Laden...
    • Wolfshagenweg 2, Ter Wee's Hoek, 8061 RH Hasselt
    • Wolfshagenweg 2, Ter Wee's Hoek, 8061 RH Hasselt
      maandag 08-09-2025:09:00-17:00dinsdag 09-09-2025:09:00-17:00
      woensdag 10-09-2025:09:00-17:00donderdag 11-09-2025:09:00-17:00
      vrijdag 12-09-2025:09:00-17:00zaterdag 13-09-2025:09:00-12:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:09:00-17:00
      dinsdag 16-09-2025:09:00-17:00woensdag 17-09-2025:09:00-17:00
      donderdag 18-09-2025:09:00-17:00vrijdag 19-09-2025:09:00-17:00
      zaterdag 20-09-2025:09:00-12:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Wolfshagenweg 2, Ter Wee's Hoek, 8061 RH Hasselt
      maandag 08-09-2025:09:00-17:00dinsdag 09-09-2025:09:00-17:00
      woensdag 10-09-2025:09:00-17:00donderdag 11-09-2025:09:00-17:00
      vrijdag 12-09-2025:09:00-17:00zaterdag 13-09-2025:09:00-12:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:09:00-17:00
      dinsdag 16-09-2025:09:00-17:00woensdag 17-09-2025:09:00-17:00
      donderdag 18-09-2025:09:00-17:00vrijdag 19-09-2025:09:00-17:00
      zaterdag 20-09-2025:09:00-12:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:15:00-17:00dinsdag 09-09-2025:
      woensdag 10-09-2025:donderdag 11-09-2025:15:00-17:00
      vrijdag 12-09-2025:zaterdag 13-09-2025:
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:15:00-17:00
      dinsdag 16-09-2025:woensdag 17-09-2025:
      donderdag 18-09-2025:15:00-17:00vrijdag 19-09-2025:
      zaterdag 20-09-2025:zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslagminimum bestelbedraggratis bezorging vanaf
      Kampen€ 3,50€ 15,00€ 30,00
      Staphorst€ 3,50€ 15,00€ 30,00
      Zwartewaterland€ 3,50€ 15,00€ 30,00
      • afhalen
        • contant geld
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 6 13001354

      • rundvlees §


        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Biefreepjes §

          In kleine reepjes gesneden biefstuk.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 4,50 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0,90 / 100 g

          gram
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • IJsseldeltaburgers §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2,94 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 0,92 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 1,82 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 1,82 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,09 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 0,90 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1,27 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Schenkel §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 1,08 / 100 g

          gram
        • Staartstuk §

          Het staartstuk behoort tot de fijnste en meest smakelijke delen van het rund. Het is een driehoekig stuk, bedekt met een vetlaagje.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Tartaargehakt mager §

          Verse tartaar! Rauw maar bijzonder lekker!

          € 1,20 / 100 g

          gram
      • varkensvlees §


        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 0,60 / 100 g

          gram
        • Dobbelsteentjesspek §

          Dobbelsteentjes spek, fijn gesneden blokjes gerookt spek, toepasbaar in vele gerechten en salades.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,18 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1,09 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 0,79 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,64 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,26 / 100 g

          gram
        • Varkensribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 0,69 / 100 g

          gram
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel §

          Filetschnitzel gesneden van de filet zonder procureur.

          € 1,75 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1,20 / 100 g

          gram
      • rookworst §


        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 1,29 / 100 g

          gram
      • worst §


        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Verse worst (varken) §

          Een verse worst gemaakt van varkens- en rundvlees.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Verse worst half-om-half §

          Een verse worst gemaakt van varkens- en rundvlees.

          € 1,18 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §


        • Snertpakket §

          Kant en klaar pakket voor het maken van snert.

          € 0,77 / 100 g

          gram
      • taart §


        • Aardbeientaart §

          € 9,00 / 1/2 stuk

          x 1/2 stuk
        • Advocaattaart §

          € 9,00 / 1/2 stuk

          x 1/2 stuk
        • Bitterkoekjestaart §

          € 9,00 / 1/2 stuk

          x 1/2 stuk
        • Carameltaart §

          € 9,00 / 1/2 stuk

          x 1/2 stuk
        • Opgespoten cake §

          € 9,00 / 1/2 stuk

          x 1/2 stuk