Laden...
    • Het Hoekje 6, Hoogeveen, 7913 BC Hollandscheveld
    • Het Hoekje 6, Hoogeveen, 7913 BC Hollandscheveld
      maandag 08-09-2025:08:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-17:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:08:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-17:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Het Hoekje 6, Hoogeveen, 7913 BC Hollandscheveld
      maandag 08-09-2025:08:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-17:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:08:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-17:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:
      woensdag 10-09-2025:donderdag 11-09-2025:13:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:13:00-18:00zaterdag 13-09-2025:13:00-18:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:woensdag 17-09-2025:
      donderdag 18-09-2025:13:00-18:00vrijdag 19-09-2025:13:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:13:00-18:00zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiodienstbezorgtoeslagminimum bestelbedraggratis bezorging vanaf
      NederlandDroge worst€ 6,50
      Oosterhesselen€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Hoogeveen€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Alteveer€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Kerkenveld€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Hoogeveen€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Elim€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Hollandscheveld€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Noordscheschut€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Nieuwlande€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      Tiendeveen€ 7,50€ 30,00€ 100,00
      • afhalen
        • internetbankieren
      • bezorging
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 528 341 327

      • gourmetpakket §

        De gourmetschotels van Ambachtelijke Slagerij Jarno van Goor zijn ideaal voor een geslaagde gourmetavond.


        • Gourmetpakket 1 §

          • slavink
          • metschijf
          • worst
          • gemarineerde kipfilet
          • gepaneerde schnitzel
          • shoarma
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 3,98 / persoon

          persoon
        • Gourmetpakket 2 §

          • gepaneerde schnitzel
          • gekruide biefstuk
          • gemarineerde kipfilet
          • slavink
          • metschijf
          • shoarma
          • gourmetworst
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 4,98 / persoon

          persoon
        • Gourmetpakket 3 §

          • gepaneerde schnitzel
          • gekruide biefstuk
          • gemarineerde kipfilet
          • varkensshaslick
          • cordonbleu
          • shoarma
          • slavink
          • metschijf
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 5,98 / persoon

          persoon
        • Gourmet De Luxe §

          • gekruide biefstuk
          • Jurasteak
          • Alpenschnitzel
          • schnitzel
          • gekruide varkenshaas
          • cordon bleu
          • shaslick
          • kerriekipfilet
          • gekruide kipfilet
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 6,98 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • gekruide biefstuk
          • gekruide varkensfilet
          • gekruide kipfilet
          • slavink
          • gehaktballetje
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 4,98 / persoon

          persoon
        • Gourmet-/Fondue Extra §

          Maak uw gourmet- of fondue-avondje compleet met sauzen, salades en stokbrood.
          • whiskeysaus
          • satésaus
          • knoflooksaus
          • huzarensalade
          • rundvleessalade
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 4,09 / persoon

          persoon
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid.
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje.
        • Ardenner filetsteak §

          Heerlijk gemarineerde steak.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Braadribben §

          Lekkere braadribben. Past bij veel gerechten.

          € 0,80 / 100 g

          gram
        • Braadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Braadworst Milos §

          Braadworst omhuld met een plakje rookspek en daarna gemarineerd.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Dikke vleesribben §

          Heerlijke ambachtelijke vleesribben.

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Duitse schnitzel §

          Een heerlijke schnitzel van varkensvlees in een marinade waarna blank gepaneerd.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Gelderse schijf §

          Een Gelderse schijf is eigenlijk een 'varkenshamburger'. Met dien verstande dat deze variant meestal gepaneerd wordt aangeboden. Het vlees is puur varken en wordt, vermengd met de kruiden en het zout, fijn gemalen.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Karboschnitz Alpen §

          Procureurlapje, heerlijk gekruid met bieslook paneermeel.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Karboschnitz Gold §

          Heerlijk gepaneerd procureurlapje.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Mager met §

          Lekker gekruid met zout, kruidnagel en witte peper. Heerlijk om als bal te braden maar ook heerlijk los door bijvoorbeeld stamppotten.

          € 4,45 / 500 g

          x 500 g
        • Procureurlap gemarineerd §

          Specialiteit van de week!

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Rolladelap §

          Het rolladelapje wordt gesneden van de uitgebeende schouderkarbonade en vervolgens gekruid met heerlijke rolladekruiden.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Saucijs fijn §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Saucijs grof §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 0,90 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Soepribben §

          Platte ribbetjes met wat vlees. Uitermate geschikt voor het trekken van een heerlijke bouillon.

          € 0,55 / 100 g

          gram
        • Spare-rib gegrild §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Speklap gekruid §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Speklap met zwoerd §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 0,90 / 100 g

          gram
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Varkenshak §

          Varkenshiel smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en in maaltijdsoepen.

          € 0,45 / 100 g

          gram
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Varkenspoot §

          Een echt ouderwetse topper voor de winterkost. Tegenwoordig een bijna vergeten product. De varkenspoot werd in de winterse stamppotten en soep meegekookt voor het aanwezige zwoerd dat vervolgens als bindmiddel werd gebruikt.

          € 0,45 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel §

          Filetschnitzel gesneden van de filet zonder procureur.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Varkensstaart §

          De varkensstaart is één van de meest herkenbare delen van het varken.

          € 0,45 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.

          € 1,19 / 100 g

          gram
      • rundvlees §


        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 6,50 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2,79 / 100 g

          gram
        • Doorregen runderlap §

          Prachtig vlees om te braden. Om gaar te worden heeft het langere tijd nodig op een laag vuur.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Schenkel met been §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1,79 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0,60 / 100 g

          gram
        • Kippenbout gemarineerd §

          Heerlijk gemarineerde kippenbout. Lekker als snack of bij de maaltijd.

          € 0,65 / 100 g

          gram
        • TV-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0,65 / 100 g

          gram
        • TV-sticks gemarineerd §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0,70 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0,65 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde kipdrumsticks §

          Heerlijk gemarineerde kippenpoten.

          € 0,70 / 100 g

          gram
        • Gegrilde drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 0,98 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0,98 / 100 g

          gram
        • Gegrilde TV-sticks §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 0,98 / 100 g

          gram
        • Kip houthakkerssteak §

          Kipfilet met gerookt spek en kruidenolie.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Kipgrillburger §

          Een lekkere burger van kip. Ideaal voor op de barbecue.

          € 1,05 / stuk

          stuk
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Krokante kipschnitzel §

          Een ambachtelijk bereidde kipschnitzel.

          € 1,05 / stuk

          stuk
      • vlug en panklaar §


        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 0,95 / 100 g

          x 100 g
        • Gehaktbal kant en klaar §

          Een heerlijke gehaktbal. Even opwarmen en klaar. Gewicht circa 165 gram.

          € 1,29 / stuk

          stuk
        • Gehaktschijf gepaneerd §

          Een heerlijk gekruide gehaktschijf. Vlug en panklaar!

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Hamburger kant en klaar §

          Voorgegaarde hamburger. Lekker en makkelijk!

          € 0,95 / stuk

          stuk
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,20 / stuk

          stuk
        • Kipsatéschnitzel §

          Satéschnitzel van kip met een vulling van zacht pittige satésaus.

          € 0,98 / stuk

          stuk
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel ambacht §

          Ambachtelijk bereidde kipschnitzel.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Kipzigeunerschnitzel §

          Een kipzigeunerschnitzel is een kipschnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.

          € 0,98 / stuk

          stuk
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 1,39 / 100 g

          x 100 g
        • Texaanse burger §

          Heerlijke Texaanse burger. Lekker tussen een bolletje maar past ook goed bij de maaltijd.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletlap gemarineerd §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletlap naturel §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschijf §

          Heerlijke zigeunerschijf. Past bij veel gerechten.

          € 0,89 / 100 g

          gram
      • worst §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Bloedworst §

          Een heerlijke dikke plak bloedworst van ongeveer 1 centimeter dikte.

          € 0,85 / 100 g

          gram
      • rookworst §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,49 / stuk

        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 2,98 / stuk

      • gegrilde worst §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Grillworst kip §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Grillworst kip met kaas §

          Grillworst is een gebraden worst, in dit geval gevuld met kaas.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
      • leverworst §


        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Leverworst met rijst §

          Heerlijke leverworst uit eigen worstmakerij.

          € 0,89 / 100 g

          gram
      • soepbenodigdheden §


        • Mergpijpje §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0,50 / stuk

          stuk
      • snacks / hapjes §


        • Zeeuws spek (stuk) §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1,45 / 100 g

          gram
      • vleeswaren §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Bloedworst stuk §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Bakje van 150 gram.

          € 3,49 / bakje

          bakje
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Grillworst (gesneden) §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Grillworst kip (gesneden) §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Grillworst kip met kaas (gesneden) §

          Grillworst is een gebraden worst, in dit geval gevuld met kaas.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Hausmacher gesneden §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Leverworst §

          Een lekkere smeuïge leverworst voor op de boterham.

          € 0,89 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Paardenrookvlees §

          Rookvlees is een bereidingsmethode voor vlees. Deze methode stamt uit de prehistorie. De smaken komen pas vrij bij verhitting. Het doel is om de eiwitrijke voedingsmiddelen die erin zitten, en die anders snel zouden bederven, voor lange periodes te conserveren. In de moderne tijd maakt de verbeterde smaak van gerookte levensmiddelen een delicatesse in vele culturen. In de lage landen wordt rookvlees gemaakt van onder meer een spierstuk van een paard of een rund.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Schenkel (gesneden) §

          Heerlijke gedroogde ham; een ware traktatie op de boterham.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Schenkel (stuk) §

          Heerlijke gedroogde ham aan een stuk.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek (gesneden) §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1,89 / 100 g

          gram
      • salade §


        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 2,95 / 500 g

          gram
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 3,95 / 500 g

          gram
      • saladeschotel §


        • Huzarensalade §

          Een rulle aardappelsalade afgemaakt met o.a. augurkjes, appel, uitjes en wat romige mayonaise, afgegarneerd met zuur, vruchtjes, vleeswaren, ei en verse groente.

          € 9,80 / 1.000 g

          gram
        • Rundvleessalade §

          Heerlijke rundvleessalade, gegarneerd met een combinatie van vruchtjes, ei en vleeswaren.

          € 11,90 / 1.000 g

          gram
      • Hapjesschotel §

        Krijgt u bezoek en wilt u uw gasten iets lekkers serveren? Kies dan voor gemak met onze opgemaakte hapjesschalen.


        • Hapjesschotel 1 §

          Schaal met 75 hapjes
          • leverworst
          • Zeeuws spek
          • grillworst varken
          • kaas
          • kipgrillworst
          • hausmacher
          • gebraden rollade
          • droge worst
          • boerenmetworst

          € 17,50 / 60 stuks

          x 60 stuks
      • barbecuepakket §

        Onze barbecuepakketten zijn lekker en compleet. Wij hebben voor elke smaak en in elke prijsklasse een compleet pakket. Lekker handig. Standaard wordt het barbecuevlees apart geleverd, tegen meerprijs verpakken wij het op schalen.


        • BBQ Pakket 1 §

          • schouderkarbonade gemarineerd
          • speklap gemarineerd
          • hamburger
          • barbecueworst

          € 4,49 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket 2 §

          • procureurlap
          • hamburger
          • speklap
          • barbecueworst
          • satéspies

          € 5,98 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket 3 §

          • filetsteak
          • speklap gemarineerd
          • barbecueworst
          • runderhamburger
          • shaslick
          • kipburger

          € 6,98 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket 4 §

          • procureurlap gemarineerd
          • speklap gemarineerd
          • chipolataworst
          • kipfiletsteak
          • shaslick
          • hamburger

          € 7,98 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket De Luxe §

          • jurasteak (biefstuk gemarineerd)
          • sparerib gegaard
          • hamburger
          • speklap gemarineerd
          • kip houthakkerssteak
          • shaslick

          € 8,98 / persoon

          persoon
        • BBQ Pakket Kind §

          • hamburger
          • barbecueworst
          • kinderspies

          € 3,49 / persoon

          persoon
        • Barbecue Compleet §

          Maak uw barbecue compleet!
          • cocktailsaus
          • satésaus
          • barbecuesaus
          • huzarensalade (100 gram p.p.)
          • rundvleessalade (100 gram p.p.)
          • stokbrood
          • kruidenboter
          Te bestellen vanaf 10 personen.

          € 4,50 / persoon

          persoon
      • barbecue §

        Met ons uitgebreide barbecue-assortiment kunt u naar wens uw eigen barbecue samenstellen. Alle producten zijn van ambachtelijke kwaliteit en supermals. Vertrouwde kwaliteit van de Ambachtelijke Slager!


        • Ardenner filetsteak §

          Magere filetsteak, heerlijk voor op de barbecue!

          € 1,35 / 100 g

          x 100 g
        • Barbecuefiletsteak §

          Malse barbecuesteak van varkensfilet.

          € 1,39 / 100 g

          x 100 g
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 0,88 / 90 g

          x 90 g
        • Barbecueworst Milos §

          Heerlijke barbecueworst met Poestakruiden.

          € 1,29 / 100 g

          x 100 g
        • Biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,49 / stuk

          stuk
        • Biefstuk naturel §

          Naturel biefstukje om te grillen.

          € 2,49 / 100 g

          x 100 g
        • Chipolataworstje §

          Heerlijke chipolata's van varkensvlees.

          € 0,99 / 100 g

          x 100 g
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 0,98 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 3,49 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,19 / 100 g

          x 100 g
        • Golfspies §

          Een spies van balletjes gehakt afgewisseld met stukjes paprika, ui en spek.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Hamburger á la minute §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,00 / 100 g

          x 100 g
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Houthakkerssteak kip §

          Heerlijke kipsteak met een lapje ontbijtspek.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Houthakkerssteak varken §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Jurasteak (gemarineerd) §

          Een heerlijk gemarineerde steak.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Kip barbecueworst §

          Barbecueworstjes zijn ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn. Deze variant is gemaakt van kip.

          € 1,19 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfiletsteak §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,49 / 100 g

          x 100 g
        • Kipgrillburger §

          Heerlijke kipburger, even bruin grillen en genieten.

          € 1,05 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsatéspies §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Mosterdlap §

          Smaakvol filetlapje in een mosterdmarinade.

          € 1,19 / 100 g

          x 100 g
        • Piri Piri spies §

          Heerlijke spies van kipfilet gemarineerd in een klassieke piri-pirisaus.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Porcspinner §

          Dungesneden speklappenvlees bestrooid met een zachte kruidenmix waaraan paprika is toegevoegd. Vervolgens wordt het lapje strak rondom een houten spies gedraaid.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Procureur aan een stuk §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue.

          € 4,75 / 500 g

          gram
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,19 / 100 g

          x 100 g
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 1,39 / 100 g

          x 100 g
        • Schouderkarbonade gemarineerd §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 1,79 / 150 g

          x 150 g
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1,39 / 100 g

          x 100 g
        • T.v. stick gegaard §

          Heerlijk gemarineerde t.v. sticks voor de grill.

          € 0,98 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenssatéspies §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 1,75 / stuk

          stuk
      • Droge worst §

        Een specialiteit van uw Ambachtelijke Slager Jarno van Goor. Worsten uit eigen worstmakerij. Wilt u meer bestellen dan wordt aangegeven in de webshop? Geen probleem. Neem dan vooraf even contact op. Wij versturen onze droge worsten door heel Nederland. Let op! Dit geldt alleen voor de droge worsten, niet voor de rest van ons assortiment.


        • Droge worst (fijn) §

          Een fijne droge worst. Circa 110 gram per stuk.

          € 2,25 / stuk

        • Droge worst (grof) §

          Heerlijke grove droge worst. Circa 110 gram per stuk.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Droge worst kruidnagel §

          Droge worst met de toevoeging van kruidnagel. Circa 110 gram per stuk.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Droge worst XL §

          Een grotere variant van onze heerlijke droge worst. De droge worst XL weegt circa 220 gram per stuk.

          € 3,98 / stuk

        • Gedroogde verse worst §

          Heerlijke ambachtelijk gedroogde verse worst. Circa 200 gram per stuk.

          € 3,49 / stuk

        • Stengel §

          Mini harde droge worstjes.

          € 0,98 / stuk