Loading...

    • Prins Bernhardlaan 4, Centrum, 3901 CC, Veenendaal, Utrecht, Nederland

    • Monday:09:30-18:00Tuesday:09:30-18:00
      Wednesday:09:30-18:00Thursday:09:30-18:00
      Friday:09:30-18:00Saturday:09:30-18:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:09:30-18:00Tuesday:09:30-18:00
      Wednesday:09:30-18:00Thursday:09:30-18:00
      Friday:09:30-18:00Saturday:09:30-18:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:12:00-13:00Tuesday:12:00-13:00
      Wednesday:12:00-13:00Thursday:12:00-13:00
      Friday:12:00-13:00Saturday:12:00-13:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Ede Oost€ 0.00€ 25.00Ede West€ 0.00€ 25.00
      Veldhuizen€ 0.00€ 25.00Kernhem€ 0.00€ 25.00
      Ede Zuid€ 0.00€ 25.00Wijk 11€ 0.00€ 25.00
      Wijk 12€ 0.00€ 25.00Bedrijventerrein€ 0.00€ 25.00
      Bennekom€ 0.00€ 25.00Lunteren€ 0.00€ 25.00
      Ederveen€ 0.00€ 25.00Wijk 60€ 0.00€ 25.00
      Scherpenzeel€ 0.00€ 25.00Wageningen€ 0.00€ 25.00
      Renswoude€ 0.00€ 25.00Rhenen€ 0.00€ 25.00
      Veenendaal€ 0.00€ 25.00Veluwse Poort€ 0.00€ 25.00
      Leersum€ 0.00€ 25.00Amerongen€ 0.00€ 25.00
      • Barbecue package §


        • Barbecuepakket §

          Maak zelf uw keuze uit onderstaande vleesspecialiteiten
          • lamskotelet
          • kipsaté
          • rundergehakt
          • lamsribben
          • lamssaté
          • kipworstjes
          • runderworstjes
          • kiplappen
          • kalfssaté
          • runderburger
          • kipburger
          • runderbiefstuk
          • kalfsbiefstuk
          • lamsrug

          € 14.99 / kilo

          kilo
      • Chicken §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 0.55 / 100 g

          gram
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 0.55 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.30 / 100 g

          gram
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 0.30 / 100 g

          gram
        • Borrelhapjes §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0.30 / 100 g

          gram
        • Kipvleugels plat §

          Platte, ovale middenvleugels van de kip

          € 0.33 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0.20 / 100 g

          gram
        • Kip Doner §

          Vleesgerecht van gekruid kippenvlees

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Kipburger §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Kippenhartjes §

          Kippenhartjes zijn de moeite waard om eens te proberen. Erg smaakvol en gezond.

          € 0.25 / 100 g

          gram
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 0.23 / 100 g

          gram
        • Kippenmaagjes §

          Kippenmaagjes wordt veel gebruikt in de Indonesische keuken. Een superlekkernij!

          € 0.23 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Kipsaté §

          In blokjes gesneden kippenvlees

          € 0.68 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 0.55 / 100 g

          gram
        • Kipvink §

          Kipvink is gemaakt van 100% kippengehakt, omwikkeld met een lapje kipfilet en kent vele varianten

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Merguezworstje §

          Lekker pittig worstje gemaakt van kip

          € 0.75 / 100 g

          gram
      • Turkey §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Kalkoendijfilet §

          Heerlijke malse kalkoendijfiletlapjes

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Kalkoen merguez §

          Heerlijke worstjes van kalkoenvlees. Ook lekker op de grill.

          € 0.75 / 100 g

          gram
      • Lamb §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Lamsschouder §

          De schouder is een van de meest boeiende stukken van het lam, omdat u er zoveel kanten mee uit kan. Een lamsschouder bevat een massa zacht en smeuïg vlees. De schouder wordt ook wel in zijn geheel bereid, zonder dat het been verwijderd wordt. Meestal wordt dit stuk wel ontbeend. Dat gebeurt trouwens het best door een slager want het is geen eenvoudig klusje.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Lamskarbonade §

          Schouderkarbonade wordt uit de voorbout van het lam gehaald. De voorbout wordt in plakken gesneden waarna het uitermate geschikt is voor de barbecue, grill of koekenpan.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Lams ossenhaas §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Lamslever §

          Lamslever is lekker om te bakken maar ook geschikt voor het bereiden van paté

          € 0.45 / 100 g

          gram
        • Lamsnek §

          Lamsnek is niet alleen de nek van het lam, er gaan ook wat stukjes vlees van het gebied rondom de nek mee; stukje rug, stukje flank. Uit de nek van het lam komt het meest gewilde stoofvlees.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Lamsribben §

          Deze lamslekkernij wordt gesneden van de borst van het lam. De dunne ribbetjes zijn lekker bevleesd.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Lamsrug §

          Door de rugwervels en de ribbetjes heeft de lamsrug een exclusieve smaak. Verwijder ze pas na het bereiden. Ze geven de lekkere smaak aan het vlees. De lamscarré is een gedeelte van de lamsrug, maar dan zonder het haasje.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Lamssaté §

          Magere stukjes lamsvlees in blokjes gesneden

          € 1.00 / 100 g

          gram
      • Veal §


        • Kalfs ossenhaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Kalfs spareribs §

          Spareribs van het kalf zijn een mooi alternatief voor varkensspareribs

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Kalfsbiefstuk §

          Biefstuk is altijd gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Anders mag het geen biefstuk heten. Biefstuk is snel om en om te bakken. Biefstuk kan zowel rood, rosé als doorbakken geserveerd worden. Kalfsbiefstuk is lichter van kleur dan runderbiefstuk.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Kalfskotelet §

          Kalfskoteletten, karbonades, zijn gesneden van het ribstuk van het kalf. Een stevige lap vlees met het ribbeentje er nog in. Door dit beentje krijgt het vlees een heel eigen smaak.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Kalfssaté §

          In blokjes gesneden kalfsvlees

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Kalfsvlees §

          Kalfsvlees is vlees dat erg mals, zacht en verfijnd van smaak is

          € 0.60 / 100 g

          gram
      • Beef §


        • Rundvlees §

          Mager rundvlees rijk aan vitamine B12 en ijzer

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. De ossenhaas is dan in dikke plakken van ongeveer 125 gram gesneden. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 0.45 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 0.55 / 100 g

          gram