genieten!

          € 8,32 / 400 g

          x 400 g
        • Penne Carbonara §

          Carbonarasaus en penne, een perfecte combinatie. Een magere variant op één van de populairste recepten uit Italië.

          € 9,46 / 400 g

          x 400 g
      • stamppot §


        • Andijviestamppot met spekjes §

          Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes.

          € 5,24 / 400 g

          x 400 g
        • Boerenkool met spekjes §

          Heerlijke boerenkool stamppot met spekjes.

          € 5,24 / 400 g

          x 400 g
        • Hutspot met rundvlees §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 6,12 / 400 g

          x 400 g
        • Zuurkool stamppot met spekjes §

          Een traditioneel en lekker Hollands gerecht: zuurkoolstamppot met spekjes.

          € 5,24 / 400 g

          x 400 g
      • Soep (Diepvries) §


        • Groentesoep §

          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 4,99 / 500 ml

          x 500 ml
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 4,99 / 500 ml

          x 500 ml
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 4,99 / 500 ml

          x 500 ml
      • saladeschotel §


        • Smulsalade §

          Smaakvolle smulsalade gagarneerd met augurkjes, ananas, ei, mandarijntjes en zilveruitjes.

          € 6,50 / 250 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Heerlijke vissalade met zalm en tonijnsalade gegarneerd met uitjes, augurkjes, komkommertjes en tomaatjes.

          € 7,50 / 250 g

          gram
      • Brood- en toastsalade §


        • Aardappelsalade §

          Aardappelsalade is een salade die van aardappels gemaakt wordt. In de wereld zijn er verschillende soorten aardappelsalades die ieder op een eigen manier bereid worden.

          € 1,09 / 100 g

          gram
        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Surinaamse eiersalade §

          Lekker pittig, op een toastje bij de borrel of op een (bruin) broodje.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Franse salade §

          Smaakvolle Franse salade uit eigen keuken.

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipsalade Tante Door §

          Een heerlijk frisse kipsalade. Lekker voor op een toast of op de boterham.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Grillworstsalade §

          Heerlijke grillworstsalade voor op brood of op een toastje.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Ham-preisalade §

          Een heerlijk frisse salade van ham en prei.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2,41 / 100 g

          gram
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 3,84 / 100 g

          gram
        • Pikante kipsalade §

          Lekker pittige salade op basis van kip. Heerlijk op een toastje of als broodbeleg.

          € 2,96 / 100 g

          gram
        • Salade tomaat-mozzarella §

          Een heerlijke salade van tomaat en mozzarella-kaas. Fris en toch pittig.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,86 / 100 g

          gram
        • Smulsalade §

          Lekkere feestelijke smulsalade.

          € 1,42 / 100 g

          gram
        • Spaanse tonijnsalade §

          Een kant-en-klare tonijnsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2,96 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,74 / 100 g

          gram
        • Carpacciofilet §

          Lekker voor op brood. Filet carpaccio, een ware traktatie.

          € 3,07 / 100 g

          gram
        • Sandwichcrème §

          Een ware traktatie op je boterham.

          € 2,48 / 100 g

          gram
        • Groene pesto §

          Klassieke groene pesto met basilicum.

          € 3,89 / 100 g

          gram
      • rundvlees §


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 4,61 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,94 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas biefstuk §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 8,69 / 100 g

          gram
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Carpaccio §

          Carpaccio is een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.

          € 3,99 / portie

          portie
        • Hollandse entrecote §

          Het resultaat: een ongeëvenaarde smaaksensatie. Nooit proefde u een entrecôte die zo mals en intens smaakte.

          € 4,50 / 100 g

          gram
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 2,74 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Muiderslotje §

          Het Muiderslotje is een ingesneden biefstuk, gevuld met een mengsel van roomkaas en kruidenboter. De randen van het vlees zijn door pampakruiden gehaald.

          € 4,17 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 4,17 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 4,17 / 100 g

          gram
        • Runderhart §

          In Nederland wordt een runderhart meestal gebruikt als hondenvoer. Jammer want het vlees is heel geschikt om een krachtige bouillon van te trekken.

          € 13,10 / 500 g

          x 500 g
        • Schenkel met been §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,64 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 3,29 / 100 g

          gram
        • Zuid Amerikaans ribeye §

          Zo mals en vol van smaak, minimaal twee maanden gerijpt.

          € 5,49 / 100 g

          gram
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,96 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2,04 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2,08 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,08 / 100 g

          gram
        • Bami/ nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1,86 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,81 / 100 g

          gram
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 2,96 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1,86 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,97 / 100 g

          gram
        • Spekblokjes (mager) §

          Magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1,86 / 100 g

          gram
        • Vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 1,31 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 2,15 / 100 g

          gram
      • kip §

        Al onze kipspecialiteiten zijn Tante Door. Het Tante Door kipconcept (volledig antibiotica- en cocciodiostaticavrij) richt zich op een betere balans tussen dier, milieu en mens en biedt jou duidelijkheid in leefwijze en opgroei van onze kippen. Zo kies je bewust jouw stukje kip.


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2,63 / 100 g

          gram
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 1,31 / 100 g

          gram
        • Kip borrelpootjes §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 1,05 / 100 g

          gram
        • Kip op stok §

          Lekker gekruide kipfilet met plakje rookspek.

          € 2,52 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,05 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 1,05 / 100 g

          gram
        • Kippendijenvlees zonder vel §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Kipburger §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Kipsatéstokje §

          Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe.

          € 2,80 / 100 g

          gram
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 0,77 / 100 g

          gram
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 2,09 / 100 g

          gram
        • Gegrilde borrelpootjes §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Gegrilde drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1,49 / stuk

          stuk
        • Gegrilde halve kip §

          Een heerlijk gegrilde specialiteit.

          € 5,95 / stuk

          stuk
        • Gegrilde kip §

          Malse gegrilde kip van hoge kwaliteit met een voortreffelijke smaak.

          € 11,90 / stuk

          stuk
        • Gegrilde kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,99 / stuk

          stuk
      • kalkoen §


        • Kalkoenbiefstuk §

          De kalkoenbiefstuk wordt gesneden van de filet van de kalkoen.

          € 2,52 / 100 g

          gram
        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Kalkoenhaasje §

          Het kleine haasje wordt gesneden van de filet. Het is een langwerpig zijstukje. Het kalkoenhaasje kan gepaneerd en ongepaneerd gebakken worden.

          € 1,93 / 100 g

          gram
      • kalfsvlees §


        • Kalfs stooflap §

          Kalfslapjes zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 3,84 / 100 g

          gram
        • Kalfsburger §

          Sappige burger van kalfsvlees, heel zacht van smaak.

          € 2,59 / stuk

          stuk
        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 6,10 / 100 g

          gram
        • Kalfslever §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 4,07 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 6,10 / 100 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 3,40 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 6,10 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel gepaneerd §

          Schnitzel gesneden van de fricandeau en gepaneerd met goudpaneermeel.

          € 6,10 / 100 g

          gram
      • lamsvlees §


        • Lamshaas §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 5,54 / 100 g

          gram
        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 5,54 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 3,39 / 100 g

          gram
        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 5,10 / 100 g

          gram
        • Lamsrack met been §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 5,16 / 100 g

          gram
        • Lamsburger §

          Sappige en smaakvolle burger van lamsvlees.

          € 2,59 / stuk

          stuk
      • vlug en panklaar §


        • Filetlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Roomschnitzel §

          Heerlijk vers en mals, gemakkelijk en snel klaar.

          € 1,60 / stuk

          stuk
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,45 / stuk

          stuk
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Gebraden bal gehakt §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,09 / stuk

          stuk
        • Runderhamburger §

          Smaakvolle burger van 100% rundvlees.

          € 2,09 / stuk

          stuk
        • Steak tartaar §

          Gehakte rauwe biefstuk.

          € 2,41 / ±100 g

          stuk
        • Tartaartje 80 gram §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 1,45 / stuk

          stuk
        • Tartaartje 100 gram §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 1,99 / stuk

          stuk
        • Rundercarré §

          Fijne, magere rundercarré. Smaakt heerlijk bij veel gerechten.

          € 2,05 / stuk

          stuk
        • Black Angus beefburger §

          Gemaakt van 100% Amerikaanse rosbief.

          € 2,60 / stuk

          stuk
        • Kip cordon bleu Tante Door §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 2,70 / 100 g

          gram
        • Kipkrokant Tante Door §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel gepaneerd Tante Door §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel ongepaneerd Tante Door §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1,99 / stuk

          stuk
      • rollades §


      • gehakt §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 1,95 / 100 g

          gram
      • soepbenodigdheden §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1,21 / 100 g

          gram
      • worst §


        • Verse worst §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 2,09 / 100 g

          gram
        • Merguezworst §

          Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van lams- of rundvlees en is gekruid met harissa.

          € 1,71 / 100 g

          gram
        • Chipolataworstje §

          Een chipolata is een klein (vers) worstje dat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Het lijkt op een Italiaans worstje en op de Duitse bratwurst. De chipolata wordt doorgaans niet gekookt, maar gegrild of gebraden. Chipolata's worden gemaakt van met peper en zout gekruid varkensvlees.

          € 2,14 / 100 g

          gram
      • rookworst §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 1,97 / 100 g

          gram
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 2,74 / 100 g

          gram
      • gedroogde worst §


        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 4,99 / stuk

          stuk
      • gegrilde worst §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 2,19 / 100 g

          gram
      • leverworst §


        • Leverworst gesneden §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,86 / 100 g

          gram
        • Leverworstje zonder spekjes §

          Grof gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Leverworstje pittig §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 3,49 / stuk

          stuk
        • Bolletje Saks §

          Kroon saksische smeerleverworst naturel bol 150g.

          € 1,69 / stuk

          stuk
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 2,19 / 100 g

          gram
      • paté §


        • Bourgondische paté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Crèmepaté §

          Lekker smeuïge roompaté.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Peperpaté §

          De peperpaté heeft dezelfde basis als de crèmebasis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. De grondstoffen worden tot een gladde massa gecutterd* en vervolgens worden zachte groene en soms gehakte rode pepertjes toegevoegd waarna het deeg wordt afgevuld in een ovenbak om vervolgens afgekookt of gebakken te worden. Door de pepertjes wordt de smaak extra pittig.

          € 4,50 / stuk

          stuk
      • snacks / hapjes §


        • Indische gehaktballetjes §

          Indische gehaktballetjes met de bekende Oosterse smaak.

          € 2,37 / 100 g

          gram
        • Indische gehaktballetjes in ketjap §

          Lekkere gehaktballetjes in een ketjapsaus.

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Tortillawrap §

          Een tortillawrap gevuld met gehakt, gekookte groenten, prei, rucola en uiensaus.

          € 3,99 / stuk

          stuk
        • Yakitorispies §

          Yakitori is Japans voor gegrilde kip. Blokjes gemarineerde kip aan een spies.

          € 0,99 / stuk

          stuk
        • Pitabroodje §

          Een plat, rond broodje met een zachte korst en een holle binnenkant. In sommige culturen in het Midden-Oosten wordt het pitabroodje gebruikt als vervanger van een bord.

          € 0,30 / stuk

          stuk
        • Shoarmabroodje §

          Dikke variant van het welbekende pitabroodje.

          € 0,50 / stuk

          stuk
        • Spekkoek naturel §

          Spekkoek is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan. De donkere lagen hebben een kruidige smaak door kaneel, kardemom en kruidnagel, de lichtere lagen hebben een vanillesmaak. Heerlijk als nagerecht met bijvoorbeeld vanille-ijs, maar het wordt ook vaak gegeten bij de koffie of thee.

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Spekkoek pandan §

          Spekkoek is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan. Deze spekkoek variant is gekleurd door pandan, wat ook wel ‘vanille van het Oosten' wordt genoemd. Heerlijk als dessert of bij de koffie of thee.

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Puntje spekkoek banaan §

          Spekkoek is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan. In deze variant worden de kruidige lagen afgewisseld met lagen bananencake. Superlekker als nagerecht en ook lekker bij de koffie of thee.

          € 1,85 / stuk

          stuk
      • vleeswaren §


      • saus §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 2,08 / 100 g

          x 100 g
        • Honing-mosterd saus §

          Heerlijke honing-mosterd saus voor bijvoorbeeld over de beenham of over een salade.

          € 1,49 / 100 g

          x 100 g
        • Kerriesaus §

          Deze kerriesaus heeft een milde, volle kerriesmaak en is heerlijk bij onder andere kip, varkensvlees en gehakt.

          € 2,08 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Pepersaus §

          Heerlijk romige pepersaus voor bij uw vleesgerecht.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 1,49 / 100 g

          x 100 g
        • Pittige rode saus §

          Pittige saus. Lekker bij veel vleesgerechten.

          € 1,71 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus kant en klaar §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 3,40 / stuk

          stuk
        • Zoetzure saus §

          Smaakvolle zoetzure saus; smaakt bij veel vleesgerechten.

          € 1,71 / 100 g

          x 100 g
      • eieren §


        • Scharreleieren §

          € 0,45 / stuk

          stuk
      • broodjes met kaas §


        • Broodje jonge kaas §

          Vers broodje belegd met jonge kaas.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje oude kaas §

          Vers broodje oude kaas.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje roomkaas met bieslook §

          Heerlijk broodje met kruidenroomkaas.

          € 3,45 / stuk

          stuk
      • broodjes met vleeswaren §


        • Broodje achterham §

          Vers broodje met slagers achterham.

          € 3,15 / stuk

          stuk
        • Broodje ardennerpaté §

          Heerlijk belegd broodje met paté.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje cranberrypaté §

          Heerlijk vers broodje belegd met een lekker smeuïge cranberrypaté.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje filet americain §

          Broodje rijkelijk belegd met heerlijke huisgemaakte filet americain.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje fricandeau §

          Heerlijk broodje belegd met fricandeau.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje gebraden gehakt §

          Lekker vers broodje met ambachtelijk gebraden gehakt.

          € 3,15 / stuk

          stuk
        • Broodje gekookte worst §

          Heerlijk dagvers broodje met gekookte worst.

          € 3,15 / stuk

          stuk
        • Broodje grillworst naturel §

          Belegd broodje met ambachtelijke naturel grillworst.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje lever/ pekelvlees §

          Een broodje halfom is een broodje met pekelvlees en gekookte lever.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje leverworst §

          Een heerlijk vers broodje met huisgemaakte leverworst.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje ossenworst §

          Belegd stokbroodje met gerookte ossenworst. Zeer smaakvol broodje.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje pekelvlees §

          Een dagvers broodje belegd met pekelvlees.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje peperpaté §

          Broodje belegd met lekkere pittige peperpaté.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje rauwe ham §

          Lekker vers broodje belegd met rauwe ham.

          € 3,90 / stuk

          stuk
        • Broodje rookvlees §

          Heerlijk vers broodje met mager runderrookvlees.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje rosbief §

          Heerlijk 'mager' broodje rosbief met ei.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje runderrollade §

          Lekker vers broodje met gesneden runderrollade.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje sandwichcrème §

          Heerlijk vers broodje belegd met paté met een voortreffelijke smaak.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje Tante Door kiprollade §

          Vers broodje met heerlijke magere kiprollade.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje tartaar §

          Heerlijk broodje met verse tartaar.

          € 3,90 / stuk

          stuk
      • broodjes met salade §


        • Broodje eiersalade §

          Heerlijk vers broodje belegd met eiersalade.

          € 3,45 / stuk

          stuk
        • Broodje krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees.

          € 3,90 / stuk

          stuk
        • Broodje pikante kipsalade §

          Broodje met een heerlijk pittige kipsalade.

          € 3,65 / stuk

          stuk
        • Broodje selleriesalade §

          Een heerlijk vers broodje belegd met selleriesalade.

          € 3,15 / stuk

          stuk
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 3,90 / stuk

          stuk
      • broodjes diversen §


        • Broodje gekookt ei §

          Heerlijk broodje, belegd met ei.

          € 3,45 / stuk

          stuk
      • Specialiteiten §


        • Broodje gerookte kipsalade §

          Broodje met huisgemaakte gerookte kipsalade.

          € 3,90 / stuk

          stuk
        • Broodje gezond §

          Vers broodje gezond.

          € 4,15 / stuk

          stuk
        • Broodje carpaccio §

          Heerlijk belegd broodje met carpaccio.

          € 4,15 / stuk

          stuk
        • Broodje Zeejuweeltje §

          Broodje belegd met krabsalade met sla en plakjes gekookt ei.

          € 4,15 / stuk

          stuk
        • Broodje bal gehakt (warm) §

          Heerlijk broodje met een gehaktbal uit eigen keuken.

          € 4,15 / stuk

          stuk
        • Broodje kroket §

          Heerlijk vers broodje belegd met een kroket.

          € 2,25 / stuk

          stuk
      • Fruit §


        • Appel §

          € 0,75 / stuk

          stuk
        • Banaan §

          € 0,75 / stuk

          stuk
        • Sinaasappel §

          € 0,75 / stuk

          stuk