Laden...
    • Westeinde 615, Vriezenveen (kern), 7671 GC Vriezenveen
      Binnenhof 5, Wierden (kern), 7642 GW Wierden
    • Westeinde 615, Vriezenveen (kern), 7671 GC Vriezenveen
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:08:30-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:30-18:00donderdag 11-09-2025:08:30-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:30-18:00zaterdag 13-09-2025:08:30-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:08:30-18:00woensdag 17-09-2025:08:30-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:30-18:00vrijdag 19-09-2025:08:30-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:30-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
      Binnenhof 5, Wierden (kern), 7642 GW Wierden
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:08:30-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:30-18:00donderdag 11-09-2025:08:30-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:30-18:00zaterdag 13-09-2025:08:30-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:08:30-18:00woensdag 17-09-2025:08:30-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:30-18:00vrijdag 19-09-2025:08:30-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:30-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Westeinde 615, Vriezenveen (kern), 7671 GC Vriezenveen
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:08:30-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:30-18:00donderdag 11-09-2025:08:30-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:30-18:00zaterdag 13-09-2025:08:30-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:08:30-18:00woensdag 17-09-2025:08:30-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:30-18:00vrijdag 19-09-2025:08:30-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:30-16:00zondag 21-09-2025:
      Binnenhof 5, Wierden (kern), 7642 GW Wierden
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:12:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:12:00-18:00donderdag 11-09-2025:12:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:12:00-18:00zaterdag 13-09-2025:12:00-18:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:12:00-18:00woensdag 17-09-2025:12:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:12:00-18:00vrijdag 19-09-2025:12:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:12:00-18:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:17:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:17:00-18:00donderdag 11-09-2025:17:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:17:00-18:00zaterdag 13-09-2025:17:00-18:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:17:00-18:00woensdag 17-09-2025:17:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:17:00-18:00vrijdag 19-09-2025:17:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:17:00-18:00zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslagminimum bestelbedrag
      Vriezenveen (kern)€ 5,00€ 15,00
      Vriezenveen (buitengebied)€ 5,00€ 15,00
      Wierden (kern)€ 10,00€ 15,00
      Hooge-Hexel€ 10,00€ 15,00
      Almelo€ 10,00€ 15,00
      Dorp Daarle€ 10,00€ 15,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • contant geld
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 546 561 274

      • Kerstbuffet §


        • Kerstbuffet §

          Let op! Wij zijn voor de feestdagen door onze voorraad warmhoudbakken heen.
          • varkenshaas in roomsaus
          • vlees in jachtsaus
          • gebakken aardappeltjes met ui, spek en boontjes
          • nasi
          • gehaktballetjes in saus
          • 2 opgemaakte salades
          • stokbrood en kruidenboter
          Te bestellen vanaf 10 personen.

          € 11,31 / persoon

          persoon
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,25 / 100 g

          gram
      • gourmetpakket §


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • varkenslapje gekruid
          • kipfilet
          • kip mignon
          • varkensoester
          • hubertussteak (hamburger)

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet met spek
          • kipfilet
          • gehaktballetjes

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Steengrillschotel §

          Assortiment aan heerlijk vlees. U krijgt 6 stuks vlees per persoon.

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Pakket Compleet §

          Let op: voor bestellingen voor het weekend te bestellen tot uiterlijk donderdag 12.00 uur.
          • salades
          • sauzen
          • stokbrood

          € 4,50 / persoon

          persoon
        • Pakket Compleet de Luxe §

          Let op: voor bestellingen voor het weekend te bestellen tot uiterlijk donderdag 12.00 uur.
          • salade met rauwkost
          • huissalade
          • satésaus
          • 2 soorten saus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 6,50 / persoon

          persoon
      • saladeschotel §


        • Huzarensalade §

          Huzarensalade gegarneerd met diverse vleeswaren en rauwkost.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Rundvleessalade §

          Rundvleessalade gegarneerd met een combinatie van vleeswaren en rauwkost.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Twentse salade §

          Rijk gegarneerde saladeschotel op basis van rundvlees met een appeltje erdoor.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Piepersalade §

          Frisse piepersalade gegarneerd met diverse vleeswaren en rauwkost.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          Het neusje van de zalm voor de visliefhebbers. Rijkelijk gevuld met zalm en gegarneerd met uitsluitend verse producten.

          € 5,25 / persoon

          persoon
      • barbecuepakket §


        • Barbecue Het Kampioentje §

          • Tirolerbraten
          • Deense speklap
          • Zwitserse braadworst
          • Kip op stok

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Barbecue Medium §

          • Ardenner steak
          • Hubertus steak
          • kipkruidentuintje (kipdij)
          • Italiaanse biefspies

          € 9,95 / persoon

          persoon
        • Barbecue De Luxe §

          • Saté vd haas
          • Kipkruidentuintje
          • Varkensribeye
          • Pepersteak

          € 10,95 / persoon

          persoon
        • Barbecue Spiespakket §

          • Saté vd haas
          • Mamamiaspies
          • Italiaanse biefspies
          • Kipshaslick

          € 9,95 / persoon

          persoon
        • Barbecue Bambino §

          • braadworstje
          • hamburger
          • saté

          € 3,95 / persoon

          persoon
        • Barbecue Buffet §

          • Tirolerbraten
          • Deense speklap
          • Zwitserse braadworst
          • Kip op stok
          • 2 x Opgemaakte salade
          • Boerenmix (gebakken aardappelen met groenten spek en ui)
          • 2 warme sauzen
          • 2 koude sauzen
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 16,50 / persoon

          persoon
        • Barbecue Compleet §

          Let op: voor bestellingen voor het weekend te bestellen tot uiterlijk donderdag 12.00 uur. Met feestdagen 2 dagen van tevoren bestellen voor 12:00 uur.

          • salade met rauwkost
          • 2 soorten saus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 4,50 / persoon

          persoon
        • Barbecue Compleet de Luxe §

          Let op: voor bestellingen voor het weekend te bestellen tot uiterlijk donderdag 12.00 uur. Met feestdagen 2 dagen van tevoren bestellen voor 12:00 uur.
          • salade met rauwkost
          • huissalade
          • satésaus
          • 2 soorten saus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 6,95 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Ardenner steak §

          Heerlijk gemarineerde steak voor de barbecue.

          € 1,99 / ±125 g

          stuk
        • Biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 2,90 / ±100 g

          stuk
        • Braadworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,50 / ±100 g

          stuk
        • Deense speklap §

          Dun gesneden gekruid speklapje.

          € 2,18 / ±125 g

          stuk
        • Garnalenspies §

          Een lekker en gezond visgerecht voor op de barbecue.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde varkensoester §

          Heerlijk mals stukje varkensvlees, ideaal voor op de barbecue.

          € 3,35 / ±125 g

          stuk
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,33 / ±100 g

          stuk
        • Hubertussteak §

          Lekkere gekruide eigengemaakte hamburger.

          € 2,81 / ±125 g

          stuk
        • Katenhaasje §

          Katenhaas is een lekker gekruid stukje varkenshaasmedaillon, omwikkeld met een plakje katenspek.

          € 3,44 / ±125 g

          stuk
        • Kip kruidentuintje §

          Heerlijk gemarineerd stukje kipdij.

          € 2,62 / ±125 g

          stuk
        • Kipmignon §

          Smaakvolle kipfilet omwikkeld met spek.

          € 2,69 / ±125 g

          stuk
        • Mama miaspies §

          Lekkere spies voor de barbecue met malse varkenshaas.

          € 2,97 / ±125 g

          stuk
        • Mixed-grillspies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees.

          € 3,20 / ±100 g

          stuk
        • Pampafilet §

          Heerlijk gekruid stukje varkensvlees voor de barbecue.

          € 1,99 / ±125 g

          stuk
        • Saté van de haas §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,00 / ±100 g

          stuk
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 2,05 / ±100 g

          stuk
        • Tiroler braten §

          Deze braadworstjes zijn omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met een fijne marinade even op de grill en smullen maar.

          € 1,87 / ±125 g

          stuk
        • Zalmfilet in folie §

          Heerlijk gekruide zalmfilet in folie.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Zwitserse braadworst §

          Barbecueworst gevuld met kaas en omwikkeld met spek.

          € 1,94 / ±125 g

          stuk
      • vegetarisch §


        • Groenteburger §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Vegetarische hamburger §

          Een vegetarische burger is een goed alternatief voor een stukje vlees of vis van de barbecue.

          € 1,50 / stuk

          stuk
      • barbecuetoebehoren §


        • Huur gasbarbecue inclusief gasverbruik §

          Alleen in combinatie met het afnemen van barbecuevlees. U betaalt € 25,00 voor de huur van de BBQ en € 15,00 voor het gasverbruik.

          € 40,00 / stuk

          stuk
      • rundvlees §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3,90 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,80 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Doorregen rundvlees §

          Prachtig vlees om te braden. Om gaar te worden heeft het langere tijd nodig op een laag vuur.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Fijne rib §

          Fijne riblappen zijn de meest malse stooflappen van het rund en het snelst te bereiden.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Flank steak §

          De flank steak is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. Ook wel bavette genoemd. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Flat iron steak §

          Stuk biefstuk gesneden met het graan uit de klauwplaat of schouder van het dier. Dit levert een smaakvolle snede op.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,90 / 100 g

          gram
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 2,85 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Picanha §

          Het staartstuk behoort tot de fijnste en meest smakelijke delen van het rund. Het is een driehoekig stuk, bedekt met een vetlaagje.

          € 90,95 / ±2.200 g

          stuk
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 5,00 / 100 g

          gram
        • Rundercarpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 4,80 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 2,35 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,35 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 4,00 / 100 g

          gram
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Boerenribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Braadworstjes §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 1,15 / stuk

          stuk
        • Deense speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Oerhammetje §

          Heerlijk hamvlees met een beentje vormt de basis van het gebraden oerhammetje.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Pampafilet §

          De steak wordt gemaakt van de magere delen van de varkensfilet zonder been. Deze filet wordt aan de bovenkant 2 of 3 keer ingesneden waarna deze insnijding wordt gekruid met pampa (Argentijnse) kruiden en gevuld met reepjes mager rook- of katenspek. De buitenkant wordt eveneens met de pampakruiden bestrooid. De vulling wordt in de filet gehouden door de insnijdingen met een satépen dicht te steken. Door het spek blijft de steak heerlijk sappig.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Satévlees gemarineerd §

          Heerlijk gemarineerd mals satevlees.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 2,68 / 100 g

          gram
        • Varkensoester varkenshaas §

          Heerlijk malse varkensoester.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1,60 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Toscaanse vink §

          Kipfilet gevuld met roomkaas, zongedroogde tomaat, omwikkeld met rauwe ham.

          € 2,50 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §


        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Filetlapje gemarineerd §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Gehaktbal met ui §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Hubertussteak §

          Eigengemaakte hamburger.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,25 / 100 g

          gram
      • lamsvlees §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 3,99 / 100 g

          gram
      • gehakt §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,70 / 100 g

          gram
      • rollades §


      • worst §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Runderworst §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 1,25 / 100 g

          gram
      • rookworst §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 1,65 / 100 g

          gram
      • leverworst §


        • Bakleverworst §

          Een streekproduct uit Twente. Ook wel leverbeuling genaamd.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • gedroogde worst §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 2,00 / 100 g

          gram
      • soepbenodigdheden §


        • Soepballetjes §

          Kleine met de hand gevormde balletjes van mager rundvlees.Het gehakt is gekruid en kan zo aan de soep worden toegevoegd.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0,55 / stuk

          stuk
      • vleeswaren §


        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Boerenachterham §

          Voor deze achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Deze ham heeft een wat 'boers' uiterlijk vanwege het feit dat ze met de hand is opgebonden en vervolgens licht gerookt.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet met tuinkruiden §

          Heerlijk gekruid kipvlees. Ambachtelijk gebraden. Lekker voor op de boterham.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Leverworst §

          De worst wordt meestal vervaardigd volgens het eigen recept van de slager. De grondstoffen bestaan uit varkenssnippers en rest- en kopvlees, spek, bouillon en lever. Afhankelijk van de mate van snijdbaarheid wordt zwoerd toegevoegd. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur. Na het afkoelen wordt de worst meestal vacuüm getrokken voor een betere houdbaarheid.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Pain d' Ardenne §

          Deze rauwe varkensham wordt gemaakt van het dikke deel van de varkensham.

          € 5,50 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 4,90 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 2,25 / 100 g

          gram
      • snacks / hapjes §


        • Kipatéstokje met satésaus §

          Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Spareribs kant en klaar §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Wrap gevuld met roerbakgroente §

          Heerlijke goed gevulde tortillawrap met groenten.

          € 4,50 / stuk

          stuk
      • gourmetpakket §


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • varkenslapje gekruid
          • kipfilet
          • kip mignon
          • varkensoester
          • hubertussteak (hamburger)

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet met spek
          • kipfilet
          • gehaktballetjes

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Steengrillschotel §

          Assortiment aan heerlijk vlees. U krijgt 6 stuks vlees per persoon.

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Pakket Compleet §

          Let op: voor bestellingen voor het weekend te bestellen tot uiterlijk donderdag 12.00 uur.
          • salades
          • sauzen
          • stokbrood

          € 4,50 / persoon

          persoon
        • Pakket Compleet de Luxe §

          Let op: voor bestellingen voor het weekend te bestellen tot uiterlijk donderdag 12.00 uur.
          • salade met rauwkost
          • huissalade
          • satésaus
          • 2 soorten saus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 6,50 / persoon

          persoon
      • smulsteen §


        • Amerikaanse smulsteen §

          • spareribs
          • gepofte aardappelen
          • maïs
          • broccoli

          € 24,95 / stuk

          stuk
        • Beenhamsmulsteen §

          • beenham
          • haricot verts
          • maïs
          • aardappelwedges

          € 19,95 / stuk

          stuk
        • Borrelsteen §

          • spareribs
          • kippenvleugels
          • grillworst
          • snackballetjes

          € 29,95 / stuk

          stuk
        • Bulgaarse smulsteen §

          • varkenshaas
          • aardappelwedges
          • paprika
          • courgette
          • broccoli

          € 22,95 / stuk

          stuk
        • Franse smulsteen §

          • varkenshaas
          • aardappelwedges
          • broccoli
          • haricot verts

          € 22,95 / stuk

          stuk
        • Mixed grill trio smulsteen §

          • varkenshaas
          • biefstuk
          • kipfilet

          € 24,95 / stuk

          stuk
      • Hapjesschalen §


        • Hapjesschaal Gewoon §

          Fraai opgemaakte schaal met hapjes.

          € 0,60 / stuk

          stuk
        • Hapjesschaal Standaard §

          Heerlijk met vrienden of familie genieten van een assortiment aan heerlijke hapjes.

          • Gevuld ei
          • Gehaktballetjes
          • Kipfiletrolletje met salade
          • Kipfilet met spek afgegrild
          • Ei in bacon
          • Italiaans rolletje
          • Mounchourolletje met ham
          • Katenspek rolletje met ananasroomkaas
          • Kaas pesto
          • Pizza grillworst

          € 0,89 / stuk

          stuk
        • Hapjesschaal Luxe §

          Assortiment met luxe hapjes opgemaakt op stokbrood.

          € 1,25 / stuk

          stuk
      • buffet §


        • Warm en koud buffet 1 §

          • huzarensalade
          • rundvleessalade
          • vleeswarenschotel met o.a. achterham, rauwe ham en meloen
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • nasi
          • babi pangang
          • schnitzel
          • boerenmix
          • spareribs
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 16,50 / persoon

          persoon
        • Warm en koud buffet 2 §

          • huzarensalade
          • rundvleessalade
          • vleeswarenschotel
          • visschotel
          • fruitsalade
          • gehaktballetjes in jachtsaus
          • schnitzel
          • saté
          • nasi
          • boerenmix
          • spareribs
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 20,95 / persoon

          persoon
        • Stamppotbuffet §

          • zuurkool
          • boerenkool
          • hutspot
          • speklap
          • hachee
          • gehaktballetjes in jus
          • rookworst
          • stamppotsaus
          • diverse tafelzuren

          € 19,95 / persoon

          persoon
        • Hapjesbuffet §

          • rundvleessalade
          • huzarensalade
          • vleeswarenschotel
          • warme beenham
          • gehaktballetjes in saus
          • satévlees in satésaus
          • spareribs van de grill
          • bolletjes
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 14,50 / persoon

          persoon
      • Catering - broodjes §


        • Bolletje beenham met saus §

          € 2,75 / persoon

          persoon
        • Bolletje shoarma met saus §

          € 2,75 / persoon

          persoon
        • Bolletje pulled pork met saus §

          € 3,75 / persoon

          persoon
      • Koud belegde broodjes §


        • Broodje ham en kaas §

          Pistolet met ham en kaas.

          € 3,50 / stuk

          stuk
        • Broodje brie §

          Pistolet met brie, rauwe ham en rauwkost.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje filet americain §

          Broodje filet americain met uitjes of peper.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje gerookte zalm §

          Pistolet met zalm en bieslookkaas.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Broodje gezond §

          Pistolet met beenham, salade, tomaat, komkommer en ei.

          € 4,75 / stuk

          stuk
        • Broodje Pepperoni §

          Pistolet met Ardenner salami, pesto, Italiaanse kruidenkaas en tomaat.

          € 4,75 / stuk

          stuk
        • Broodje heksenkaas §

          Pistolet met eigengemaakte roomkaas met prei, wortel en sellerie.

          € 4,75 / stuk

          stuk
        • Broodje beenham §

          Pistolet met beenham en honingmosterdsaus.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje carpaccio §

          Pistolet met biefstuk met kappertjes, pijnboompitjes en rucola.

          € 4,95 / stuk

          stuk
      • warm belegde broodjes §


        • Broodje Twentse beenham §

          Pistolet met warme Twentse beenham.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje Tok Tok §

          Broodje gevuld met kipfilet, ketjapsaus en gebakken uitjes.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje Tirol §

          Broodje gevuld met grillworst, kaas en ananas.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje Viva la France §

          Broodje met brie, ui, champignons, honing en walnoten.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Broodje pulled pork §

          Broodje met pulled pork, augurk en smokeysaus.

          € 4,75 / stuk

          stuk
        • Broodje pizza §

          Een heerlijk broodje pizza met ham, kaas, salami en tomaat.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje rookworst §

          Een lekker winters lunchgerecht. Broodje met heerlijke ambachtelijke rookworst.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje Bjorn §

          Broodje gehaktbal met mosterd dille saus.

          € 4,25 / stuk

          stuk
      • Broodjes diversen §


        • Vleesslof §

          Brood gevuld met gehakt, sandwichsaus, ui, spek en kaas.

          € 5,95 / stuk

          stuk
        • Wrap gehakt §

          Een heerlijke wrap gevuld met gehakt, roerbakgroente en sandwichsaus.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Wrap reepjesvlees §

          Wrap gevuld met reepjesvlees, roerbakgroente en dönersaus.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt.

          € 2,50 / stuk

          stuk
      • snackbroodje §


        • Pizzabroodje §

          Een heerlijk, ambachtelijk bereid, pizzabroodje.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Saucijzenbroodje §

          Een saucijzenbroodje is een broodje van bladerdeeg, dat gevuld is met een rolletje gekruid gehakt.

          € 2,50 / stuk

          stuk
      • saladeschotel §


        • Huzarensalade §

          Huzarensalade gegarneerd met diverse vleeswaren en rauwkost.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Rundvleessalade §

          Rundvleessalade gegarneerd met een combinatie van vleeswaren en rauwkost.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Twentse salade §

          Rijk gegarneerde saladeschotel op basis van rundvlees met een appeltje erdoor.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Piepersalade §

          Frisse piepersalade gegarneerd met diverse vleeswaren en rauwkost.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          Het neusje van de zalm voor de visliefhebbers. Rijkelijk gevuld met zalm en gegarneerd met uitsluitend verse producten.

          € 5,25 / persoon

          persoon
      • Brood- en toastsalade §


        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Piepersalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 1,05 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Selderijsalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Carpaccio tapenade §

          Smaakvolle tapenade in de variant carpaccio. Lekker op een toastje of broodje.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Vjense toverkaas §

          Heerlijk smeerdip met roomkaas en verse kruiden.

          € 1,65 / 100 g

          gram
      • saus §


        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,05 / 100 g

          x 100 g
      • koeienkaas §


        • Jong belegen kaas §

          Kaas met een pure, eerlijke en volle smaak.

          € 1,29 / 100 g

          gram