Loading...

    • Brink 9a, Huissen, 6852 EE, Huissen, Gelderland, Nederland

    • Monday:08:30-18:00Tuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00Saturday:08:30-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:30-18:00Tuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00Saturday:08:30-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:Tuesday:08:30-18:00
      Wednesday:Thursday:08:30-18:00
      Friday:Saturday:
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Ravenstein€ 0.00€ 50.00€ 50.00Herpen€ 0.00€ 50.00€ 50.00
      Overlangel€ 0.00€ 50.00€ 50.00Beuningen€ 0.00€ 50.00€ 50.00
      Groesbeek€ 0.00€ 50.00€ 50.00Heumen€ 0.00€ 50.00€ 50.00
      Nijmegen€ 0.00€ 50.00€ 50.00Ubbergen€ 0.00€ 50.00€ 50.00
      Wijchen€ 0.00€ 50.00€ 50.00Cuijk€ 0.00€ 50.00€ 50.00
      Grave€ 0.00€ 50.00€ 50.00Gennep€ 0.00€ 50.00€ 50.00
      Mook en Middelaar€ 0.00€ 50.00€ 50.00Schaijk€ 0.00€ 50.00€ 50.00
      Reek€ 0.00€ 50.00€ 50.00
    • Ambachtelijke Slagerij Peters is dé slagerij voor iedereen die van puur, smaakvol, lekker eten houdt.

      • Beef §


        • Baklap §

          Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Biefstukpuntjes §

          In puntjes/stukjes gesneden biefstuk.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Biefstuktartaar §

          Biefstuk tartaar is fijngemalen mager rundvlees

          € 0.15 / 100 g

          gram
        • Bloemstuk §

          Bloemstuk is een stuk vlees met een lange nerf dat afkomstig is van de schouder. Zeer goed toe te passen in allerlei Oud-Hollandse recepten. Iets minder vet dan een borstlap. Leent zich uitstekend voor langzaam gegaarde schotels.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Bouilli vlees §

          Vlees voor bouilli wordt gesneden van de schoudermuis. Een langwerpige puntig toelopende spier die onder het schouderblad ligt.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Côte de boeuf §

          Botermals rundvlees

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Dominostuk §

          Dikke lende is een ondergewaardeerd stuk vlees. Het komt uit het gedeelte aan het heupgewricht en is malser dan entrecôte. Het kan het beste gebakken worden als biefstuk, maar dan het liefste aan één stuk.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 1.50

          piece
        • Filet Mignon §

          Filet mignon, een heerlijke biefstuk van de lende, gemarineerd met lichte paprikasmaak en een pepertje.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Jodenhaas §

          Dit stuk vlees luistert naar meerdere namen. Jodenhaas, Jodenbiefstuk, Schouderhaas en Diamanthaas. Met alle vier wordt hetzelfde stuk vlees bedoeld. Dit stuk vlees wordt gesneden uit de schouder, waardoor Joden dit stuk vlees dus gewoon mogen consumeren, vandaar de naam.

          € 3.00 / 100 g

          gram
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3.00 / 100 g

          gram
        • Lendesteak gekruid §

          Een minder bekend maar lekker en sappig stukje rundvlees

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Muis §

          De achtermuis is een stuk rundvlees dat zich aan de achterkant van de koe bevindt. Het zit tussen de platte bil en de bovenbil. Kenmerkend aan achtermuis is dat het vlees erg mager is.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. De ossenhaas is dan in dikke plakken van ongeveer 125 gram gesneden. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 5.95 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 5.95 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 2.70 / 100 g

          gram
        • Riblap dik §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Runderbraadworst §

          Runderbraadworst is fijngemalen mager rundvlees in worstvorm

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte gekruid §

          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 0.88 / 100 g

          gram
        • Runderhart §

          In Nederland wordt een runderhart meestal gebruikt als hondenvoer. Jammer want het vlees is heel geschikt om een krachtige bouillon van te trekken.

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Runderlenderollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.75

          piece
        • Staartstuk §

          Het staartstuk behoort tot de fijnste en meest smakelijke delen van het rund. Het is een driehoekig stuk, bedekt met een vetlaagje.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan de slager ook heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • T-bone steak §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Tomahawk steak §

          Australische rib-eye met been, prachtig op de barbecue of in de oven

          € 3.00 / 100 g

          gram
        • Zijlende §

          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 3.20 / 100 g

          gram
      • Pork §


        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 1.60

          piece
        • Casselerrib met been §

          Casselerrib is een soort ribkarbonade, gepekeld (net als ham) en die u kunt bakken of opwarmen

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Grove braadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Hips (bovenpoot) §

          Het dikke deel van de varkenspoot wordt verkocht als bovenbeen of hips. Het stuk kan van zowel de ham als de schouder worden gesneden

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Mager spek §

          Echt spek van het varken met maximaal twintig procent vet

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Pampasteak §

          De steak wordt gemaakt van de magere delen van de varkensfilet zonder been. Deze filet wordt aan de bovenkant 2 of 3 keer ingesneden waarna deze insnijding wordt gekruid met pampa (Argentijnse) kruiden en gevuld met reepjes mager rook- of katenspek. De buitenkant wordt eveneens met de pampakruiden bestrooid. De vulling wordt in de filet gehouden door de insnijdingen met een satépen dicht te steken. Door het spek blijft de steak heerlijk sappig.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Procureur §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Reepjesvlees §

          Heerlijk malse met de hand gesneden varkensvleesreepjes

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Schouderlap §

          Schouderlappen zijn ook verkrijgbaar met been. De bereidingstijd daarvan is langer dan van schouderlappen zonder been. Van schouderlappen met been is het vlees echter sappiger en smakelijker.

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Schouderrollade §

          Ouderwets lekkere schouderrollade

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Spareribs, rauw §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Spekblokjes (mager) §

          Magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Varkens(kop)haas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas carre §

          Mager en caloriearm stukje varkensvlees versneden uit het rugstuk (carré) van het varken

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Varkenspoot §

          Een echt ouderwetse topper voor de winterkost. Tegenwoordig een bijna vergeten product. De varkenspoot werd in de winterse stamppotten en soep meegekookt voor het aanwezige zwoerd dat vervolgens als bindmiddel werd gebruikt.

          € 0.30 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Vleesribjes §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool

          € 1.40 / 100 g

          gram
      • Veal §


        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 3.00 / 100 g

          gram
        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 5.50 / 100 g

          gram
        • Kalfslende §

          Kalfslende is een lekker groot stuk mager vlees, heel makkelijk te bereiden en snel klaar

          € 2.80 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Kalfsriblap §

          Botermalse kalfsriblappen. Ideaal als lapjes, voor ragout of stoofpotten.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Kalfsrollade §

          Kalfsrollade is lekker makkelijk te bereiden, dat is dus handig als u weinig in de keuken wilt staan en toch een lekkere magere rollade wilt serveren.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Kalfssucade §

          De kalfssucade lapjes zijn gesneden van de sucade. Dit stuk vlees komt uit de schouder van het kalf. De pees die door het vlees loopt zorgt voor de kenmerkende heerlijke sucade smaak. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Kalfstong §

          Kalfstong is een smaakvolle vergeten vleessoort. Een tong weegt ongeveer 500-800 gram. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen. Het harde vel laat zich dan gemakkelijk verwijderen.

          € 1.20 / 100 g

          gram
      • Lamb §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 5.00 / 100 g

          gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Lamshaas §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 5.00 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Lamspoulet §

          Magere stukjes lamsvlees die ideaal te gebruiken zijn om stoofpotjes mee te bereiden.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3.90 / 100 g

          gram
        • Lamsrollade §

          Een heerlijke rollade van mager lamsvlees.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Lamsschouder §

          De schouder is een van de meest boeiende stukken van het lam, omdat u er zoveel kanten mee uit kan. Een lamsschouder bevat een massa zacht en smeuïg vlees. De schouder wordt ook wel in zijn geheel bereid, zonder dat het been verwijderd wordt. Meestal wordt dit stuk wel ontbeend. Dat gebeurt trouwens het best door een slager want het is geen eenvoudig klusje.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Lamsshoarma §

          Heerlijk malse shoarmareepjes

          € 1.90 / 100 g

          gram
      • Chicken §


        • Franse hele kip §

          Een kip mag een buitenkip genoemd worden als zij ten minste acht uur per dag een buitenruimte ter beschikking heeft. Een scharrelkip van topkwaliteit. Het vlees heeft de natuurlijke smaak zoals de kip vroeger had.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde kippenbout §

          Heerlijk gemarineerde kippenbout. Lekker als snack of bij de maaltijd.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Kipboomstam §

          Kipboomstam bestaat uit kipvlees, gemengd met de heerlijkste kruiden en kleine stukjes smeltkaas

          € 1.50

          piece
        • Kipdijen §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Kipsatéstokje §

          Zakje met 3 heerlijke satéstokjes

          € 4.45 / sachet

          sachet
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Kipvink §

          Kipvink is gemaakt van 100% kippengehakt, omwikkeld met een lapje kipfilet en kent vele varianten

          € 1.50

          piece
        • Krokante kipschnitzel §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje

          € 1.10 / 100 g

          gram
      • Turkey §


        • Kalkoendijen §

          Het malste stuk van de kalkoen zijn de kalkoendijen

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Kalkoenpoten §

          Kalkoenpoten bevatten mager, stevig vlees

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Kalkoenschnitzel §

          Schnitzel gesneden van de kalkoenfilet

          € 1.40 / 100 g

          gram
      • Quick and ready to cook §


        • Kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletlapje gekruid §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade

          € 1.40 / 100 g

          gram
      • Smoked sausage §


        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereidde rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout

          € 1.50 / 100 g

          gram
      • Sausage §


        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 0.70 / 100 g

          gram
      • Liverwurst §


        • Berlinerworst §

          De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat uit spek van de kinnebak van het varken, varkensvlees en lever.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak

          € 1.89 / 100 g

          gram
        • Leverworst §

          De worst wordt meestal vervaardigd volgens het eigen recept van de slager. De grondstoffen bestaan uit varkenssnippers en rest- en kopvlees, spek, bouillon en lever. Afhankelijk van de mate van snijdbaarheid wordt zwoerd toegevoegd. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur. Na het afkoelen wordt de worst meestal vacuüm getrokken voor een betere houdbaarheid.

          € 0.80 / 100 g

          gram
      • Boiled sausage §


        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden

          € 2.98 / packet

          packet
      • Soup supplies §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0.45

          piece
      • Cold meats §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2.59 / 100 g

          gram
        • Aspergeham §

          Aspergeham met extracten van heerlijke kruiden en specerijen. Een traktatie op de boterham.

          € 2.59 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Bloedworst §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Cervelaatworst §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2.79 / 100 g

          gram
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Gebraden fricandeau §

          De fricandeau wordt gemaakt van de biefstuk en rosbiefdelen van een kalf

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.89 / 100 g

          gram
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Gegrilde ham §

          Het hammetje heeft als basis de bovenbil. Dat is het deel waar normaal gesproken de schnitzels van worden gesneden. Het vlees wordt licht gepekeld met een zoutoplossing waaraan een kruidenboeket van paprika en tuinkruiden is toegevoegd. Ook de buitenkant wordt met deze melange ingewreven. Daarna wordt het vlees met de hand opgerold en in de oven gegaard.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Gentse kop §

          De samenstelling bestaat uit varkenskopvlees, zwoerd en soms varkenslever. Vroeger werd in deze zultvariant ook hart en long verwerkt. Alle ingredienten worden in een bouillon tot een stevige brij gekookt die op smaak wordt gebracht met peper, zout, nootmuskaat, uien en mosterd. Alles wordt in een kom geschept om op te stijven.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1.29 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          Een kipproduct met een zeer laag vet percentage. Heerlijk voor op brood.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 2.69 / 100 g

          gram
        • Pain d'Ardenne §

          Een heerlijke franse worstsoort met een beetje knoflook.

          € 2.79 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 2.79 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 3.19 / 100 g

          gram
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vleesna het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Rundersalami §

          Licht gekruide salami van rundvlees

          € 2.59 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Schinckenworst §

          Klassieke ham gekenmerkt door een heerlijk aromatische smaak

          € 2.79 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 3.19 / 100 g

          gram
        • Shoarmarollade §

          Varkensrollade met shoarmakruiden

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Tongeworst §

          Tongenworst behoort tot de vleeswaren, gemaakt van rundertong, spekjes en runderbloed zoals in bloedworst. Het wordt ook wel tongkaas genoemd.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1.89 / 100 g

          gram
    • Trakteer uw gasten op een barbecue ervaring die ze niet gauw zullen vergeten, met een van onze compleet verzorgde barbecue menu's of maak een keuze uit onze barbecuevleespakketten. U kunt barbecuevlees ook los bestellen, bijvoorbeeld als aanvulling, net zoals onze heerlijke barbecuesalades en sauzen.

      • Barbecue compleet §


        • De Buurtvereniging barbecue §

          - barbecueworst
          - hamburger
          - drumstick
          - kipfilet naturel, gekruid, gemarineerd
          - satéstokje
          - cajunspies
          - shaslickspies
          - schouderkarbonade zonder been, naturel, gekruid, gemarineerd
          - vleesfakkel
          - huzarensalade
          - kartoffelsalade
          - diverse soorten rauwkostsalade
          - satésaus
          - knoflooksaus
          - cocktailsaus
          - zigeunersaus
          - stokbrood wit en bruin
          - kruidenboter

          € 11.25 / person

          person
        • Barbecue Populair §

          - satéstokje
          - spareribs
          - filetlapje naturel, gekruid, gemarineerd
          - speklapjes naturel, gekruid, gemarineerd
          - kipfilet naturel, gekruid, gemarineerd
          - drumstick
          - barbecueworst
          - hamburger
          - huzarensalade
          - kartoffelsalade
          - diverse soorten rauwkostsalade
          - satésaus
          - knoflooksaus
          - cocktailsaus
          - zigeunersaus
          - stokbrood wit en bruin
          - kruidenboter

          € 14.29 / person

          person
        • Barbecue Royaal §

          - filetlapje naturel, gekruid, gemarineerd
          - Westernsteak
          - kipfilet naturel, gekruid, gemarineerd
          - kipsatéstokje
          - bacon-cheese knakker
          - shaslickspies
          - biefstuk, naturel, gekruid, gemarineerd
          - huzarensalade
          - kartoffelsalade
          - diverse soorten rauwkostsalade
          - satésaus
          - knoflooksaus
          - cocktailsaus
          - zigeunersaus
          - stokbrood wit en bruin
          - kruidenboter

          € 15.95 / person

          person
        • Barbecue Culinair §

          - pepersteak
          - mixed-grill spies
          - rib-eye
          - varkenshaasspies
          - houthakkerssteak
          - kalkoenfilet, naturel, gekruid, gemarineerd
          - zalmmoot in folie of gemarineerde garnaalspies
          - huzarensalade
          - kartoffelsalade
          - diverse soorten rauwkostsalade
          - satésaus
          - knoflooksaus
          - cocktailsaus
          - zigeunersaus
          - stokbrood wit en bruin
          - kruidenboter

          € 17.49 / person

          person
        • Barbecue Big §

          De barbecue Big is speciaal geschikt voor grote partijen, zoals scholen en sportclubs en bestaat uit:
          - 60 hamburgers
          - 50 barbecueworstjes
          - 50 speklapjes gekruid en gemarineerd
          - 50 stuks kipfilet gekruid en gemarineerd
          - 50 shaslickspiezen
          - 50 drumsticks
          - 40 varkensfiletlapjes
          - huzarensalade
          - twee soorten rauwkostsalade
          - satésaus
          - knoflooksaus
          - cocktailsaus
          - mayonaise
          - curry
          - stokbrood wit en bruin
          - kruidenboter

          € 9.25 / person

          person
        • Barbecue Very Big §

          De barbecue Very Big is speciaal geschikt voor grote partijen, zoals scholen en sportclubs en bestaat uit:
          - 60 hamburgers
          - 50 barbecueworstjes
          - 50 speklapjes gekruid en gemarineerd
          - 50 stuks kipfilet gekruid en gemarineerd
          - 50 shaslickspiezen
          - 50 drumsticks
          - 50 varkensfiletlapjes gekruid en gemarineerd
          - 40 schouderkarbonades zonder been, gekruid en gemarineerd
          - huzarensalade
          - twee soorten rauwkostsalade
          - satésaus (hotpot)
          - knoflooksaus
          - cocktailsaus
          - mayonaise
          - curry
          - stokbrood wit en bruin
          - kruidenboter

          € 8.95 / person

          person
      • Barbecue package §


        • Barbecuepakket Favoriet §

          - hamburger (voorgegaard)
          - barbecueworst
          - cajunspies
          - shaslick
          - halskarbonade
          - speklap mix (diverse smaken)
          - kipfilet mix (diverse smaken)

          U krijgt 4 stuks vlees per persoon.

          € 4.95 / person

          person
        • Barbecuepakket Familie en Vrienden §

          - barbecueworst
          - hamburger (voorgegaard)
          - spiesen mix (diverse soorten)
          - kipfilet mix (diverse smaken)
          - kipburger (voorgegaard)
          - drumstick (voorgegaard)
          - speklap mix (diverse smaken)
          - halskarbonade

          U krijgt 4 stuks vlees per persoon.

          € 5.95 / person

          person
        • Barbecuepakket Vrouwen §

          - lamskotelet
          - Thaïs kip-mango spiesje
          - Grieks kalkoenspiesje
          - biefstukje
          - kipfilet mix (diverse smaken)
          - kipburger (voorgegaard)

          U krijgt 4 stuks vlees per persoon.

          € 7.45 / person

          person
        • Barbecuepakket De Luxe §

          - peper biefsteak
          - kalfs rib-eye steak
          - kipfilet mix (diverse smaken)
          - Beef Argentina spies
          - lamskotelet
          - hamburger (voorgegaard)

          U krijgt 4 stuks vlees per persoon.

          € 8.95 / person

          person
        • Barbecuepakket Stoere Mannen §

          - spare-ribs (voorgegaard)
          - hamburger mix (diverse smaken)
          - houthakkerssteak
          - mixed grill spies
          - entrecote steak mix (diverse smaken)
          - lamskotelet

          U krijgt 4 stuks vlees per persoon.

          € 9.45 / person

          person
        • Barbecuepakket Benjamin §

          - barbecuelolly
          - benjaminspies
          - drumstick (voorgegaard)
          - hamburger (voorgegaard)

          U krijgt drie stuks vlees per kind.

          € 2.95 / person

          person
      • Barbecue §


        • Barbecuelolly §

          Slavinkengehaktrol is eigenlijk de beste omschrijving. Het mild gekruide half om half gehakt wordt tot een rolletje gevormd en aan de spies gestoken.

          € 0.95

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 0.95

          piece
        • Beef Argentinaspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk

          € 2.29 / 100 g

          x 100 g
        • Benjaminspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes

          € 1.09

          piece
        • Biefstuk naturel §

          Een heerlijke naturel biefstuk voor op de barbecue

          € 2.49 / 100 g

          x 100 g
        • Biefstuk op stok §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies

          € 2.29 / 100 g

          x 100 g
        • Biefstuk Salt Lampong §

          Een heerlijke biefstuk in een zeezout en lampong peper marinade

          € 2.49 / 100 g

          x 100 g
        • Cajunspies §

          Heerlijk gekruid vlees met de typische Amerikaanse smaak uit de Mississippistreek.

          € 1.09

          piece
        • Drumstick voorgegaard §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 0.89

          piece
        • Filetlapje Argentina Fire §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1.39 / 100 g

          x 100 g
        • Filetlapje Greek Passion §

          Een filetlapje gemarineerd in een zachte marinade

          € 1.39 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade

          € 2.49 / 100 g

          x 100 g
        • Halskarbonade gemarineerd §

          Doorregen schouderlapje zonder bot in een lekkere marinade

          € 1.19 / 100 g

          x 100 g
        • Kalfs rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2.39

          piece
        • Kalfsentrecôte §

          De kalfsentrecôte is van de lende gesneden en is net zo zacht als een biefstuk/oester. Dit stukje vlees is goed op de grill te bereiden en dient rosé te worden gegeten.

          € 2.29 / 100 g

          x 100 g
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite kalfsbiefstuk wat een zachtere smaak heeft dan runderbiefstuk

          € 2.89 / 100 g

          x 100 g
        • Kalfsspies §

          Spiesje van stukjes kalfsvlees, met de hand geregen en lekker gekruid voor de barbecue.

          € 1.99 / 100 g

          x 100 g
        • Kip op stok §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek

          € 1.39 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfilet Barbecue §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.19 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfilet India §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.39 / 100 g

        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.59 / 100 g

          x 100 g
        • Lamskotelet gemarineerd §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Van de barbecue een nog intensere smaak.

          € 2.89 / 100 g

          x 100 g
        • Lamskotelet naturel §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Van de barbecue een nog intensere smaak.

          € 2.89

          piece
        • Lamsspies §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees

          € 2.29 / 100 g

          x 100 g
        • Merquezworst §

          Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van lams- of rundvlees en is gekruid met harissa.

          € 1.69 / 100 g

          x 100 g
        • Mixed-grillspies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees

          € 1.89 / 100 g

          x 100 g
        • Peper biefsteak §

          Heerlijke pepersteak met versgemalen peper voor de barbecue

          € 1.99 / 100 g

          x 100 g
        • Runder rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2.29 / 100 g

          x 100 g
        • Runderentrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade

          € 2.49 / 100 g

          x 100 g
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue

          € 1.29

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.29

          piece
        • Souvlakispies §

          Een heerlijk malse souvlakispies

          € 1.09

          piece
        • Sparerib voorgegaard §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Speenfilet §

          Malse speenfilet Heerlijk om te bereiden op de barbecue.

          € 2.39 / 100 g

          x 100 g
        • Speenkotelet naturel §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 1.49 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap barbecue §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 0.99 / 100 g

          x 100 g
        • T-bone steak §

          De T-bone steak is een groot premium stuk vlees afkomstig uit de dunne lende en heerlijk op de barbecue.

          € 2.29 / 100 g

          x 100 g
        • Thaise Kip-mango spies §

          Een spies van kip en verse mango. Een heerlijke smaakvolle combinatie.

          € 1.39 / 100 g

          x 100 g
        • Trio kip op stok §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.29

          piece
        • Varkenshaas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek

          € 1.59 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 1.69 / 100 g

          x 100 g
        • Vleesfakkel §

          Lange spies omwikkeld met vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.19 / 100 g

          x 100 g
        • Voorgebraden hamburger §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 0.90

          piece
      • Barbecuesalades §


        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 1.29 / person

          person
        • Griekse koolsalade §

          Een lekkere frisse salade op basis van Griekse witte kool

          € 0.79 / person

          person
        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 0.69 / person

          person
        • Komkommersalade §

          Een heerlijk frisse salade met komkommer, paprika, rode ui en bleekselderij

          € 0.69 / person

          person
        • Oma's rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 0.79 / person

          person
        • Pasta Pesto salade §

          Een overheerlijkepastasalade met kip, bleekselderij, rucola, mais, paprika en uien

          € 0.99 / person

          person
        • Pasta-mediterraan salade §

          Een overheerlijkepastasalade met kip, bleekselderij, rucola, mais, paprika en uien

          € 0.89 / person

          person
        • Rundvleessalade (fijn) §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 0.50 / person

          person
        • Tomatensalade §

          Een gezonde verse salade van tomaten, broccoli en lenteui.

          € 0.89 / person

          person
    • Wij maken smakelijke vleesschotels voor een geslaagde gourmet- of fondue-avond met allerlei soorten vlees. Samen zijn, samen eten en samen genieten! Dat wordt smullen!

      • Gourmet package §


        • Gourmet Classic §

          - mini-vinkjes
          - hamburger
          - kipfilet
          - varkensfilet
          - biefstuk

          € 4.95 / person

          person
        • Gourmetschotel Royal §

          - biefstuk
          - varkensfilet
          - kipfilet
          - hamburger
          - mini-vinkjes
          - shoarmavlees
          - gekruid filet

          € 5.99 / person

          person
      • Sauce §


        • Barbecuesaus §

          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 0.78 / 100 g

          x 100 g
        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0.78 / 100 g

          x 100 g
        • Juinsaus §

          Juinsaus is een koude, gelige saus. De saus wordt meestal gegeten bij friet, diverse snacks en hamburgers.

          € 0.78 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0.78 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0.78 / 100 g

          x 100 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper

          € 0.78 / 100 g

          x 100 g
      • Saladeschotels §


        • Rundvleessalade §

          Rundvleessaladeschotel rijkelijk gegarneerd met verse producten

          € 5.95 / person

          person
        • Zalmsalade §

          Goedgevulde zalmsaladeschotel gegarneerd met verse producten

          € 9.45 / person

          person
        • Vegetarische salade §

          Heerlijk frisse saladeschotel speciaal voor de vegetariër. Gegarneerd met verse producten.

          € 7.95 / person

          person