Laden...
    • Den Hof 138, 5582 JZ Waalre
    • Den Hof 138, 5582 JZ Waalre
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Den Hof 138, 5582 JZ Waalre
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:13:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:13:00-18:00donderdag 11-09-2025:13:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:13:00-18:00zaterdag 13-09-2025:13:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:13:00-18:00woensdag 17-09-2025:13:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:13:00-18:00vrijdag 19-09-2025:13:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:13:00-16:00zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslagminimum bestelbedrag
      Waalre€ 50,00
      Eindhoven€ 10,00€ 50,00
      Valkenswaard€ 10,00€ 50,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 40 222 2354

      • rundvlees §


        • Baklap §

          Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 5,25 / 125 g

          x 125 g
        • Biefstukpuntjes gemarineerd §

          In puntjes/stukjes gesneden biefstuk.

          € 4,25 / 100 g

          x 100 g
        • Biefstukpuntjes naturel §

          In puntjes/stukjes gesneden biefstuk.

          € 4,25 / 100 g

          x 100 g
        • Japans Wagyu Ribeye Kagoshima §

          Entrecote gradering A5 BMS 11/12

          Dit is werkelijk waar een fantastisch stuk vlees. Het is boterzacht en enorm vol van smaak. Deze Wagyu Ribeye is echt iets aparts!

          € 60,00 / 250 g

          x 250 g
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 5,75 / 125 g

          x 125 g
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 9,50 / 125 g

          x 125 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 21,00 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 20,50 / 500 g

        • Runder riblap §

          Riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.

          € 10,50 / 400 g

          x 400 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 10,50 / 250 g

          x 250 g
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,70 / 100 g

          x 100 g
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan je heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 3,40 / 125 g

          x 125 g
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 3,50 / 125 g

          x 125 g
      • kalfsvlees §


        • Kalfs rib-eye §

          Botermalse rib-eye van het kalf.

          € 13,50 / ±250 g

          stuk
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 5,25 / ±100 g

          stuk
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 6,75 / ±125 g

          stuk
      • varkensvlees §


        • Beenhammetje §

          Ambachtelijk mini hammetje, reeds voorgegaard. Opwarmen en klaar!

          € 12,50 / 500 g

          x 500 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3,70 / 200 g

          x 200 g
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2,85 / 150 g

          x 150 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 3,60 / 200 g

          x 200 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,20 / 200 g

          x 200 g
        • Spareribs, gemarineerd en gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 2,15 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 9,45 / ±325 g

          stuk
        • Varkenshiel §

          Varkenshiel smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en in maaltijdsoepen.

          € 9,20 / 800 g

          x 800 g
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 2,15 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensprocureur §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 12,00 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensribjes §

          Varkensrib is een deel van de rug van het varken.

          € 3,50 / 200 g

          x 200 g
        • Varkensschnitzel §

          Filetschnitzel gesneden van de filet zonder procureur.

          € 2,15 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,15 / 100 g

          x 100 g
      • kip §


        • Bourgondische kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 19,50 / ±1.300 g

          stuk
        • Brusselse kip §

          Brusselse kip zijn kipstukjes met ontbijtspek en bosui. De kipstukjes zijn gemarineerd in een knoflookmarinade. Zeer geschikt om te roerbakken.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 5,35 / 250 g

          x 250 g
        • Kipkrokant schnitzel gegaard §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 2,20 / 100 g

          x 100 g
        • Kipschnitzel vers §

          Kipfiletschnitzel is een opengesneden kipfilet. Heerlijk om snel te bakken en een zeer zacht stukje vlees.

          € 2,20 / 100 g

          x 100 g
        • Kuikenbout §

          De achterpoot van een kuiken staat bekend als de kuikenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kuikenbout is gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,70 / 300 g

          x 300 g
      • kalkoen §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
      • lamsvlees §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 5,90 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 5,90 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §


        • Black Angus beefburger §

          Gemaakt van 100% Amerikaanse rosbief.

          € 2,50 / 110 g

          x 110 g
        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 2,50 / 120 g

          x 120 g
        • Filetlap á la minute §

          Magere lapjes van varkensfilet, mals en zacht van smaak. Extra dun gesneden.

          € 2,20 / 100 g

          x 100 g
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,25 / 130 g

          x 130 g
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 2,20 / 100 g

          x 100 g
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 2,20 / ±110 g

          stuk
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 2,05 / 100 g

          x 100 g
        • Saucijs §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt. Het gehakt wordt bijeengehouden door een natuurlijke darm. De saucijs - waarvan de naam is afgeleid van het Franse woord saucisse - is verwant met de braadworst, zij het dat de saucijs dikwijls korter en iets dikker is. Saucijzen zijn zowel los, als nog aan elkaar verbonden verkrijgbaar. Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. Om het knappen van de worst tegen te gaan, wordt geadviseerd de saucijs alvorens deze te bakken, eerst te laten wellen in water. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de gril.

          € 1,65 / 100 g

          x 100 g
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2,50 / 120 g

          x 120 g
        • Souvlaki filet §

          Heerlijk varkenslapje gekruid met een kruidenmix van de authentieke souvlaki.

          € 2,20 / 100 g

          x 100 g
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,10 / 90 g

          x 90 g
        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,65 / 100 g

          x 100 g
      • gehakt §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Stroganoffgehakt §

          Panklaar gehakt, a la stroganoff.

          € 1,70 / 100 g

          x 100 g
      • soepbenodigdheden §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0,65 / stuk

          stuk
        • Schenkel §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 9,50 / 500 g

          x 500 g
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
      • snacks / hapjes §


        • Gegrilde gehaktbal §

          Goed te combineren bij veel maaltijden, maar ook lekker als snack.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Gegrilde kuikenbout §

          Kuikenbout, heerlijk gekruid en lekker mals.

          € 2,50 / 200 g

          x 200 g
        • Indische ballen §

          Indische gehaktballetjes met de bekende Oosterse smaak.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Kip borrelsticks §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 2,75 / 100 g

          x 100 g
      • rollades §


      • wild §


        • Gemengd wildpoulet §

          Heerlijk gemengd wildvlees voor een stoofpotje.

          € 19,00 / 500 g

          x 500 g
        • Hazenbout §

          Een heerlijk stukje vlees voor de wildliefhebber.

          € 8,00 / 350 g

          x 350 g
        • Hazenboutvlees §

          Heerlijk vlees van de haas.

          € 12,50 / 500 g

          x 500 g
        • Hazenpeper §

          Een kant en klaar stoofgerecht

          € 19,00 / 500 g

          x 500 g
        • Hazenrugfilet §

          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 10,25 / 140 g

          x 140 g
        • Herten goulashvlees §

          In blokjes gesneden mager vlees van het hert.

          € 19,00 / 500 g

          x 500 g
        • Hertenbiefstuk §

          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.

          € 4,95 / 100 g

          gram
        • Hertenfilet (ongevliesd) §

          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 35,00 / 500 g

          x 500 g
        • Hertensucade §

          Onze hertensucade is zacht en mager en het heeft een mooie roodbruine kleur. Een exclusief stukje wild met een stevige smaak.

          € 17,50 / 500 g

          x 500 g
        • Konijnenbout §

          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Tam konijn §

          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 23,50 / stuk

          stuk
        • Wild konijn §

          Een wild konijn is kleiner dan een tam konijn. Bovendien is het vlees lichter van kleur en heeft het een uitgesproken wildsmaak.

          € 29,50 / stuk

          stuk
      • gourmetpakket §


        • Gourmet Standaard §

          • biefstuk
          • fricandeau
          • kipfilet
          • vinkjes
          • reepjesvlees
          • hamburgertjes
          • vlugklaar lapje
          U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / persoon

          persoon
        • Gourmet Luxe §

          • varkenshaas
          • kogelbiefstukjes
          • reepjesvlees
          • kalfsvlees
          • lamsfilet
          • varkenshaasspiesje
          • vlugklaar lapje
          U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 16,00 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • kipfilet
          • varkensfricandeau
          • gehaktballetjes
          • slavinkjes of blinde vinkjes
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persoon

          persoon
      • barbecuepakket §


        • Pakket Aalster trots §

          • 3 satéstokjes
          • 1 gemarineerd filetlapje
          • 1 hamburger
          • 1 barbecueworst

          € 11,50 / persoon

          persoon
        • Van Tongerloo Culinair 1 §

          • spareribs
          • houthakkersteaks
          • carpacciospies
          • hamburger

          € 14,50 / persoon

          persoon
        • Van Tongerloo Culinair 2 §

          • entrecote
          • varkenshaassaté
          • spekfakkels
          • gegaarde kipfilet

          € 18,50 / persoon

          persoon
        • Van Tongerloo Culinair 3 §

          • saté
          • slagersshaslick
          • barbecueworst
          • gemarineerde biefstuk
          • souvlaki

          € 16,50 / persoon

          persoon
        • Van Tongerloo Culinair 4 §

          • lamsspies
          • rib-eye
          • haas op stok
          • kalfsburger

          € 21,50 / persoon

          persoon
        • Pakket Light §

          • carpacciospiesje
          • varkenshaasspiesje
          • gegaard kipspiesje
          • fruitsalade
          • zomersalade

          € 15,00 / persoon

          persoon
        • Kinder barbecuepakket §

          • kinderspies
          • hamburger
          • barbecueworstje

          € 7,50 / persoon

          persoon
        • Barbecue Party All-in §

          • shaslick
          • barbecueworstje
          • gemarineerde biefstuk
          • spekfakkels
          • souvlaki
          • hamburger
          • filetlapje
          • hawaïspies
          • portie saté
          • gegaarde kipfilet
          • 3 soorten salades
          • 3 soorten sausjes
          • kruidenboter
          • stokbrood
          4 stukjes vlees 22,00 per persoon
          5 stukjes vlees 23,50 per persoon.

          € 22,00 / persoon

          persoon
        • Aanvullend pakket §

          Maak uw barbecue compleet met
          • diverse sauzen
          • stokbrood
          • rauwkostsalade
          • aardappelsalade
          • huzarensalade
          • kruidenboter

          € 8,50 / persoon

          persoon
        • Reepjesfestival §

          • diverse gemarineerde reepjes waaronder:
          • runderreepjes
          • varkensreepjes
          • kipreepjes
          • diverse sauzen
          • diverse salades
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 21,50 / persoon

          persoon
      • borden en bestek §


        • Wegwerpborden, bestek en servetten §

          Een set wegwerpborden, bestek en servetten.

          € 2,50 / persoon

          persoon
        • Porseleinen borden, bestek en servetten §

          Een set porseleinen borden, bestek en servetten.

          € 2,00 / persoon

          persoon
      • buffet §


        • Warm en koud buffet §

          Stel zelf online uw koud en warm buffet samen. U kunt kiezen uit twee soorten warm vlees en twee bijgerechten.
          Warm vlees:
          • gehaktballetjes in saus
          • warme beenham
          • babi pangang
          • kip stroganoff
          • kipfilet in satésaus
          • varkensfiletlapjes in roomsaus
          • varkenshaas in bospaddestoelensaus
          • runderhachee
          • gehaktballen in jus
          Bijgerechten:
          • aardappelgratin
          • mini krielaardappelen
          • bami
          • nasi
          • witte rijst
          Standaard aangevuld met huzarensalade, kartoffelsalade, rauwkost, fruitsalade, stokbrood en kruidenboter.

          € 23,50 / persoon

          persoon
        • Stamppotbuffet §

          Stel zelf uw stamppotbuffet samen. U kunt kiezen uit 3 soorten stamppot en 2 soorten warm vlees.

          € 21,50 / persoon

          persoon
        • Brabantse koffietafel §

          • heldere groentesoep
          • vleeswarenschaaltje met:
          • rookvlees
          • snijworst
          • kaas
          • rauwe ham
          • boterhamworst
          • Brabantse zult met roggebrood
          • warme beenham met saus
          • diverse broodsoorten

          € 19,50 / persoon

          persoon
        • Reepjesfestival §

          • diverse gemarineerde reepjes waaronder:
          • runderreepjes
          • varkensreepjes
          • kipreepjes
          • diverse sauzen
          • diverse salades
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 21,50 / persoon

          persoon
      • smulsteen §


        • Franse smulsteen §

          De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze in de oven gegaard.

          € 25,00 / stuk

          stuk
        • Hollandse smulsteen §

          De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze in de oven gegaard.

          € 25,00 / stuk

          stuk
        • Mixed trio smulsteen §

          De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze in de oven gegaard.

          € 33,00 / stuk

          stuk
      • Hapjespan §

        Perfect voor uw feestje. Alles gaar, warm maken en eten! Voor de partypan berekenen wij borg, afgehandeld bij de levering van uw bestelling.


        • De Hapjespan §

          Elektrische pan gevuld met:
          • mini saté
          • grillworst
          • spareribs
          • kipborrelboutjes
          • pikantjes
          • gegrilde gehaktballetjes
          • inclusief sausjes

          € 11,50 / persoon

          persoon
        • De Hapjespan Compleet §

          Elektrische pan gevuld met:
          • mini saté
          • grillworst
          • spareribs
          • kipborrelboutjes
          • pikantjes
          • gegrilde gehaktballetjes
          • inclusief sausjes
          Aangevuld met:
          • huzarensalade
          • aardappelsalade
          • rauwkost
          • stokbrood en kruidenboter

          € 17,50 / persoon

          persoon
      • Hapjesschalen §


        • Snackschaaltje §

          • gehaktballetjes
          • grillworst
          • leverworst
          • kaasblokjes
          • pikantjes
          • borrelboutjes

          € 39,50 / ±6 personen

          stuk
        • Tapas schaaltje §

          Heerlijk tapas schaaltje, 3-vaks met
          • italiaanse salami Sopresa
          • parma ham
          • trevelez ham van minimaal 20 maanden gerijpt

          € 19,50 / stuk

          stuk
        • Tapas snackschaaltje §

          Schaal gevuld met
          • diverse Italiaanse en Spaanse rauwe hammen
          • droge worstsoorten
          • gehaktballetjes
          • pikantjes
          • grillworsten
          • eventueel kaasblokjes

          € 35,00 / ±6 personen

          stuk
      • Brood- en toastsalade §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 6,00 / ±250 g

          bakje
        • Bouillonsalade §

          Bouillonsalade, salade van zeer goed gekookt rundvlees.

          € 6,00 / ±250 g

          bakje
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 6,50 / ±250 g

          bakje
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 3,75 / ±250 g

          bakje
        • Kartoffelsalade §

          Lekker frisse aardappelsalade.

          € 2,75 / ±250 g

          bakje
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 6,00 / ±250 g

          bakje
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 9,00 / ±250 g

          bakje
        • Scharrelei kipsalade §

          Romige salade met smaakvolle stukjes scharrelei en kip.

          € 6,00 / ±250 g

          bakje
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 3,50 / ±250 g

          bakje
        • Zomersalade §

          Een zomersalade met gezonde en frisse ingrediënten. Er bestaan verschillende varianten op de zomersalade.

          € 2,30 / ±150 g

          bakje
      • broodjes met vleeswaren §


        • Broodje beenham §

          Vers broodje met heerlijk sappige smaakvolle beenham.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje filet americain §

          Broodje rijkelijk belegd met heerlijke huisgemaakte filet americain.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje Martino §

          Heerlijk broodje Martino filet americain met pittige saus en augurkjes.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje fricandeau §

          Heerlijk broodje belegd met fricandeau.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje gebraden gehakt §

          Lekker vers broodje met ambachtelijk gebraden gehakt.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje gehaktbal §

          Heerlijk broodje met een gehaktbal uit eigen keuken.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje ham §

          Een vers broodje belegd met ham.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje kalfsleverworst §

          Vers broodje belegd met heerlijk smeuïge kalfsleverworst.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje katenspek §

          Lekker vers broodje met katenspek.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje kipfilet §

          Vers broodje met magere kipfilet.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje leverkaas §

          Een lekker vers broodje belegd met leverkaas.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje parmaham §

          Vers broodje belegd met parmaham.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje rauwe ham §

          Lekker vers broodje belegd met rauwe ham.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje rosbief §

          Heerlijk 'mager' broodje rosbief met ei.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje salami §

          Heerlijk broodje met salami.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje serranoham §

          Belegd broodje met heerlijke serranoham.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje snijworst §

          Vers broodje belegd met heerlijke snijworst.

          € 3,95 / stuk

          stuk
      • broodjes met kaas §


        • Broodje kaas §

          Heerlijk vers broodje belegd met kaas.

          € 3,95 / stuk

          stuk
      • broodjes met salade §


        • Broodje bouillonsalade §

          Broodje belegd met een heerlijke salade van vers gekookt rundvlees.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje kip-kerriesalade §

          Lekker vers broodje belegd met kipkerriesalade.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje krabsalade §

          Heerlijk broodje belegd met krabsalade.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje scharrelei-kipsalade §

          Heerlijk vers broodje belegd met scharrelei-
          kipsalade.

          € 3,95 / stuk

          stuk
      • broodjes diversen §


        • Broodje gezond §

          Vers broodje gezond met bieslooksaus, ijsbergsla, komkommer, tomaat, ei, beenham en kaas.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Broodje rauwkost §

          Vers broodje belegd met frisse rauwkostsalade.

          € 3,95 / stuk

          stuk
      • frisdrank §


        • Coca Cola §

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Coca Cola Zero §

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Fanta §

          € 2,50 / stuk

          stuk
      • mineraalwater §


        • Spa blauw §

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Spa rood §

          € 2,50 / stuk

          stuk
      • cateringmateriaal §


        • Wegwerpborden, bestek en servetten §

          Een set wegwerpborden, bestek en servetten.

          € 2,50 / persoon

          persoon
        • Porseleinen borden, bestek en servetten §

          Een set porseleinen borden, bestek en servetten.

          € 2,50 / persoon

          persoon