Laden...
    • Van de Reijtstraat 56, Breda West, 4814 NE Breda
    • Van de Reijtstraat 56, Breda West, 4814 NE Breda
      Montag 08-09-2025:08:00-17:00Dienstag 09-09-2025:08:00-17:00
      Mittwoch 10-09-2025:08:00-17:00Donnerstag 11-09-2025:08:00-17:00
      Freitag 12-09-2025:08:00-17:00Samstag 13-09-2025:08:00-13:00
      Sonntag 14-09-2025:geschlossenMontag 15-09-2025:08:00-17:00
      Dienstag 16-09-2025:08:00-17:00Mittwoch 17-09-2025:08:00-17:00
      Donnerstag 18-09-2025:08:00-17:00Freitag 19-09-2025:08:00-17:00
      Samstag 20-09-2025:08:00-13:00Sonntag 21-09-2025:geschlossen
    • Van de Reijtstraat 56, Breda West, 4814 NE Breda
      Montag 08-09-2025:08:00-17:00Dienstag 09-09-2025:08:00-17:00
      Mittwoch 10-09-2025:08:00-17:00Donnerstag 11-09-2025:08:00-17:00
      Freitag 12-09-2025:08:00-17:00Samstag 13-09-2025:08:00-13:00
      Sonntag 14-09-2025:Montag 15-09-2025:08:00-17:00
      Dienstag 16-09-2025:08:00-17:00Mittwoch 17-09-2025:08:00-17:00
      Donnerstag 18-09-2025:08:00-17:00Freitag 19-09-2025:08:00-17:00
      Samstag 20-09-2025:08:00-13:00Sonntag 21-09-2025:
    • Montag 08-09-2025:11:00-17:00Dienstag 09-09-2025:11:00-17:00
      Mittwoch 10-09-2025:11:00-17:00Donnerstag 11-09-2025:11:00-17:00
      Freitag 12-09-2025:11:00-17:00Samstag 13-09-2025:11:00-17:00
      Sonntag 14-09-2025:Montag 15-09-2025:11:00-17:00
      Dienstag 16-09-2025:11:00-17:00Mittwoch 17-09-2025:11:00-17:00
      Donnerstag 18-09-2025:11:00-17:00Freitag 19-09-2025:11:00-17:00
      Samstag 20-09-2025:11:00-17:00Sonntag 21-09-2025:
    • Lieferung RegionZustellgebührGratisversand ab
      Breda
      Dorst€ 5,00€ 25,00
      Terheijden€ 5,00€ 25,00
      • abholen
        • Bargeld
        • Internet-Banking
        • Zahlungsterminal
      • Lieferung
        • Bargeld
        • Internet-Banking
    • Allergen- und Nährwertangaben können während der Öffnungszeiten telefonisch erfragt werden via +31 76 521 1040

      • Gourmet-Paket §


        • Gourmetschotel §

          • tartaar
          • biefstuk
          • kipfilet
          • hamburgertje
          • vinkjes
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
        • Gourmetschotel De Luxe §

          • biefstuk
          • kalfsvlees
          • tartaar
          • lamsfilet
          • lamskotelet
          • kalkoenfilet
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / Persoon

          Persoon
        • Fondueschotel §

          • tartaar
          • biefstuk
          • kipfilet
          • kalfsvlees
          • hamburgertje
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
        • Bouillonfondue schotel §

          • biefstuk
          • kalfsvlees
          • varkensfilet
          • kalkoen
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
        • Steengrillschotel §

          • tartaar
          • biefstuk
          • kipfilet
          • hamburgertje
          • kalkoen
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
      • Grillpaket §

        Onze barbecuepakketten worden op schalen opgemaakt. Naar het aantal personen maken we combinaties van het aanbod en hoeveelheden.


        • Barbecuepakket 1 §

          • kipsaté gemarineerd
          • barbecueworstje
          • speklapje gemarineerd
          • hamburger 100% rundvlees

          € 7,95 / Persoon

          Persoon
        • Barbecuepakket 2 §

          • kipshaslick
          • speklapje gemarineerd
          • hamburger 100% rundvlees
          • entrecote

          € 8,95 / Persoon

          Persoon
        • Barbecuepakket 3 §

          • kipsaté gemarineerd
          • biefstukspies gemarineerd
          • kip shaslick
          • filetlapje met parmaham

          € 9,50 / Persoon

          Persoon
        • Barbecuepakket Kids §

          • kipsaté gemarineerd
          • barbecueworstje
          • hamburger 100% rundvlees

          € 7,00 / Persoon

          Persoon
      • Grill §


        • Barbecuehamburger §

          100% rundvleeshamburger. Heerlijk op de barbecue. Circa 100 gram per stuk.

          € 1,75 / Stück

          Stück
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks. Circa 115 gram per stuk.

          € 2,10 / Stück

          Stück
        • Italiaanse filetlap §

          Italiaans gekruide filetlapjes, gesneden van de lende of de rib van het varken. Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad. Heerlijk voor op de barbecue! Circa 115 gram per stuk.

          € 2,65 / Stück

          Stück
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,75 / Stück

          Stück
        • Lamsfiletspies §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees. Circa 60-70 gram per stuk.

          € 4,25 / Stück

          Stück
        • Lamsrack koteletjes §

          Lamskotelet voor de barbecue met intense smaak. Circa 100-125 gram per stuk.

          € 3,95 / Stück

          Stück
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees. Circa 100-125 gram per stuk.

          € 3,25 / Stück

          Stück
        • Varkensbarbecueworstjes §

          Voorgegaarde worstjes voor de barbecue. Circa 90 gram per stuk.

          € 1,65 / Stück

          Stück
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas. Circa 60 gram per stuk.

          € 2,85 / Stück

          Stück
      • vegetarisches §


        • Vegetarische hamburger (Vegan) §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 2,75 / Stück

          Stück
        • Vegetarisch BBQ worstje §

          Heerlijke sappige worst, puur vegetarisch.

          € 2,75 / Stück

          Stück
        • Vegetarische shaslick (Vegan) §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 2,95 / Stück

          Stück
      • Schweinefleisch §


        • Filetlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1,85 / 100 g

          Gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,80 / 100 g

          Gram
        • Italiaans filetlapje §

          Heerlijk gemarineerd filetlapje met de smaak van Italië.

          € 1,75 / 100 g

          Gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2,00 / 100 g

          Gram
        • Varkensschnitzel §

          Varkensschnitzel gesneden van de malse fricandeau.

          € 2,25 / 125 g

          x 125 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,19 / 125 g

          x 125 g
        • Gemarineerde karbonade §

          Karbonade in een marinade naar keuze.

          € 1,88 / 125 g

          Gram
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes in een pepersaus gemarineerd.

          € 1,45 / 100 g

          Gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2,18 / 150 g

          Gram
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 2,45 / 100 g

          Gram
        • Kruidenrollade §

          Varkensrollade, gesneden van de procureur met Provencaalse kruiden.

          € 1,40 / 100 g

          Gram
        • Nek stuk §

          Groot stuk vlees van de nek van het varken.

          € 1,35 / 100 g

          Gram
        • Ribkarbonade §

          Gemiddeld gewicht circa 175 gram. Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen. Varkensvlees.

          € 3,00 / 175 g

          x 175 g
        • Schouderkarbonade §

          Gesneden van het nekstuk, zonder been. Gemiddeld gewicht circa 125 gram.

          € 1,94 / 125 g

          x 125 g
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 1,40 / 100 g

          Gram
        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 1,40 / 100 g

          Gram
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,50 / 100 g

          Gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1,75 / 100 g

          Gram
        • Varkenscordon bleu gepaneerd §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1,65 / 100 g

          Gram
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 2,00 / 100 g

          Gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,35 / 100 g

          Gram
      • Rindfleisch §


        • Biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 3,25 / 100 g

          Gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 9,00 / 100 g

          Gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3,60 / 100 g

          Gram
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk. Voor de pan of barbecue. Germarineerd met olijfolie-marinade en groene kruiden met knoflook.

          € 3,75 / 100 g

          Gram
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees. Weegt circa 100 gram per stuk.

          € 2,35 / 100 g

          Gram
        • Baklap §

          Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2,95 / 100 g

          Gram
        • Braadrollade §

          Rollade van zeer mals rundvlees.

          € 2,75 / 100 g

          Gram
        • Hachee doorregen §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,25 / 100 g

          Gram
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 1,70 / 100 g

          Gram
        • Magere riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2,75 / 100 g

          Gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 2,65 / 100 g

          Gram
        • Riblap dik §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.

          € 2,70 / 100 g

          Gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 3,35 / 100 g

          Gram
        • Runder zijlende §

          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 4,75 / 100 g

          Gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,95 / 100 g

          Gram
        • Runderhacheevlees mager §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,35 / 100 g

          Gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,05 / 100 g

          Gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 2,05 / 100 g

          Gram
        • Runderstaart §

          Vlees met been en vliezen. Om te koken of als soepvlees.

          € 2,25 / 100 g

          Gram
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 2,10 / 100 g

          Gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1,95 / 100 g

          Gram
      • Carpaccio §


        • Carpaccio kogelbiefstuk §

          Carpaccio van kogelbiefstuk. Zeer dun gesneden op folie, eenvoudig op bord te leggen.

          € 4,35 / 100 g

          Gram
        • Carpaccio runderhaas §

          Carpaccio van runderhaas. Zeer dun gesneden op folie, eenvoudig op bord te leggen.

          € 8,50 / 100 g

          Gram
      • Huhn §


        • Kipfilet §

          Kipfilet zonder vel, dus heel mager. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar. Gewicht circa 250 gram per halve filet.

          € 1,95 / 100 g

          Gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven. Gewicht circa 300 gram per stuk.

          € 1,45 / 100 g

          Gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,35 / 100 g

          Gram
        • Kipfiletblokjes §

          Het magerste stukje vlees van de kip, in blokjes gesneden.

          € 1,95 / 100 g

          Gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 2,85 / 100 g

          Gram
      • Truthahn §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.

          € 2,00 / 100 g

          Gram
        • Kalkoenfiletrollade §

          De kalkoenrollade kan worden gemaakt van de borst van de vogel. Het vlees is ontdaan van de benen en andere ongerechtigdheden en daarna gekruid en gezouten. Vaak wordt een elastisch net gebruikt voor een beter model. Laat de rollade na het braden een paar minuten rusten en verwijder dan pas het net. Je hebt dan minder kans de krokante buitenkant te beschadigen.

          € 2,25 / 100 g

          Gram
      • Kalbfleisch §


        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,65 / 100 g

          Gram
        • Kalfsriblap §

          Heerlijk voor een echte kalfsstoofpot.

          € 2,85 / 100 g

          Gram
        • Kalfslever §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 3,65 / 100 g

          Gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 3,95 / 100 g

          Gram
        • Kalfspoulet §

          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 3,15 / 100 g

          Gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 2,80 / 100 g

          Gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 3,95 / 100 g

          Gram
        • Kalfstong §

          Kalfstong is een smaakvolle vergeten vleessoort. Een tong weegt ongeveer 500-800 gram. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen. Het harde vel laat zich dan gemakkelijk verwijderen.

          € 2,55 / 100 g

          Gram
      • Lamm §


        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,15 / 100 g

          Gram
        • Lamsrack kotelet §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 4,10 / 100 g

          Gram
        • Lams spinnekop §

          Lamsracks, gevuld met gekruid lamsgehakt, vormen samen de kroon.

          € 3,85 / 100 g

          Gram
        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 2,85 / 100 g

          Gram
      • gehackt §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,45 / 100 g

          Gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,40 / 100 g

          Gram
        • Kant en klaar gehakt §

          Gekruid, gezouten en bereid met eitje en paneermeel.

          € 1,40 / 100 g

          Gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 2,15 / 100 g

          Gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 2,65 / 100 g

          Gram
      • Wurst §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,35 / 100 g

          Gram
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 1,90 / 100 g

          Gram
      • Grillwurst §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 2,45 / 100 g

          Gram
      • Leberwurst §


        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 2,65 / Stück

          Stück
      • Suppe liefert §


        • Bouilli vlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 2,10 / 100 g

          Gram
        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1,95 / Stück

          Stück
      • Snacks / Vorspeisen §


        • Kroket §

          Een lekker krokant korstje met een smeuïge vulling.

          € 1,00 / Stück

          Stück
        • Frikandel §

          Een frikandel is een langwerpige, donkergekleurde staaf van verschillende soorten vlees die warm gefrituurd wordt gegeten. In Vlaanderen wordt soms de oude betekenis gebruikt: een in de pan gebakken, veelal afgeplatte, gehaktbal.

          € 1,00 / Stück

          Stück
        • Bitterballen §

          Heerlijke bitterballen met een krokante korst en een romige, rijkgevulde ragout.

          € 0,60 / Stück

          Stück
        • Gehaktballetjes §

          Gehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus.

          € 4,95 / 10 Stücke

          x 10 Stücke
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,65 / Stück

          Stück
        • Gehaktbroodje §

          Kip- en varkensgehakt met kaas en paprika, als snack (300 gram)

          € 5,50 / Stück

          Stück
        • Gehaktbal ontbijtspek §

          Heerlijke gehaktbal gemaakt van half om half gehakt en omwikkeld met ontbijtspek.

          € 1,85 / 100 g

          Gram
        • Portie kipsaté met saus §

          3 stokjes kipsaté in satésaus. Vacuum verpakt dus lang houdbaar.

          € 5,50 / Portion

          Portion
        • Spareribs gebraden §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 2,05 / 100 g

          Gram
      • pastete §


        • Roompaté §

          Lekker smeuïge roompaté.

          € 2,55 / 100 g

          Gram
        • Varkensrillette §

          Een bereiding van vlees, vergelijkbaar met dat van paté, wordt op kamertemperatuur gegeten op brood of op een toastje.

          € 2,95 / 100 g

          Gram
      • Aufschnitt §


      • Hapjes §


        • Partypan §

          • drumsticks
          • gehaktballetjes
          • biefspiesjes
          • grillworst saté
          • gehaktbrood
          • inclusief 2 soorten saus en stokbrood

          € 8,00 / Persoon

          Persoon
        • Tapasplateau §

          Gevuld met o.a.:
          • parmaham
          • serranoham
          • salami,
          • rib-eye
          • pastrami
          • mortadella
          • olijven

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
      • Kant en klaar §


        • Gebraden kippenbouten §

          Gekruid met kipkruiden en gemarineerd met een westernmarinade.

          € 4,63 / 250 g

          Gram
        • Boeuf Bourguignon §

          Boeuf Bourguignon is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en reepjes spek. Dit stoofgerecht wordt wereldwijd veel gegeten.

          € 6,88 / 250 g

          Gram
        • Hazenpeper §

          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 8,75 / 250 g

          Gram
      • Soep (diepvries) §


        • Champignonsoep §

          Champignonsoep is een gebonden soep, die wordt bereid door een roux te verdunnen met room en paddenstoelenbouillon. Hier worden dan plakjes champignon aan toegevoegd.

          € 5,00 / 0,5 Liter

          x 0,5 Liter
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 4,00 / 0,5 Liter

        • Kreeftensoep §

          Een heerlijke soep met kreeftenvlees.

          € 9,50 / 0,5 Liter

          x 0,5 Liter
        • Ossenstaartsoep §

          Ossenstaartsoep is een soep die getrokken is van ossenstaart. Omdat de staart veel smaak afgeeft, kun je hier een krachtige soep van maken. Door de staart lang te koken op een laag vuur, wordt het vlees mals en valt het zo van het bot.

          € 5,00 / 0,5 Liter

        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 4,00 / 0,5 Liter

          x 0,5 Liter
      • Salat §


        • Bouillonsalade §

          Bouillonsalade is salade van zeer goed gekookt rundvlees.

          € 2,40 / 100 g

          Gram
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,00 / 100 g

          Gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,65 / 100 g

          Gram
        • Ham-asperge salade §

          Heerlijk romige salade met asperges en ham. Als sinds 1975 de best verkopende salade.

          € 2,25 / 100 g

          Gram
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 1,75 / 100 g

          Gram
        • Kip vruchtensalade §

          Heerlijke salade van o.a. kip, sinaasappel en perzik.

          € 2,75 / 100 g

          Gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2,75 / 100 g

          Gram
        • Kipsatésalade §

          Een rijk gevulde salade met stukjes gebraden kip in satésaus.

          € 2,50 / 100 g

          Gram
      • Fischsalat §


        • Krabsalade §

          Topper onder de salades.

          € 3,35 / 100 g

          Gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 3,05 / 100 g

          Gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 3,15 / 100 g

          Gram
      • Slaatje §


        • Slaatje klein §

          € 3,25 / Stück

          Stück
        • Slaatje groot §

          € 4,50 / Stück

          Stück
      • Roomkaas §


        • Brie §

          € 2,65 / 100 g

          Gram
        • Roomkaas bieslook §

          € 2,25 / 100 g

          Gram
      • Catering-Material §


        • Dinerbord 25 cm §

          € 0,50 / Stück

          Stück
        • Lunchbord 21 cm §

          € 0,40 / Stück

          Stück
        • Gebaksbordje 15 cm §

          € 0,35 / Stück

          Stück
        • Soepkop met bordje §

          € 0,55 / Stück

          Stück
        • Koffiekopjes met schotel en lepeltjes §

          € 0,55 / Stück

          Stück
        • Messen groot luxe §

          € 0,30 / Stück

          Stück
        • Vorken groot luxe §

          € 0,30 / Stück

          Stück
        • Lepels soep groot luxe §

          € 0,25 / Stück

          Stück
        • Dessert lepels luxe §

          € 0,25 / Stück

          Stück
        • Dessert vorken luxe §

          € 0,25 / Stück

          Stück
        • Gebaksvorkjes luxe §

          € 0,20 / Stück

          Stück
        • Longdrinkglazen 27 cl hoog §

          € 0,25 / Stück

          Stück
        • Wijnglazen Bouquet 23 cl §

          € 0,30 / Stück

          Stück
        • Wijnglazen Bouquet 29 cl §

          € 0,35 / Stück

          Stück
        • Bierglazen fluitjes 22 cl §

          € 0,30 / Stück

          Stück
        • Dienblad anti-slip 40 cm §

          € 2,50 / Stück

          Stück
        • Koffiemachine 2 x 12 kops §

          € 24,50 / Stück

          Stück
        • Statafel 80 cm §

          € 10,50 / Stück

          Stück
        • Statafelrok in kleur naar keuze §

          € 7,50 / Stück

          Stück
      • Bake-off-Brot §


        • Afbakstokbrood wit §

          € 2,00 / Stück

          Stück
        • Afbakstokbrood bruin §

          € 2,25 / Stück

          Stück