Loading...

    • Westeinde 615, Vriezenveen (kern), 7671 GC, Vriezenveen, Overijssel, Nederland

    • Monday:ClosedTuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00Saturday:08:30-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:ClosedTuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00Saturday:08:30-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:Tuesday:17:00-18:00
      Wednesday:17:00-18:00Thursday:17:00-18:00
      Friday:17:00-18:00Saturday:17:00-18:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Daarle€ 2.50€ 15.00Wierden (kern)€ 2.50€ 15.00
      Hooge-Hexel€ 2.50€ 15.00Almelo€ 2.50€ 15.00
      Vriezenveen (kern)€ 2.50€ 15.00Vriezenveen (buitengebied)€ 2.50€ 15.00
      • Beef §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2.70 / 100 g

          gram
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Braadlap §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Dikke rib §

          Riblappen zijn de malste stooflappen van het rund

          € 1.48 / 100 g

          gram
        • Doorregen rundvlees §

          Prachtig vlees om te braden. Om gaar te worden heeft het langere tijd nodig op een laag vuur.

          € 1.18 / 100 g

          gram
        • Fijne rib §

          Fijne riblappen zijn de meest malse stooflappen van het rund en het snelst te bereiden.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.

          € 4.99 / 100 g

          gram
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees

          € 1.00

          piece
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 1.68 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Rundercarpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 4.80 / 100 g

          gram
        • Runderhart §

          In Nederland wordt een runderhart meestal gebruikt als hondenvoer. Jammer want het vlees is heel geschikt om een krachtige bouillon van te trekken.

          € 0.38 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 0.83 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.35

          piece
        • Staartstuk §

          Het staartstuk behoort tot de fijnste en meest smakelijke delen van het rund. Het is een driehoekig stuk, bedekt met een vetlaagje.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.29 / 100 g

          gram
        • T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 2.10 / 100 g

          gram
      • Pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1.29 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Boerenribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Braadworstjes §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Deense speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 0.69 / 100 g

          gram
        • Gevulde filet §

          De varkensfilet wordt in het hart opengesneden en gevuld

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Oerhammetje §

          Heerlijk hamvlees met een beentje vormt de basis van het gebraden oerhammetje.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Pampafilet §

          De steak wordt gemaakt van de magere delen van de varkensfilet zonder been. Deze filet wordt aan de bovenkant 2 of 3 keer ingesneden waarna deze insnijding wordt gekruid met pampa (Argentijnse) kruiden en gevuld met reepjes mager rook- of katenspek. De buitenkant wordt eveneens met de pampakruiden bestrooid. De vulling wordt in de filet gehouden door de insnijdingen met een satépen dicht te steken. Door het spek blijft de steak heerlijk sappig.

          € 1.18 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Satévlees gemarineerd §

          Heerlijk gemarineerd mals satevlees.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 5.00

          x 5 pieces
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.35

          piece
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1.33 / 100 g

          gram
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Varkensoester varkenshaas §

          Heerlijk malse varkensoester

          € 2.25

          piece
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Vleesribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 0.49 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 0.84 / 100 g

          gram
      • Chicken §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • TV-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0.45 / 100 g

          gram
        • Buffalo wings §

          Lekker gekruide vleugels van een kip. Ideaal voor een feestje of een snelle maaltijd.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Kipsatéstokje §

          Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe.

          € 1.20 / 100 g

          gram
      • Veal §


        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 1.10

          piece
      • Quick and ready to cook §


        • Jagerschnitzel §

          Deze voorgegaarde jagerschnitzel van eersteklas varkensvlees is rijk gevuld met een heerlijke saus volgens Duits recept op basis van groenten en spek

          € 1.45

          piece
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1.35

          piece
        • Roomschnitzel §

          Heerlijk vers en mals, gemakkelijk en snel klaar.

          € 1.10

          piece
        • Filetlapje gemarineerd §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1.35

          piece
        • Gehaktbal met ui §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1.60

          piece
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1.35

          piece
        • Lenterolletje §

          Zusje van de slavink, net iets anders gekruid

          € 1.33 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1.10

          piece
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees

          € 1.95

          piece
      • Lamb §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2.20 / 100 g

          gram
      • Minced §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1.05 / 100 g

          gram
      • Roulades §


        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 1.58 / 100 g

          gram
        • Runderlenderollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.47 / 100 g

          gram
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.08 / 100 g

          gram
      • Sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Runderworst §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid tot stukjes van 100 tot 125 gram. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 0.75 / 100 g

          gram
      • Smoked sausage §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 0.99 / 100 g

          gram
      • Liverwurst §


        • Bakleverworst §

          Een streekproduct uit Twente. Ook wel leverbeuling genaamd.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Groninger leverworst §

          De worst wordt gemaakt van zwoerd, lever, varkenswangen en een heel fijne zacht geurige bouillon. Het zwoerd en de wangen worden fijn gemalen en de lever en een deel van het spek worden in grovere blokjes toegevoegd. De kruiding bestaat uit zout, leverworstkruiden en uiteraard kruidnagel. Het deeg wordt gestopt in kromme runderdarmen waarna de worsten worden gegaard.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Likkepot §

          Likkepot is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Paté §

          Een snijpaté is in tegenstelling tot een gewone paté uitstekend te snijden op de snijmachine. Dat komt door het gebruik van steviger grondstoffen en omdat er langer gemengd wordt waardoor de binding veel beter wordt. De grondstoffen bestaan uit kersverse varkenslever, varkensschoudervlees en mager buikspek. De smaak wordt verfijnd door het gebruik van verschillende kruiden als peper, foelie, kardamom, majoraan, kruidnagel en vaak wat vanillepoeder, rode wijn en een vleuhje knoflook. Na het bakken moet de paté goed doorgekoeld worden en kan dan gesneden worden.

          € 1.50 / 100 g

          gram
      • Dried sausage §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 1.60 / 100 g

          gram
      • Soup supplies §


        • Soepballetjes §

          Kleine met de hand gevormde balletjes van mager rundvlees.Het gehakt is gekruid en kan zo aan de soep worden toegevoegd.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0.55

          piece
      • Canned meat §


        • Gehaktballen §

          Gehaktballen in blik

          € 4.30 / can

          can
      • Cold meats §


        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Berlinerworst §

          De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat uit spek van de kinnebak van het varken, varkensvlees en lever.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Boerenachterham §

          Voor deze achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Deze ham heeft een wat 'boers' uiterlijk vanwege het feit dat ze met de hand is opgebonden en vervolgens licht gerookt.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Boerensnijworst §

          Boerensnijworst is een grove worst en zachter dan boerenmetworst.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Coburgerham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzel-delen van het varken de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet met tuinkruiden §

          Heerlijk gekruid kipvlees. Ambachtelijk gebraden. Lekker voor op de boterham.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Een kipproduct met een zeer laag vet percentage. Heerlijk voor op brood.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Knabbelspek §

          Mooi en mager ontbijtspek wordt op ambachtelijke wijze gezouten, gedroogd en daarna op beukenhoutsnippers gerookt. Het ontbijtspek wordt in dunne plakjes in heteluchtovens (geen frituurvet) afgebakken. Door deze werkwijze is de Streaky Bacon niet zout en heeft een heerlijk braadsmaak.

          € 2.17 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Leverworst §

          De worst wordt meestal vervaardigd volgens het eigen recept van de slager. De grondstoffen bestaan uit varkenssnippers en rest- en kopvlees, spek, bouillon en lever. Afhankelijk van de mate van snijdbaarheid wordt zwoerd toegevoegd. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur. Na het afkoelen wordt de worst meestal vacuüm getrokken voor een betere houdbaarheid.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Nierbrood §

          Een met varkensrugspek belegde vorm wordt gevuld met een deeg van varkensbloed, zwoerd, rugspek en gekookte varkensniertjes.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Paardenrookvlees §

          Rookvlees is een bereidingsmethode voor vlees. Deze methode stamt uit de prehistorie. De smaken komen pas vrij bij verhitting. Het doel is om de eiwitrijke voedingsmiddelen die erin zitten, en die anders snel zouden bederven, voor lange periodes te conserveren. In de moderne tijd maakt de verbeterde smaak van gerookte levensmiddelen een delicatesse in vele culturen. In de lage landen wordt rookvlees gemaakt van onder meer een spierstuk van een paard of een rund.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Pain d' Ardenne §

          Deze rauwe varkensham wordt gemaakt van het dikke deel van de varkensham

          € 3.10 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 3.10 / 100 g

          gram
        • Pastrami §

          Het magere rundvlees wordt behandeld met een mengsel van zout, salpeter en suiker. Vervolgens wordt het in bakken in de koeling geplaatst. Daar blijft het vlees enkele weken staan. Tussen en over de stukken vlees worden pepertjes en tuinkruiden gestrooid zodat de smaak er mooi intrekt. Ter afronding wordt het vlees gerookt en gekookt.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Schwarzwälder schinken §

          Een beenloze, gerookte rauwe varkensham uit het Duitse Zwarte Woud.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Snijbloedworst §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Tongeworst §

          Tongenworst behoort tot de vleeswaren, gemaakt van rundertong, spekjes en runderbloed zoals in bloedworst. Het wordt ook wel tongkaas genoemd.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Varkenslever §

          De varkenslever bestaat uit vier verschillende lobben zodat het niet eenvoudig is om er een mooie goed te snijden vleeswaar van te maken. Om dat toch te bereiken wordt de lever op dezelfde manier behandeld als de runder lever alleen worden de lobben in een vorm gelegd en afgewisseld met dunne laagjes gelatine. De vorm wordt gesloten en de samengeperste inhoud langzaam gegaard. Na afkoeling wordt de bloklever uit de vorm gehaald en gesneden verkocht. De varkenslever is van nature vetter en malser maar ook veel voller van smaak.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 0.90 / 100 g

          gram
      • Snacks / appetizers §


        • Wrap gevuld met roerbakgroente §

          Heerlijke goed gevulde tortillawrap met groenten

          € 2.95

          piece
      • Barbecue package §


        • Barbecueschotel Medium §

          • Ardenner steak
          • hamburger
          • kipkruidentuintje
          • shaslick
          • Italiaanse biefspies

          € 7.95 / person

          person
        • Barbecueschotel De Luxe §

          • varkensoester dijon
          • peppersteak
          • mixed spies (brochette)
          • kip mignon
          • pampafilet

          € 9.95 / person

          person
        • Barbecueschotel Kampioentje §

          • gemarineerde karbonade
          • Deense speklap
          • Zwitserse braadworst
          • saté van de haas
          • magic filet

          € 5.95 / person

          person
        • Spiespakket §

          • varkenshaassaté (2 stuks)
          • shaslick
          • mixed spies
          • merenquespies
          • fakkelspies

          € 7.95 / person

          person
        • Barbecueschotel Koekenpan §

          • biefstukreepjes
          • varkensreepjes
          • kipreepjes
          • broodjes
          • rauwkostsalade
          • 2 sauzen

          € 8.95 / person

          person
        • Barbecueschotel Bambino §

          • worstje
          • hamburger
          • saté

          € 3.00 / person

          person
        • Aanvulling Compleet §

          • rundvleessalade
          • diverse soorten rauwkost
          • 2 soorten saus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 3.00 / person

          person
        • Aanvulling De Luxe §

          • rundvleessalade
          • fruitsalade
          • huissalade
          • barbecuesaus
          • knoflooksaus
          • satésaus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 5.00 / person

          person
      • Barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 0.99

          piece
        • Biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies

          € 22.00 / kilo

          kilo
        • Deense speklap §

          Dun gesneden gekruid speklapje

          € 1.35

          piece
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 7.50 / kilo

          kilo
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 1.35

          piece
        • Hamburger §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1.10

          piece
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 11.50 / kilo

          kilo
        • Italiaanse biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies

          € 2.50

          piece
        • Mixed-grillspies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees

          € 22.00 / kilo

          kilo
        • Pampafilet §

          Heerlijk gekruid stukje varkensvlees voor de barbecue

          € 1.50

          piece
        • Peppersteak entrecote §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 3.00

          piece
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.25

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.25

          piece
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 10.90 / kilo

          kilo
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas

          € 1.75

          piece
        • Zwitserse braadworst §

          Barbecueworst gevuld met kaas en omwikkeld met spek

          € 1.35

          piece
      • Barbecue accessories §


        • Gasbarbecue §

          Huur hier een gasbarbecue voor eindeloos bbq-plezier

          € 15.00

          piece
      • Meal §


      • Oriental §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.
        • Babi pangang §

          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.
      • Soup §


        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 4.50 / liter

          liter
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het traditionele Nederlands gerecht dat in de winter gegeten wordt is een sterk gebonden versie.

          € 3.95 / liter

          liter
      • Pasta §


      • Hotchpotch §


      • Guvech §


        • Amerikaanse smulsteen §

          • spareribs
          • gepofte aardappelen
          • maïs
          • broccoli

          € 13.95

          piece
        • Beenhamsmulsteen §

          • beenham
          • haricot verts
          • maïs
          • aardappelwedges

          € 13.95

          piece
        • Borrelsteen §

          • spareribs
          • kippenvleugels
          • grillworst
          • snackballetjes

          € 12.50

          piece
        • Bulgaarse smulsteen §

          • varkenshaas
          • aardappelwedges
          • paprika
          • courgette
          • broccoli

          € 13.95

          piece
        • Franse smulsteen §

          • varkenshaas
          • aardappelwedges
          • broccoli
          • haricot verts

          € 14.95

          piece
        • Mixed grill trio smulsteen §

          • varkenshaas
          • biefstuk
          • kipfilet

          € 17.95

          piece
      • Gourmet package §


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • varkenslapje gekruid
          • varkenslapje gemarineerd
          • kipfilet
          • kip mignon
          • varkensoester
          • worstje/ hamburger/ saté (wisselt per seizoen)

          € 5.95 / person

          person
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet met spek
          • kipfilet
          • gehaktballetjes

          € 5.95 / person

          person
        • Steengrillschotel §

          Assortiment aan heerlijk vlees. U krijgt 6 stuks vlees per persoon.

          € 6.95 / person

          person
      • Hapjesschalen §


        • Hapjesschaal Gewoon §

          Fraai opgemaakte schaal met hapjes

          € 0.40

          piece
        • Hapjesschaal Standaard §

          Heerlijk met vrienden of familie genieten van een assortiment aan heerlijke hapjes

          € 0.60

          piece
        • Hapjesschaal Luxe §

          Assortiment met luxe hapjes opgemaakt op stokbrood

          € 1.00

          piece
      • Buffet §


        • Warm en koud buffet 1 §

          • huzarensalade
          • rundvleessalade
          • vleeswarenschotel met o.a. achterham, rauwe ham en meloen
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • nasi
          • babi pangang
          • schnitzel
          • boerenmix
          • spareribs
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 11.50 / person

          person
        • Warm en koud buffet 2 §

          • huzarensalade
          • zalmsalade
          • vleeswarenschotel
          • visschotel
          • fruitsalade
          • varkensvlees in jachtsaus
          • schnitzel
          • saté
          • nasi
          • boerenmix
          • spareribs
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 14.50 / person

          person
        • Stamppotbuffet §

          • zuurkool
          • boerenkool
          • hutspot
          • speklap
          • hachee
          • vlees in jachtsaus
          • rookworst
          • spareribs
          • diverse tafelzuren

          € 12.95 / person

          person
        • Hapjesbuffet §

          • rundvleessalade
          • huzarensalade
          • vleeswarenschotel
          • Griekse reepjes vlees met saus
          • gehaktballetjes in saus
          • satévlees in satésaus
          • spareribs van de grill
          • mini bolletjes
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 10.00 / person

          person
      • Sandwiches §


        • Broodje beenham §

          Vers broodje met heerlijk sappige smaakvolle beenham

          € 2.25

          piece
        • Broodje gezond §

          Vers broodje gezond

          € 2.10

          piece
      • Snack sandwich §


        • Pizzabroodje §

          Een heerlijk, ambachtelijk bereid, pizzabroodje

          € 1.95

          piece
        • Saucijzenbroodje §

          Een saucijzenbroodje is een broodje van bladerdeeg, dat gevuld is met een rolletje gekruid gehakt.

          € 2.25

          piece
      • Salad §


        • Ham-preisalade §

          Een heerlijk frisse salade van ham en prei.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Heksenkaas §

          Heerlijk smeerdip met roomkaas en verse kruiden

          € 1.35 / 100 g

          gram
      • Sauce §


        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1.05 / 100 g

          x 100 g
      • Cow cheese §


        • Jonge kaas §

          Een smeuïge kaas, heerlijk romig van smaak

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Jong belegen kaas §

          Kaas met een pure, eerlijke en volle smaak

          € 1.30 / 100 g

          gram