Loading...

    • Veltmanlaan 11B, Weiteveen, 7765 AZ, Emmen, Drenthe, Nederland

    • Monday:ClosedTuesday:08:30-17:30
      Wednesday:08:30-17:30Thursday:08:30-17:30
      Friday:08:30-17:30Saturday:08:30-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:ClosedTuesday:08:30-17:30
      Wednesday:08:30-17:30Thursday:08:30-17:30
      Friday:08:30-17:30Saturday:08:30-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
      • Barbecue package §

        Bij het afnemen van barbecuepakketten kunt u gratis een barbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 15,00 voor het gasverbruik. Tevens kunt u gebruik maken van onze schoonmaakservice. Voor slechts € 25,00 maken wij de barbecue voor u schoon. U kunt dit bestellen in de webshop bij barbecuetoebehoren.


        • BBQ Standaard §

          • karbonade
          • braadworst
          • hamburger
          • speklap
          • drumstick

          € 4.70 / person

          person
        • BBQ Medium §

          • speklap
          • karbonade
          • Toscaanse steak
          • Gyrosspies
          • biefstuk

          € 5.65 / person

          person
        • BBQ Bourgondisch §

          • varkens t-bone
          • sparerib
          • biefstuk
          • entrecote

          € 6.50 / person

          person
        • Barbecuepakket kinderen §

          • braadworst
          • hamburger
          • saté

          € 2.95 / person

          person
      • Barbecue §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue

          € 0.90

          piece
        • Biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies

          € 2.50

          piece
        • Braadworst §

          Zoals een echte braadworst hoort te zijn, mager en sappig vlees.

          € 0.90

          piece
        • Cajunlapje §

          Cajun gekruid varkenslapje

          € 1.00

          piece
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 0.90

          piece
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade

          € 1.65

          piece
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade

          € 1.80

          piece
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 1.00

          piece
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.00

          piece
        • Gyrosspies §

          Pittig gepaneerde stukjes kipfilet aan een spies

          € 1.00

          piece
        • Kip op stok §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek

          € 1.35 / 100 g

          x 100 g
        • Kip-hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.10

          piece
        • Mannenburger §

          Mannelijke stoere hamburger voor de echte vleesliefhebber

          € 2.00

          piece
        • Minute steak §

          Heerlijke gemarineerde minute-steak. Ideaal voor op de barbecue.

          € 1.00

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.10

          piece
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 2.25

          piece
        • Texmex lapje §

          Lekker gekruid lapje voor de barbecue

          € 1.00

          piece
        • Toscaanse steak §

          Smaakvolle Italiaans gekruide steak om te grillen

          € 1.00

          piece
        • Varkens t-bone steak §

          De T-bone steak is een groot premium stuk vlees afkomstig uit de dunne lende en heerlijk op de barbecue.

          € 1.40

          piece
        • Varkenshaas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek

          € 1.35 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas

          € 1.75

          piece
      • Garnish §


        • Stokbrood met kruidenboter §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood en kruidenboter

          € 1.50 / person

          person
      • Barbecue accessories §


        • Gasverbruik §

          Bij afname van barbecuepakketten kunt u gratis een barbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 15,00 voor het gasverbruik.

          € 15.00

          piece
        • Schoonmaakservice §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en u kunt de barbecue vuil retourneren

          € 25.00

          piece
        • Wegwerpborden en bestek §

          Bestel wegwerpborden en bestek voor uw feestje of buffet. Wel zo makkelijk.

          € 0.50 / person

          person
      • Pork §


        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 4.49 / 500 g

          x 500 g
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 4.49 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 4.39 / 500 g

          x 500 g
        • Filetlapje gevuld §

          Filetlapje gevuld met kruidencrème en gekruid met cajun kruiden

          € 1.50

          piece
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 3.39 / 500 g

          x 500 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 4.75 / 500 g

          x 500 g
        • Rolladelapje §

          Het rolladelapje wordt gesneden van de uitgebeende schouderkarbonade en vervolgens gekruid met heerlijke rolladekruiden

          € 4.25 / 500 g

          x 500 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 4.39 / 500 g

          x 500 g
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 3.90 / 500 g

          x 500 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 4.39 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 8.75 / kilo

          kilo
      • Beef §


        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 4.75 / 500 g

          x 500 g
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 5.25 / 500 g

          x 500 g
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 5.00 / 500 g

          x 500 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 4.25 / 500 g

          x 500 g
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 3.85 / 500 g

          x 500 g
      • Chicken §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 3.90 / 500 g

          x 500 g
      • Quick and ready to cook §


        • Filetlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 4.25 / 500 g

          x 500 g
        • Toscaanse steak §

          Steak in Toscaanse marinade

          € 4.25 / 500 g

          x 500 g
        • Minute steak §

          Dungesneden steak. Heel kort bakken of grillen met wat kruiden of zelfs alleen peper, zout en boter.

          € 4.25 / 500 g

          x 500 g
        • Gehaktbal kant en klaar §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1.25

          piece
      • Sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 2.50

          piece
        • Saucijs §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt. Het gehakt wordt bijeengehouden door een natuurlijke darm. De saucijs - waarvan de naam is afgeleid van het Franse woord saucisse - is verwant met de braadworst, zij het dat de saucijs dikwijls korter en iets dikker is. Saucijzen zijn zowel los, als nog aan elkaar verbonden verkrijgbaar. Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. Om het knappen van de worst tegen te gaan, wordt geadviseerd de saucijs alvorens deze te bakken, eerst te laten wellen in water. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de gril.

          € 1.15

          piece
      • Dried sausage §


        • Droge worst naturel §

          € 2.00

          piece
        • Droge worst witte peper §

          € 2.00

          piece
        • Droge worst zwarte peper §

          € 2.00

          piece
        • Droge worst kruidnagel §

          € 2.00

          piece
        • Sticks §

          € 1.25

          piece
      • Meat package §


        • Weekpakket A §

          • 4 saucijzen
          • 4 speklapjes
          • 4 slavinken
          • 4 boomstammetjes
          • 4 schnitzels
          • 1 verse worst
          • 500 gram half om half gehakt

          € 25.00

          piece
        • Weekpakket B §

          • 4 filetlapjes
          • 4 speklapjes
          • 500 gram runderpoulet
          • 1 verse worst
          • 500 gram hamlapjes
          • 500 gram kipfilet

          € 23.50

          piece
        • Weekpakket C §

          • 4 gepaneerde varkensschnitzels
          • 4 gehaktballen kant en klaar
          • 4 saucijzen
          • 2 kippenbouten
          • 500 gram riblappen
          • 500 gram nasivlees
          • 1 droge worst

          € 25.00

          piece