Laden...
    • Europaweg 25, 7772 BN Hardenberg
    • Europaweg 25, 7772 BN Hardenberg
      maandag 08-09-2025:08:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:08:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Europaweg 25, 7772 BN Hardenberg
      maandag 08-09-2025:08:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:08:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:08:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:08:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiodienstbezorgtoeslag
      NederlandIngeblikt vlees/ soep€ 8,50 / 10 kg
      radius: 2 kilometer€ 2,50
      Bruchterveld Kern€ 2,50
      Verspreide huizen Bergentheimerveen en omgeving€ 2,50
      Verspreide huizen Oud-Bergentheim en omgeving€ 2,50
      radius: 5 kilometer€ 5,00
      radius: 10 kilometer€ 10,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 523 262 274

      • Gourmet Garnering §


        • Stokbrood §

          Maak uw gourmetfeestje compleet met lekker stokbrood.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
      • salade §


        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,50 / 500 g

          x 500 g
        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 4,00 / 500 g

          x 500 g
        • Rauwkost §

          Rijkelijk gevulde knapperige salade.

          € 7,50 / 500 g

          x 500 g
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 5,50 / 500 g

          x 500 g
        • Scharreleisalade §

          Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

          € 6,00 / 500 g

          x 500 g
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 7,50 / 500 g

          x 500 g
      • buffet §

        Onze buffetten zijn niet beschikbaar voor de kerstdagen. Hiervoor hebben we ons Kerstbuffet welke u vindt onder Kerst.

        Al onze warme- en koude buffetten worden in eigen keuken gemaakt. Met de lekkerste en verse ingrediënten. Daarmee zet u niet alleen variatie, maar ook gegarandeerd iets lekkers op tafel.

        Neem bij vragen telefonisch contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.


        • Buffet Populair §

          • tomatensoep, groentesoep of kippensoep naar keuze
          • eigengemaakte procureurrollade in saus
          • eigengemaakte snackballetjes in ketjapsaus
          • drumsticks in saus
          • aardappeltjes met groentemengeling en eigengemaakte magere rookspekjes
          • opgemaakte kartoffelsalade
          • opgemaakte rundvleessalade
          • vers afgebakken stokbrood en kruidenboter
          Het buffet wordt in shafing dishes aangeleverd.

          € 16,00 / persoon

          persoon
        • Buffet de Luxe §

          • tomatensoep, groentesoep of kippensoep naar keuze
          • gestoofd rundvlees
          • varkenshaas in champignonsaus
          • gebraden kip in 't jasje
          • nasi (witte rijst met nasikruiden)
          • aardappeltjes met groentemengeling en eigengemaakte rookspekjes
          • seizoensgroente van de groenteboer
          • haringschotel met uitjes (vanaf 15 personen = een kleine luxe visschotel)
          • opgemaakte rundvleessalade, opgemaakte scharreleisalade of opgemaakte zalmsalade naar keuze
          • schaal ambachtelijke vleeswaren (gebraden procureur, nagelhout of runderrookvlees en hamspek)
          • vers afgebakken stokbrood en kruidenboter
          Het buffet wordt in shafing dishes aangeleverd.

          € 20,00 / persoon

          persoon
        • Hapjesbuffet §

          • eigengemaakte snackballetjes in ketjapsaus
          • spareribs in saus
          • broodje eigengemaakte warme beenham met honing-mosterdsaus
          • opgemaakte huzarensalade
          • 1 kleine luxe visschotel (3 hapjes p.p.)
          • vers afgebakken stokbrood en kruidenboter
          • 3 luxe hapjes per persoon
          Het buffet wordt in shafing dishes aangeleverd.

          € 13,00 / persoon

          persoon
        • Stamppotbuffet §

          • boerenkool
          • hutspot
          • zuurkool
          • rookworst
          • gehaktbal
          • spareribje
          • mager rookspek
          • gestoofd rundvlees in de jus
          Het buffet wordt in shafing dishes aangeleverd.

          € 12,50 / persoon

          persoon
      • gourmetpakket §


        • Gourmet Populair §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • slavink
          • worstje
          • kipfilet
          • hamburger

          € 6,75 / persoon

          persoon
        • Gourmet Favorite §

          • biefstuk
          • kipfilet
          • schnitzel
          • baconspies
          • worstje
          • shaslick

          € 7,75 / persoon

          persoon
        • Gourmetschotel Luxe §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • bieftartaar
          • kipmedaillon
          • rundmedaillon
          • kipfilet

          € 8,75 / persoon

          persoon
      • rollades §


      • Kerstspecials §


    • Wilt u binnenkort gezellig gaan gourmetten, fonduen of steengrillen dan zorgen wij er voor dat u het lekkerste op tafel zet. Kies hier uw vlees en bestel er lekkere sausjes, salades en groenten bij.

      • gourmetpakket §


        • Gourmet Populair §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • slavink
          • worstje
          • kipfilet
          • hamburger

          € 6,75 / persoon

          persoon
        • Gourmet Favorite §

          • biefstuk
          • kipfilet
          • schnitzel
          • baconspies
          • worstje
          • shaslick

          € 7,75 / persoon

          persoon
        • Gourmetschotel Luxe §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • bieftartaar
          • kipmedaillon
          • rundmedaillon
          • kipfilet

          € 8,75 / persoon

          persoon
      • Gourmet Garnering §


        • Stokbrood §

          Maak uw gourmetfeestje compleet met lekker stokbrood.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
    • De warme en koude buffetten van De Zaak vol Smaak zijn ideaal wanneer u een feestje heeft en voor een grotere groep iets lekkers op tafel moet zetten. De medewerkers van De Zaak vol Smaak regelen alles voor u. Handig bij bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum een bedrijfsfeest of een buurtfeest.

      • buffet §

        Onze buffetten zijn niet beschikbaar voor de kerstdagen. Hiervoor hebben we ons Kerstbuffet welke u vindt onder Kerst.

        Al onze warme- en koude buffetten worden in eigen keuken gemaakt. Met de lekkerste en verse ingrediënten. Daarmee zet u niet alleen variatie, maar ook gegarandeerd iets lekkers op tafel.

        Neem bij vragen telefonisch contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.


        • Buffet Populair §

          • tomatensoep, groentesoep of kippensoep naar keuze
          • eigengemaakte procureurrollade in saus
          • eigengemaakte snackballetjes in ketjapsaus
          • drumsticks in saus
          • aardappeltjes met groentemengeling en eigengemaakte magere rookspekjes
          • opgemaakte kartoffelsalade
          • opgemaakte rundvleessalade
          • vers afgebakken stokbrood en kruidenboter
          Het buffet wordt in shafing dishes aangeleverd.

          € 16,00 / persoon

          persoon
        • Buffet de Luxe §

          • tomatensoep, groentesoep of kippensoep naar keuze
          • gestoofd rundvlees
          • varkenshaas in champignonsaus
          • gebraden kip in 't jasje
          • nasi (witte rijst met nasikruiden)
          • aardappeltjes met groentemengeling en eigengemaakte rookspekjes
          • seizoensgroente van de groenteboer
          • haringschotel met uitjes (vanaf 15 personen = een kleine luxe visschotel)
          • opgemaakte rundvleessalade, opgemaakte scharreleisalade of opgemaakte zalmsalade naar keuze
          • schaal ambachtelijke vleeswaren (gebraden procureur, nagelhout of runderrookvlees en hamspek)
          • vers afgebakken stokbrood en kruidenboter
          Het buffet wordt in shafing dishes aangeleverd.

          € 20,00 / persoon

          persoon
        • Hapjesbuffet §

          • eigengemaakte snackballetjes in ketjapsaus
          • spareribs in saus
          • broodje eigengemaakte warme beenham met honing-mosterdsaus
          • opgemaakte huzarensalade
          • 1 kleine luxe visschotel (3 hapjes p.p.)
          • vers afgebakken stokbrood en kruidenboter
          • 3 luxe hapjes per persoon
          Het buffet wordt in shafing dishes aangeleverd.

          € 13,00 / persoon

          persoon
        • Stamppotbuffet §

          • boerenkool
          • hutspot
          • zuurkool
          • rookworst
          • gehaktbal
          • spareribje
          • mager rookspek
          • gestoofd rundvlees in de jus
          Het buffet wordt in shafing dishes aangeleverd.

          € 12,50 / persoon

          persoon
      • Buffetcomponenten §


        • Snackballetjes in ketjapsaus §

          € 2,50 / persoon

          persoon
        • Gebraden kip in 't jasje §

          € 2,50 / persoon

          persoon
        • Varkenshaas in champignonsaus §

          € 3,00 / persoon

          persoon
        • Gestoofd rundvlees §

          € 3,00 / persoon

          persoon
        • Spareribs (2 botjes p.p.) §

          € 2,25 / persoon

          persoon
        • Drumsticks in saus §

          € 1,50 / persoon

          persoon
        • Procureurrollade in saus §

          € 2,50 / persoon

          persoon
        • Oerhammetje §

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Nasi §

          € 2,00 / persoon

          persoon
        • Bami §

          € 2,00 / persoon

          persoon
        • Witte rijst §

          € 2,00 / persoon

          persoon
        • Aardappeltjes met groentemengeling en rookspekjes §

          € 3,00 / persoon

          persoon
        • Soep §

          € 2,00 / persoon

          persoon
        • Stokbrood met kruidenboter §

          € 1,75 / persoon

          persoon
    • De kant-en-klare maaltijden en maaltijdcomponenten uit de keuken van De Zaak vol Smaak zijn ideaal wanneer u even geen tijd heeft om te koken.

      De maaltijden van De Zaak vol Smaak worden elke dag vers bereid in de keuken van de ambachtelijke specialist. Met uitsluitend verse ingrediënten.

      De maaltijden worden verpakt per 500 gram en worden geleverd in magnetronbestendige bakjes.

      • maaltijd §


        • Aardappel-preischotel §

          Aardappelschijfjes, gehakt, prei en kaas.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Bloemkoolschotel §

          Aardappels, bloemkool en rundvlees in jus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Boerenpotje §

          Aardappelschijfjes, kipdij, spekjes en een groentemengeling.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Bourgondische oven kip §

          Een kant en klaar maaltijd met aardappelschijfjes, broccoli, bloemkool en kipdij

          € 7,00 / 500 g

          x 500 g
        • Broccolischotel §

          Aardappels, broccoli en slavink in jus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Chili con carne §

          Bruine bonen, spekjes, paprika en prei.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Gehaktballetjes in ketjapsaus §

          Lekkere gehaktballetjes in een ketjapsaus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Gehaktballetjes in satésaus §

          Gehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Hollandse pot §

          Aardappels, sperzieboontjes en rundvlees in jus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Hollandse schotel §

          Krieltjes met groentemengeling en kippenbout.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Kipwrap §

          Wrap gevuld met kipdij, groente en saus. Verpakt als 4 x een halve wrap.

          € 7,00 / 500 g

          x 500 g
        • Rijst met kipkerrie §

          Witte rijst met kipdij, groente en saus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Witlofschotel §

          Aardappelschijfjes met witlof en gehakt.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
      • stamppot §


        • Hete bliksem §

          Aardappelcompote, zoete appels, spekjes en Zeeuws spek.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Stamppot andijvie §

          Met baconrol en jus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Stamppot bieten §

          Met speklap en jus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Stamppot hutspot §

          Met hachee.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Stamppot rode kool §

          Met gehaktbal en jus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
      • pasta §


        • Lasagne §

          Bladerdeeg met gehakt en kaas.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Lentepasta §

          Pasta met kipdij, champignonsaus en lente-ui.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Macaroni §

          Pasta met gehakt, schouderham en een groentemengeling.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Pasta pesto §

          Een heerlijke pasta pesto.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Spaghetti carbonara §

          Italiaanse spaghetti carbonara met een romige saus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
      • oosters §


        • Nasischotel §

          Nasi met gehaktballetjes in satésaus.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Bamischotel §

          Bami met babi pangang.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Noedels §

          Pasta met kipdij en diverse groenten.

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Babi pangang §

          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.

          € 7,00 / 500 g

          x 500 g
        • Kroepoek §

          Kroepoek (Indonesisch: Kerupuk) is een bijgerecht uit de Indonesische keuken.

          € 2,00 / zak

          zak
      • soep §


        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 6,00 / liter

          liter
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 5,75 / liter

          liter
        • Groentesoep §

          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 5,75 / liter

          liter
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 5,75 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 5,75 / liter

          liter
      • Hapjesschalen §


        • Hapjesschaal Populair §

          • grillworst
          • gevuld ei
          • gebraden kip met kerrie
          • katenspek met ananas
          • ei met rookvlees
          • aangedroogde metworst
          • blokje kaas
          • Zeeuws spek
          U krijgt per soort 5 hapjes.

          € 0,60 / stuk

          stuk
        • Hapjesschaal de Luxe §

          • gevuld ei
          • boerenham met monchou
          • rauwe ham met meloen
          • pikante wrap
          • ei in runderrookvlees
          • gebraden kipfilet met kipkerrie

          € 0,80 / stuk

          stuk
      • Hapjes Borrelpan §

        Een nieuwe manier van eten! De elektrisch verwarmbare hapjespan. Erg handig in gebruik. Voor gebruik een half kopje water in de pan, zet de pan aan, plaats het deksel erop en na verloop van tijd kunt u genieten van heerlijke warme hapjes.


        • Borrelpan Worstsoorten §

          Borrelpan gevuld met circa 80 worsthapjes zoals snackballetjes en kipsnacks.

          € 35,00 / stuk

          stuk
        • Borrelpan Gevuld Stokbrood §

          Borrelpan met gevuld stokbrood.

          € 30,00 / stuk

          stuk
    • Veilig,vertrouwd en vlug klaar!

      Al sinds 1982 produceren wij vlees in blik: dus van enige ervaring mogen wij spreken, en dat proeft u.

      Heerlijk gekruid vlees compleet met jus, altijd makkelijk om mee te nemen. Bovendien is ingeblikt voedsel tot wel 3 jaar na productiedatum ongekoeld te bewaren.

      Eventuele specifieke wensen zoals zoutarm of glutenvrij kunnen doorgegeven worden via het vrije tekstveld in stap 3 van het bestelproces.

      Let op, de vermelde gewichten zijn nettogewichten.

      • Vlees in blik §


        • Babi Pangang groot §

          Varkensvlees in pangangsaus

          € 11,00 / ±900 g

          blik
        • Babi Pangang klein §

          Varkensvlees in pangangsaus

          € 7,50 / ±500 g

          blik
        • Gebraden runderlappen groot §

          4 runderlapjes in jus

          € 13,50 / ±900 g

          blik
        • Gebraden runderlappen klein §

          2 runderlapjes in jus

          € 8,50 / ±500 g

          blik
        • Gebraden varkenslappen groot §

          4 varkenslapjes in jus

          € 11,00 / ±900 g

          blik
        • Gebraden varkenslappen klein §

          2 varkenslapjes in jus

          € 7,00 / ±500 g

          blik
        • Gehaktballen groot §

          6 gehaktballen in jus

          € 10,00 / ±900 g

          blik
        • Gehaktballen klein §

          3 gehaktballen in jus

          € 7,00 / ±500 g

          blik
        • Goulash groot §

          Rundvlees in goulashsaus

          € 15,00 / ±900 g

          blik
        • Goulash klein §

          Rundvlees in goulashsaus

          € 8,50 / ±500 g

          blik
        • Hachee groot §

          Rundvlees in hacheesaus

          € 15,00 / ±900 g

          blik
        • Hachee klein §

          Rundvlees in hacheesaus

          € 8,50 / ±500 g

          blik
        • Hamburgers groot §

          6 hamburgers in jus

          € 10,00 / ±900 g

          blik
        • Hamburgers klein §

          3 hamburgers in jus

          € 7,00 / ±500 g

          blik
        • Kipfilet groot §

          4 kipfiletjes in jus

          € 13,00 / ±900 g

          blik
        • Kipfilet klein §

          2 kipfiletjes in jus

          € 7,50 / ±500 g

          blik
        • Runder verse worst §

          Rundvlees/worst in jus

          € 7,50 / ±500 g

          blik
        • Saucijsjes groot §

          6 saucijsjes in jus

          € 10,00 / ±900 g

          blik
        • Saucijsjes klein §

          3 saucijsjes in jus

          € 7,00 / ±500 g

          blik
        • Slavinken §

          4 slavinken in jus

          € 10,00 / ±900 g

          blik
      • Soep in blik §


        • Champignonsoep §

          € 6,50 / ±0,975 liter

          blik
        • Groentesoep §

          € 6,50 / ±0,975 liter

          blik
        • Kippensoep §

          € 6,50 / ±0,975 liter

          blik
        • Tomatensoep §

          € 6,50 / ±0,975 liter

          blik
        • Bruine bonensoep §

          € 6,50 / ±0,975 liter

          blik
        • Erwtensoep §

          € 6,50 / ±0,975 liter

          blik
    • Het is een feest om gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue. Stel hieronder uw barbecue samen en bestel er lekkere sauzen en salades bij voor een complete barbecue.

      • barbecuepakket §


        • BBQ Het Kampioentje §

          • karbonade
          • gekruide speklap
          • barbecueschijf
          • barbecueworst
          • kipsaté

          € 7,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Medium §

          • gemarineerde procureur
          • runderburger
          • shaslick
          • gegaarde drumstick
          • gekruide speklap

          € 9,00 / persoon

          persoon
        • BBQ De Luxe §

          • saté van de haas
          • gemarineerde entrecote
          • gemarineerde kipfilet
          • runderspies
          • gemarineerde varkensfilet

          € 12,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Spiespakket §

          • saté van de haas
          • burgerspies
          • runderspies
          • shaslick
          • gegaarde kipspies

          € 11,00 / persoon

          persoon
        • BBQ Bambino §

          • barbecueworstje
          • lange ritter
          • barbecueschijf
          • juniorspies

          € 4,25 / persoon

          persoon
        • BBQ Compleet §

          • 2 soorten opgemaakte salade met rauwkost
          • pastasalade
          • stokbrood
          • 3 soorten saus
          • kruidenboter

          € 6,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Populair §

          • karbonade
          • gekruide speklap
          • katenhaasje
          • runderburger
          • kipsaté

          € 9,50 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Saté van de haas §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,60 / stuk

          stuk
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Gekruide speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,40 / stuk

          stuk
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Braadworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,10 / stuk

          stuk
        • Lange ritter §

          Lange ritters zijn gemaakt van vers mager varkens- en rundvlees dat klein is gehakt. Het deeg is met verse kruiden en uien op smaak gebracht en tot het frikandelformaat gevormd.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,80 / stuk

          stuk
        • Gegaarde kipfilet §

          Reeds voorgegaard stukje kipfilet voor op de barbecue. Lekker snel klaar.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Kip drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,20 / stuk

          stuk
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Gegaarde kipspies §

          Heerlijk al voorgegaarde kipspies, ideaal voor de barbecue.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde varkensfiletlap §

          Een filetlapje gemarineerd in een zachte marinade.

          € 1,70 / stuk

          stuk
        • Biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,40 / stuk

          stuk
        • Katenhaasje §

          Katenhaas is een lekker gekruid stukje varkenshaasmedaillon, omwikkeld met een plakje katenspek.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Mixed spies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees.

          € 2,60 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Ardenner steak §

          Lekker gemarineerde steak van varkensvlees.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Runderburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 1,80 / stuk

          stuk
        • Merquezworst §

          Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van lams- of rundvlees en is gekruid met harissa.

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Juniorspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Gekruide biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Globespies §

          Een spies met kleine gehaktballetjes.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Barbecueschijf §

          Heerlijk subtiel gekruide vleesschijf.

          € 1,10 / stuk

          stuk
      • Barbecue grootvlees §


      • vegetarisch §


        • Groenteschijf §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Satéstokje §

          Lekkere veggie stukjes in een smeuïge pindasaus.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 1,75 / stuk

          stuk
      • garnering §


        • Stokbrood §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood en kruidenboter.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
      • barbecuetoebehoren §


        • Gasbarbecue rooster §

          U kunt bij het bestellen van barbecuevlees pakketten gratis een gasbarbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 20,- voor het gasverbruik. Daarnaast vragen wij € 15,- borg voor het schoon retourneren.

          € 20,00 / stuk

          stuk
        • Gasbarbecue braadslee §

          U kunt bij het bestellen van barbecuevlees pakketten gratis een gasbarbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 20,- voor het gasverbruik. Daarnaast vragen wij € 15,- borg voor het schoon retourneren.

          € 20,00 / stuk

          stuk
    • De Zaak vol Smaak is van origine natuurlijk de ambachtelijke slager. De vakman die verstand heeft van topkwaliteit vlees, vleeswaren en vleesspecialiteiten. Ondanks dat ons assortiment veel breder en gevarieerder is geworden, blijven we in de basis natuurlijk nog altijd die ambachtelijke slager.

      Dat betekent dat u bij De Zaak vol Smaak altijd het beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Op de traditionele ambachtelijke wijze bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Kwaliteit als vanouds met de smaak van nu.

      • vlug en panklaar §


        • Filetlapje gemarineerd §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Gegrilde drumstick §

          Opwarmen.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kippenbout §

          Opwarmen.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Gegrilde TV-sticks §

          Opwarmen.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Gehaktbal §

          In jus opwarmen.

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Gehaktcordon bleu §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Gevuld stokbrood §

          Gevuld stokbrood met gehakt, heerlijk als robuuste borrelhap maar ook lekker bij een kop soep als maaltijd.

          € 6,50 / stuk

          stuk
        • Kip champignon §

          Gepaneerde kipfilet met champignon vulling.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Kipcordon bleu §

          Bakken 6-8 min.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Kipschnitzel §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,60 / stuk

          stuk
        • Oerham §

          Opwarmen.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Satéschnitzel §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,80 / stuk

          stuk
        • Snackballetjes §

          Gehaktballetjes in een lekker gekruide saus.

          € 0,60 / stuk

          stuk
        • Soepballetjes §

          Kleine met de hand gevormde balletjes van mager rundvlees.Het gehakt is gekruid en kan zo aan de soep worden toegevoegd.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 2,40 / stuk

          stuk
        • Baconrol §

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Diamant vink §

          Een vlugklaar product gemaakt van gekruid rundergehakt omwikkelt met rookspek en smaakvol gemarineerd

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Krokante vink §

          Een vlug klaar produkt gemaakt van gekruid gehakt met toevoeging van een gefruit uitje, omwikkelt met rookspek en smaakvol gepaneerd.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • rundvlees §


        • Hollandse biefstuk §

          Bakken 6-8 min.
        • Kogelbiefstuk §

          Bakken 6-8 min.
        • Haasbiefstuk §

          Bakken 6-8 min.
        • Baklap §

          Bakken 6-8 min.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Biefstuktartaar §

          Gezouten en gekruid. Bakken 6-8 min.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Doorregen borstlappen §

          Stoven 130-150 min.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Doorregen runderlap §

          Stoven 120 min.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Gezouten en gekruid. Bakken 6-8 min.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde entrecôte §

          Bakken 6-8 min.

          € 2,90 / 100 g

          gram
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Lendelap §

          Braden 45-60 min.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Stoven 120 min.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Runderburger §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Bakken 6-8 min.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Braden 30 min.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Braden 20-30 min.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Stoven 120 min.

          € 2,40 / 100 g

          gram
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Braden 15-20 min.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Braden 30 min.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          Braden 45-60 min.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Boomstammetje §

          Met ham en kaas gevuld. Braden 20-30 min.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Cotelet suisse §

          Braden 15-20 min.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Gekruide speklap §

          Bakken 10-15 min.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde karbonade §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (mager) §

          Braden 30 min.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 3,00 / ±300 g

          stuk
        • Hamburger §

          De hamburger is afkomstig uit de Duitse stad Hamburg. Men bakte daar platgedrukte ballen gehakt vlees en serveerde die op ronde broodjes. Duitse emigranten namen deze eetgewoonte mee naar de Verenigde Staten, waar het hamburger werd genoemd en de hedendaagse hamburger is ontstaan.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Trekken 150-180 min.

          € 0,70 / 100 g

          gram
        • Procureurlap gemarineerd §

          Braden 30 min.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Braden 20 min.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Braden 30-45 min.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Braden 20-30 min.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Speklappen §

          Braden 30-45 min.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet cordon blue §

          Braden 20 min.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Varkenslap §

          Braden 45-60 min.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Varkenssaucijs §

          Braden 30 min.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Vet spek gezouten §

          Uitbakken.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Vleesribben extra dik §

          Braden 60-75 min.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Vleesribben plat §

          Braden 45-60 min.

          € 0,65 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolspek §

          Braden 45-60 min.

          € 3,38 / ±250 g

          stuk
      • rollades §


      • kalfsvlees §


        • Kalfsbiefstuk §

          Biefstuk is altijd gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Anders mag het geen biefstuk heten. Biefstuk is snel om en om te bakken. Biefstuk kan zowel rood, rosé als doorbakken geserveerd worden. Kalfsbiefstuk is lichter van kleur dan runderbiefstuk.
        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 7,00 / 100 g

          gram
        • Kalfslappen doorregen §

          Kalfslapjes zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Kalfslappen mager §

          Kalfslapjes zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 2,98 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 3,25 / 100 g

          gram
      • lamsvlees §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Lamshaas §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 6,50 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 6,50 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Ook lekker voor op de barbecue.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Kip in het jasje §

          Kipfilet omwikkeld met mager rookspek.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Kipdij §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot §

          Braden 45-60 min.

          € 0,75 / 100 g

          gram
        • TV-sticks gemarineerd §

          Braden 45 min.

          € 0,85 / 100 g

          gram
      • gehakt §


        • Rundergehakt §

          Braden 30-40 min.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Half-om-half gehakt §

          Braden 30-40 min.

          € 1,10 / 100 g

          x 100 g
        • Gekruid gehakt §

          Kant-en-klaar gehakt, reeds op smaak gebracht met gehaktkruiden.

          € 0,75 / 100 g

          x 100 g
        • Bretons gehakt §

          Braden 30-40 min.

          € 0,85 / 100 g

          x 100 g
        • Gehakt tartaar §

          Braden 20 min.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Boerengehakt §

          € 0,90 / 100 g

          x 100 g
      • vleeswaren §


        • Ardenner paté §

          Een heel bekende paté is de Ardenner paté gemaakt van puur varkensvlees en varkenslever. Samen met kruiden wordt een mooi gekruid deeg gemaakt dat in een met spek beklede vorm wordt afgebakken.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          Beenham wordt gemaakt van het deel wat meer naar onder op de bout zit.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Boerenachterham §

          Voor deze achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Deze ham heeft een wat 'boers' uiterlijk vanwege het feit dat ze met de hand is opgebonden en vervolgens licht gerookt.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Gekookte varkenslever §

          Heerlijke smeuïge lever. Lekker in combinatie met pekelvlees, voor een broodje halfom.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Hamspek §

          Voor deze spekvariant worden de platte delen van de ham gebruikt.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Jong belegen kaas §

          Gesneden plakjes kaas.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Knabbelspek §

          Mooi en mager ontbijtspek wordt op ambachtelijke wijze gezouten, gedroogd en daarna op beukenhoutsnippers gerookt. Het ontbijtspek wordt in dunne plakjes in heteluchtovens (geen frituurvet) afgebakken. Door deze werkwijze is de Streaky Bacon niet zout en heeft een heerlijk braadsmaak.

          € 2,50 / zak

          zak
        • Nagelhout §

          Het gedroogde stuk vlees lijkt erg veel op runder-rookvlees. Naegelholt is alleen niet gerookt. De naam is ontstaan omdat het stuk vlees vroeger na het slachten van een koe gezouten werd en daarna gedroogd. Het drogen gebeurde aan een spijker (naegel) in de wieme (droogrek voor vlees aan de zolder). Het gezouten vlees werd daar zo droog als hout (holt). Een onvergetelijke ouderwets lekkere delicatesse.

          € 3,90 / 100 g

          gram
        • Paardenrookvlees §

          Rookvlees is een bereidingsmethode voor vlees. Deze methode stamt uit de prehistorie. De smaken komen pas vrij bij verhitting. Het doel is om de eiwitrijke voedingsmiddelen die erin zitten, en die anders snel zouden bederven, voor lange periodes te conserveren. In de moderne tijd maakt de verbeterde smaak van gerookte levensmiddelen een delicatesse in vele culturen. In de lage landen wordt rookvlees gemaakt van onder meer een spierstuk van een paard of een rund.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Roasted porc rib §

          Deze rollade wordt vervaardigd van het vrijwel complete middendeel van het varken en wordt in zijn geheel licht gezouten. Aan de pekel waarmee dat gebeurt is een kruidenboeket toegevoegd dat zorgt voor de unieke smaak.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3,90 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Tongenworst §

          Tongenworst behoort tot de vleeswaren, gemaakt van rundertong, spekjes en runderbloed zoals in bloedworst. Het wordt ook wel tongkaas genoemd.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Waldbrood §

          Geen brood, maar wel heerlijke vleeswaren. Alleen bij de slager verkrijgbaar. Probeer het eens.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • rookworst §


        • Rookworst fijn §

          Zelfgerookte fijne slagersrookworst.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Rookworst grof §

          Zelfgerookte grove slagersrookworst.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Rookworst gekookt §

          Even opwarmen en klaar.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • gegrilde worst §


        • Grillworst §

          Grillworst kan ook opgewarmd worden.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Kipgrillworst met kaas §

          Grillworst kan ook opgewarmd worden.

          € 1,70 / stuk

          stuk
      • gekookte worst §


        • Kookworst §

          Deze populaire kookworst heet met name in het westen ook wel 'metworst'. De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange bestaande uit: peper, foelie, gember, kardemom en nootmuskaat. Na het afstoppen wordt de worst gerookt en geweld.

          € 1,50 / stuk

          stuk
      • worst §


        • Bakbloedworst §

          Bakken 6-8 min.

          € 0,60 / 100 g

          gram
        • Balkenbrij §

          Bakken 6-8 min.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Merguezworst §

          Bakken 10 min.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Verse worst (fijn) §

          Braden 30 min.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Verse worst (grof) §

          Braden 30 min.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Verse worst (rund) §

          Braden 30 min.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Verse worst half-om-half §

          Een verse worst gemaakt van varkens- en rundvlees.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Verse worst Ardenner §

          € 1,10 / 100 g

          gram
      • gedroogde worst §


        • Droge metworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 3,25 / stuk

          stuk
        • Droge metworst (spijkers) §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden.

          € 6,00 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Droge metworst Groninger §

          Deze boerenmetworst wordt van varkensvlees en spek vervaardigd. Het deeg wordt gekruid met witte peper en, kenmerkend voor de Groninger worst, met kruidnagel.

          € 3,25 / stuk

          stuk
        • Droge worst runder §

          Droge worst gemaakt van 100% puur rundvlees.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 5,50 / stuk

          stuk
      • leverworst §


        • Bakleverworst §

          Bakken 6-8 min.

          € 0,60 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 0,90 / 100 g

          gram
        • Leverworst (grof) §

          Grof gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 0,90 / 100 g

          gram
      • soepbenodigdheden §


        • Hakje §

          Trekken 150-180 min.

          € 0,50 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Trekken 150-180 min.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Trekken 150-180 min.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Trekken 150-180 min.

          € 1,35 / 100 g

          gram
      • kool §


        • Zuurkool §

          De meeste groenten gaan vers van het land of de kas naar de winkel. Zuurkool niet. Die begint als witte kool. De buitenste bladeren en de harde kern worden verwijderd en de rest wordt in fijne reepjes gesneden. Deze worden licht gezouten en een tijdje opgeborgen. Vroeger in een grote Keulse pot in de kelder, nu in containers in de fabriek. Goed aandrukken, afdekken en dan drie tot acht weken geduld hebben. Dat is het geheim van deze heerlijke Hollandse winterkost. Licht verteerbaar, mildzuur van smaak en rijk aan vitaminen. In de achttiende eeuw zeilde de Britse zeevaarder en cartograaf James Cook niet uit zonder een paar vaten zuurkool aan boord: om scheurbuik wegens vitaminegebrek te voorkomen!

          € 0,35 / 100 g

          x 100 g
      • gesneden groente §

        Heerlijke groente voor bij het gourmetten, fonduen of steengrillen. Vers van de groentespecialist!


        • Rauwkost §

          € 3,95 / 200 g

          x 200 g
    • De salades zijn heerlijke huisgemaakte specialiteiten. Stuk voor stuk in eigen keuken bereid met de lekkerste ingrediënten en topproducten. Met recht ambachtelijke salades. Heerlijk bij de maaltijd, lekker op een toastje, maar ook handig als saladeschotel voor een feestje of wanneer u visite krijgt.

      Adviesgewicht voor de basissalade per persoon is 200 gram.

      De salades worden fraai op schaal opgemaakt en gegarneerd met fruit en diverse soorten rauwkost.

      • saladeschotel §


        • Huzarensalade §

          Huzarensalade fraai opgemaakt en gegarneerd met fruit en diverse soorten rauwkost.

          € 3,95 / persoon

          persoon
        • Rundvleessalade §

          Opgemaakte rundvleessalade gegarneerd met fruit en diverse soorten rauwkost.

          € 4,75 / persoon

          persoon
        • Kartoffelsalade §

          Fraai opgemaakte kartoffelsalade gegarneerd met fruit en diverse soorten rauwkost.

          € 3,95 / persoon

          persoon
        • Scharreleisalade §

          Mooi opgemaakte salade met smaakvolle stukjes scharrelei.

          € 5,00 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade op schaal opgemaakt en gegarneerd met fruit en diverse soorten rauwkost.

          € 5,50 / persoon

          persoon
      • salade §


        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,50 / 500 g

          x 500 g
        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 4,00 / 500 g

          x 500 g
        • Rauwkost §

          Rijkelijk gevulde knapperige salade.

          € 7,50 / 500 g

          x 500 g
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 5,50 / 500 g

          x 500 g
        • Scharreleisalade §

          Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

          € 6,00 / 500 g

          x 500 g
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 7,50 / 500 g

          x 500 g
      • brood- en toastsalade §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 3,95 / ±200 g

          bakje
        • Ei bieslooksalade §

          Je kunt deze salade op een lekker broodje doen (heerlijk bij een kom verse soep) of als borrelhapje gebruiken.

          € 3,75 / ±200 g

          bakje
        • Ham-preisalade §

          Een heerlijk frisse salade van ham en prei.

          € 3,50 / ±200 g

          bakje
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 3,95 / ±200 g

          bakje
        • Kipsatésalade §

          Een rijk gevulde salade met stukjes gebraden kip in satésaus.

          € 3,95 / ±200 g

          bakje
      • saus §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 3,00 / 200 g

          x 200 g
        • Honing-mosterd saus §

          Heerlijke honing-mosterd saus voor bijvoorbeeld over de beenham of over een salade.

          € 4,00 / 200 g

          x 200 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 3,00 / 200 g

          x 200 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 3,00 / 200 g

          x 200 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 3,00 / 200 g

          x 200 g
      • brunch §


        • Brunch §

          Gezellig genieten van een brunch. Wij hebben alvast wat specialiteiten voor u verzameld.
          • kipkerriesalade
          • filet americain
          • scharreleisalade
          • procureurrollade
          • gebraden rosbief
          • salami mediterraan
          • gebraden kipfilet

          € 27,50 / ±6 personen

          doos