Loading...

    • Schrans 80, Huizum-West, 8932 NH, Leeuwarden, Friesland, Nederland

    • Monday:09:00-19:00Tuesday:09:00-19:00
      Wednesday:09:00-19:00Thursday:09:00-19:00
      Friday:09:00-19:00Saturday:09:00-19:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:09:00-19:00Tuesday:09:00-19:00
      Wednesday:09:00-19:00Thursday:09:00-19:00
      Friday:09:00-19:00Saturday:09:00-19:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
      • Barbecue package §


        • Pakket Tropical §

          • hawaïspies
          • shaslick
          • saté
          • hamburger
          • 2 spareribs

          € 6.95 / person

          person
        • Schrans pakket §

          • shaslick
          • hamburger
          • saté
          • barbecueworstje
          • karbonade

          € 6.95 / person

          person
        • Barbecuepakket De Luxe §

          • Provencaalse rundersteak
          • lamskotelet
          • saté van de haas
          • haasfilet
          • Chimmie Churrie spies

          € 12.95 / person

          person
        • Pakket Kids §

          • barbecueworstje
          • drumstick
          • hamburger

          € 2.95 / person

          person
        • Barbecue Compleet §

          • barbecuevlees
          • salades
          • stokbroden
          • sauzen
          • kruidenboter
          • inclusief tangen en bestek
          • inclusief barbecue en gasverbruik

          € 13.50 / person

          person
        • Barbecue Bezorgservice §

          • varkenssteak
          • shaslick
          • barbecueworst
          • hamburger
          • botersaté
          • rundvlees- of smulsalade
          • sauzen
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 11.25 / person

          person
      • Barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 0.90

          piece
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1.89

          piece
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 1.49

          piece
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.59

          piece
        • Griekse lamssaté §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees

          € 2.25

          piece
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.75

          piece
        • Indonesian beefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies

          € 2.35

          piece
        • Kalfs shaslick §

          Gemarineerde kalfsblokjes aan een spies geregen

          € 2.49 / 100 g

          x 100 g
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Van de barbecue een nog intensere smaak.

          € 1.50

          piece
        • Provencaalse rundersteak §

          Een steak (uit het oud Noors: Steik) is een snede, of “cut” dwars op het spierweefsel van een stuk vlees. De rundersteak is uitermate geschikt voor de barbecue.

          € 2.59

          piece
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.75

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.75

          piece
        • Varkenssatéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.89

          piece
        • Voorgebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 0.90

          piece
        • Voorgebraden hamburger §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 0.90

          piece
        • Voorgebraden sparerib §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1.25

          piece
      • Vegetarian §


        • Champignon moutarde (stokje) §

          Champignonspies voor op de barbecue. Lekker gemarineerd.

          € 1.25

          piece
        • Golfstick §

          Een spiesje van drie vegetarische balletjes afgewisseld met een stukje paprika.

          € 1.75

          piece
        • Vegetarisch groentebuideltje §

          Een assortiment aan verse groenten voor de barbecue

          € 1.50

          piece
      • Gourmet package §


        • Gourmetschotel §

          Mix van onderstaande vleesspecialiteiten
          • varkenshaas
          • kip op stok
          • kipfilet
          • steak de campagne
          • kipschnitzel
          • biefstuk
          • machosteak
          • hamburgertje
          • mini saté
          • roomschnitzel
          • slavnikje
          • rundersteakje
          • mini cordonbleu
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon

          € 5.63 / person

          person
        • Gourmet Compleet §

          Mix van onderstaande vleesspecialiteiten
          • varkenshaas
          • kip op stok
          • kipfilet
          • steak de campagne
          • kipschnitzel
          • biefstuk
          • machosteak
          • hamburgertje
          • mini saté
          • roomschnitzel
          • slavnikje
          • rundersteakje
          • mini cordonbleu
          Aangevuld met
          • groentepakket (gesneden uit, champignons en paprika)
          • salade
          • 2 soorten saus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 12.50 / person

          person
        • Fondueschotel §

          Mix van onderstaande vleesspecialteiten.
          • varkensbiefstuk
          • runderbiefstuk
          • kipfilet
          • balletjes gekruid rundergehakt
          • balletjes gekruid varkensgehakt
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon

          € 5.63 / person

          person
        • Steengrillschotel §

          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • biefstuk
          • hamburgertje/ roomschnitzel
          • slavinkje
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon

          € 5.38 / person

          person
      • Hapjesschalen §


        • Borrelhapjesschaal §

          Fraai opgemaakte schaal met een mix van onderstaande hapjes:
          • tomaat-mozzarella spies
          • trufje met zongedroogd tomaatje
          • wraps
          • droge worst
          • gevuld ei
          • ham met asperge
          • rookvlees met ei
          • augurk met boterhamworst
          • kaas met mandarijn
          • snijworst met uitje
          • dadel met ontbijtspek
          • grillworst
          • komkommer delicatesse
          • katenspekrolletje
          • baconrolletje
      • Buffet §


        • Oosters buffet §

          • risotto
          • bami
          • babi pangang
          • varkenshaassaté in satésaus
          • stokbrood
          • kruidencrème met olijf
          • pastasalade
          • currysalade
          • frisse salade

          € 12.50 / person

          person
        • Italiaans buffet §

          • tagliatelle
          • lasagne
          • spaghetti
          • procureur in tomatensaus
          • osso bucco
          • Italiaanse pastasalade
          • Italiaans stokbrood
          • mozzarella basilicumsalade
          • Italiaanse kruidencrème

          € 13.50 / person

          person
        • Frans buffet §

          • roseval aardappelen
          • Franse bonenschotel
          • kalfsvlees in Grand veneursaus
          • boeuff bourgignon
          • witte rijst
          • rundvleessalade
          • smulsalade
          • Franse baquette
          • Fransen kruidencrème

          € 14.50 / person

          person
        • Hollands Buffet §

          • bami
          • nasi
          • gehaktbal in champignonsaus
          • smulsalade
          • rundvleessalade
          • ijsbergsla
          • kruidenboter
          • stokbrood

          € 14.50 / person

          person
        • Stamppotbuffet §

          • boerenkool
          • zuurkool
          • hutspot
          • gehaktbal in jus
          • rookworst in bouillon
          • speklapjes
          • frisse salade

          € 11.50 / person

          person
      • Gegrilde specialiteiten §

        U vindt bij ons diverse gegrilde specialiteiten die goed te combineren zijn bij de maaltijd, maar ook als snack er lekker zijn.
        Deze specialiteiten zijn zowel warm als koud leverbaar.


        • Gegrilde gehaktbal §

          Dagelijks bieden wij vers gegrilde gehaktballen aan. Gemaakt van 200 gram rund en varkensvlees. Hieraan is een heerlijke melange van diverse kruiden en specerijen toegevoegd.
          Goed te combineren met vele van onze maaltijden, maar ook lekker als snack. Echt een geroemde topper!

          € 1.95

          piece
        • Gegrilde kip §

          Een van onze toppers!
          Honderden gegrilde kippen vinden dagelijks hun weg naar de liefhebber. Doordat wij de gehele dag kippen grillen bent u altijd verzekerd van een verse en warme kip. Wat dacht u van een combinatie met een frisse salade?
          Een gemakkelijke en complete maaltijd. Verse kip, vers gegrild, vers op tafel!

          € 5.45

        • Gegrilde spareribs §

          Deze gegrilde, enigszins zoet gemarineerde ribbetjes zijn in combinatie met onze sweet honey saus een heerlijke traktatie.

          € 13.95 / kilo

          kilo
      • Beef §


        • Biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.

          € 6.75 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3.09 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Baklap §

          Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Biefburger §

          Mager gemalen biefstuk vormt de basis voor deze smakelijke schijf.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Braadlap §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Carpaccio van de haas §

          Carpaccio is een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.

          € 6.85 / 100 g

          gram
        • Fijne rib §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Mager poulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2.58 / 100 g

          gram
        • Rundergoulashvlees §

          De grovere blokjes worden gesneden van de runderborst en van de vettere delen van de riblappen. Het vlees heeft een hoog bindweefselgehalte en moet dus lang opstaan.

          € 1.68 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2.80 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • T-bone steak §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 3.50 / 100 g

          gram
      • Pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2.40 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Baconvink §

          Een baconvink is een rolletje varkensgehakt of half-om-half gehakt omwikkeld met bacon

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          Deze ham, die wordt vervaardigd van de achterbout van een varken waaruit de beenderen zijn verwijderd en waarvan het bovenste schnitzeldeel is verwijderd. Aan de buitenzijde blijft het zwoerd en het dunne spek zitten. Het vlees wordt ingespoten met pekel en blijft aansluitend enkele dagen in deze lichte pekel liggen. Voor een aparte smaak kan de ham ingewreven worden met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de ham omwikkeld met varkensnet en langzaam gegaard.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Mager spek §

          Echt spek van het varken met maximaal twintig procent vet

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Procureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden en is heerlijk op de barbecue.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Reepjesvlees §

          Heerlijk malse met de hand gesneden varkensvleesreepjes

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Varkens(kop)haas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Vleeskrabbetjes §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 1.90 / 100 g

          gram
      • Chicken §


        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 5.45

          piece
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Kipdijvlees §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Kuikenbout §

          De achterpoot van een kuiken staat bekend als de kuikenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kuikenbout is gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • TV-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Kipvink §

          Kipvink is gemaakt van 100% kippengehakt, omwikkeld met een lapje kipfilet en kent vele varianten

          € 1.89 / 100 g

          gram
        • Hawaïburger §

          Kipfilet gepaneerd en gevuld met verse ananas. De ananas zorgt voor een heerlijke frisse en zoete smaak.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Kip in braadzak §

          Gekruide malse kip in braadzak. Oven voorverwarmen op 160 graden. Gaatje in de zak prikken en 60 minuten op 150 graden.

          € 6.95

          piece
        • Kipburger §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Kipkarbonade §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 1.50 / 100 g

          gram
      • Turkey §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Kalkoenschnitzel §

          Schnitzel gesneden van de kalkoenfilet

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Gevulde kalkoen §

          Een echte klassieker voor de feestdagen!

          € 1.30 / 100 g

          gram
      • Veal §


        • Kalfsbiefstuk §

          Biefstuk is altijd gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Anders mag het geen biefstuk heten. Biefstuk is snel om en om te bakken. Biefstuk kan zowel rood, rosé als doorbakken geserveerd worden. Kalfsbiefstuk is lichter van kleur dan runderbiefstuk.

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 7.00 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Kalfs riblapjes §

          Heerlijk voor een echte kalfsstoofpot

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Kalfsburger §

          De kalfsburger is heel zacht van smaak.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 3.09 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehaktbal §

          Mager gekruid kalfsgehakt

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Kalfskotelet §

          Kalfskoteletten, karbonades, zijn gesneden van het ribstuk van het kalf. Een stevige lap vlees met het ribbeentje er nog in. Door dit beentje krijgt het vlees een heel eigen smaak.

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Kalfslap §

          Kalfslapjes, ook wel kalfsschnitzels genaamd, zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel met been §

          Kalfsschenkel met been en omringd met een klein beetje vlees. Ideaal om Italiaanse gerechten mee te maken.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 2.85 / 100 g

          gram
      • Lamb §


        • Lamshaasje §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 3.75 / 100 g

          gram
        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde lamskotelet §

          Lamskotelet in Provencaalse kruiden

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Lamsschouder zonder been §

          Heerlijke lamsschouder zonder been

          € 2.09 / 100 g

          gram
        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Lamsbout met been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 2.40 / 100 g

          gram
        • Lamsburger §

          Sappige en smaakvolle burger van lamsvlees

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Lamspoulet §

          Magere stukjes lamsvlees die ideaal te gebruiken zijn om stoofpotjes mee te bereiden.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Lamsschenkel §

          De lamsschenkel is afkomstig van de poot van het lam. De schijf vlees met een stukje bot is ronduit heerlijk.

          € 1.48 / 100 g

          gram
        • Lamsshoarma §

          Heerlijk malse shoarmareepjes

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Lamsworstje §

          Lamsworstjes zijn erg smaakvol, lekker pittig en niet vet.

          € 1.99 / 100 g

          gram
      • Quick and ready to cook §


        • Filetlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Baconburger §

          Een zacht gekruid gehaktmengsel, belegd met een plak bacon.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Roomschnitzel §

          Heerlijk vers en mals, gemakkelijk en snel klaar.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Deense schnitzel §

          Een heerlijke schnitzel in Deense stijl, gemaakt van. een lekker gepanneerd speklapje met bijzondere kruiden.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Kipkrokant §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1.90 / 100 g

          gram
      • Roulades §


        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Haasfiletrollade §

          Een ambachtelijke handgeknoopte magere haasfiletrollade

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Schouderfiletrollade §

          De schouderfiletrollade wordt gesneden van de schouder en is iets meer doorregen waardoor minder snel droog.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Kalfsrollade §

          Kalfsrollade is lekker makkelijk te bereiden, dat is dus handig als u weinig in de keuken wilt staan en toch een lekkere magere rollade wilt serveren.

          € 2.09 / 100 g

          gram
        • Lamsrollade §

          Een heerlijke rollade van mager lamsvlees.

          € 1.79 / 100 g

          gram
      • Minced §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Kipgehakt §

          Kipgehakt is een stuk lichter en slanker dan rundergehakt

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Bretons gehakt §

          Panklaar gehakt, heerlijk gekruid met Bretonse kruiden.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Stroganoffgehakt §

          Panklaar gehakt, a la stroganoff.

          € 1.40 / 100 g

          gram
      • Sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Runderworst §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid tot stukjes van 100 tot 125 gram. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 1.20 / 100 g

          gram
      • Liverwurst §


        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Kalfsleverworst §

          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak

          € 2.00 / 100 g

          gram
      • Boiled sausage §


        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden

          € 1.60 / 100 g

          gram
      • Dried sausage §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 1.10

          piece
        • Rotterdammertje §

          Dit lid van de boerenmetworst familie bestaat uit mager varkensvlees en spek en is niet al te fijn gemalen. De worstjes worden afgestopt in langwerpige kunstdarmen, gedroogd en daarna licht gerookt.

          € 2.95

          piece
      • Grilled sausage §


        • Grillworst §

          De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange bestaande uit: peper, foelie en kardemom. Het deeg wordt afgestopt in een rechte luchtdichte kunstdarm. Na het afstoppen wordt de worst geweld. Na afkoeling wordt de darm verwijderd en worden de worsten eventueel ingesmeerd met een kruidenpasta en gegrild.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Grillworst met ham en kaas §

          Heerlijke grillworst met de karakteristieke smaak, gevuld met ham en kaas.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Kipgrillworst §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 1.70 / 100 g

          gram
      • Snacks / appetizers §


        • Bali cocktailstokjes §

          Een echte lekkernij. Balistokjes met heerlijke stukjes mals vlees.

          € 3.00 / 100 g

          gram
        • Cowboyvlees §

          Lekker op een schaal met heerlijke hapjes voor bij de borrel.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Honeypops §

          Honeypops, heerlijk voor bij de borrel

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Javaanse driehoekjes §

          Heerlijk gegrild hapje voor bij de borrel

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Kaantjes §

          Kaantjes is wat overblijft als je stukjes vetspek heel langzaam uitbakt. Uitgebakken en uitgelekt en met peper en zout op smaak gebracht, eet je ze op brood of door een stamppot.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Snackballetjes §

          Gehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus

          € 1.99 / 100 g

          gram
      • Cold meats §


        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Boeren schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Boerensnijworst §

          Boerensnijworst is een grove worst en zachter dan boerenmetworst.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Brabantse metworst §

          Een eerlijk en heerlijk product gemaakt van puur zuiver vlees

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 3.20 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2.60 / 100 g

          gram
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 3.20 / 100 g

          gram
        • Coppa di parma §

          Coppa di Parma is een hamsoort met een vrij sterke, kruidige smaak, afkomstig van de nek en schouder van het varken. Coppa is heerlijk als hapje of op een plank met vleeswaren.

          € 3.70 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 2.80 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 3.19 / 100 g

          gram
        • Gebraden runderrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.

          € 3.55 / 100 g

          gram
        • Gesneden grillworst ham en kaas §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Ibericoham §

          Heerlijke iberico rauwe ham

          € 7.49 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Kipcervelaat §

          Kipcervelaat bevat 100 procent kip

          € 3.00 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          Een kipproduct met een zeer laag vet percentage. Heerlijk voor op brood.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 4.99 / 100 g

          gram
        • Pastrami §

          Het magere rundvlees wordt behandeld met een mengsel van zout, salpeter en suiker. Vervolgens wordt het in bakken in de koeling geplaatst. Daar blijft het vlees enkele weken staan. Tussen en over de stukken vlees worden pepertjes en tuinkruiden gestrooid zodat de smaak er mooi intrekt. Ter afronding wordt het vlees gerookt en gekookt.

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 2.70 / 100 g

          gram
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vleesna het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 3.49 / 100 g

          gram
        • Roasted porc rib §

          Deze rollade wordt vervaardigd van het vrijwel complete middendeel van het varken en wordt in zijn geheel licht gezouten. Aan de pekel waarmee dat gebeurt is een kruidenboeket toegevoegd dat zorgt voor de unieke smaak.

          € 4.00 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3.60 / 100 g

          gram
        • Rundersalami §

          Licht gekruide salami van rundvlees

          € 3.00 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2.40 / 100 g

          gram
        • Schwarzwälder schinken §

          Een beenloze, gerookte rauwe varkensham uit het Duitse Zwarte Woud.

          € 3.40 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 3.80 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Truffelsalami §

          Een heerlijke salami met de volle smaak van truffel. Een ware smaaksensatie.

          € 4.35 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2.60 / 100 g

          gram
        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 1.60 / 100 g

          gram
      • Salad dish §


        • Aardappelsalade §

          Lekker frisse aardappelsalade, afgegarneerd met een combinatie van komkommer en ei.

          € 2.50 / person

          person
        • Brunchsalade §

          Een mooi opgemaakte lekkere frisse brunchsalade

          € 2.50 / person

          person
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 2.50 / person

          person
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 2.50 / person

          person
        • Scharrelsalade §

          Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

          € 2.50 / person

          person
        • Smulsalade §

          Lekkere feestelijke smulsalade

          € 2.50 / person

          person
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2.50 / person

          person
      • Salad §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipsalade §

          Lekker frisse salade op basis van gerookte kip. Heerlijk op een toastje of als broodbeleg.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Hamsalade §

          Een heerlijke salade op basis van ham

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2.09 / 100 g

          gram
        • Kipsatésalade §

          Een rijk gevulde salade met stukjes gebraden kip in satésaus

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Komkommersalade §

          Een heerlijk frisse salade met komkommer, paprika, rode ui en bleekselderij

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Selderijsalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Waldorfsalade §

          Een heerlijke frisse salade met bleekselderij, verse ananas, mandarijn, een saus op yoghurtbasis afgegarneerd met walnoten.

          € 1.89 / 100 g

          gram
      • Fish salad §


        • Garnalensalade §

          Een kant-en-klare garnalensalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Makreelsalade §

          Een kant-en-klare makreelsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2.29 / 100 g

          gram
      • Baguette §


        • Frans stokbrood §

          Heerlijk stokbrood gebakken op Franse wijze

          € 1.85

          piece
        • Grieks stokbrood §

          Plat Grieks stokbrood. Lekker bij de barbecue of bij uw buffet.

          € 1.85

          piece
        • Italiaans stokbrood §

          Gekruid zacht Italiaans stokbrood

          € 1.65

          piece
        • Milano stokbrood §

          Een verrassend stokbrood met een Italiaans karakter

          € 1.85

          piece
        • Schwarzwalder stokbrood §

          Stevig Duits stokbrood met een friszure smaak

          € 1.85

          piece
      • Sauce §


        • American Grillsaus §

          Lekkere pittige saus. Heerlijk bij grillgerechten.

          € 0.75 / person

          person
        • Beenhamsaus §

          Heerlijk bij al uw snacks en gerechten waarin beenham een rol speelt maar ook lekker bij andere vleesgerechten

          € 0.75 / person

          person
        • Cranberrysaus §

          Bessengelei met cranberrysaus

          € 1.30 / 100 g

          x 100 g
        • Eigengemaakte barbecuesaus §

          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 1.35 / 100 g

          x 100 g
        • Kebabsaus §

          Heerlijk gekruide kebabsaus. Smaakt heerlijk bij shoarma, gerookte kip en kebab.

          € 0.75 / person

          person
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0.75 / person

          person
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter waarin tuinkruiden zitten zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Ravigottesaus §

          Ravigote - abusievelijk ook wel "ravigottesaus" genoemd - komt uit de klassieke Franse keuken en wordt gemaakt op basis van vinaigrette. Aan deze vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd.

          € 0.75 / person

          person
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0.75 / person

          person
        • Shoarmasaus §

          Een heerlijke, beetje pittige saus. Past uitstekend bij alle soorten vlees, maar in het bijzonder bij shoarmavlees.

          € 0.75 / person

          person
        • Smulsaus §

          Smulsaus is een koude, gelige saus. De saus wordt meestal gegeten bij friet, diverse snacks en hamburgers.

          € 0.75 / person

          person
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper

          € 0.75 / person

          person
      • Sandwiches with meats §


        • Broodje boerenham §

          Vers broodje belegd met boerenham

          € 2.25

          piece
        • Broodje filet americain §

          Broodje rijkelijk belegd met heerlijke huisgemaakte filet americain

          € 2.25

          piece
        • Broodje halfom §

          Een broodje halfom is een broodje met pekelvlees en gekookte lever

          € 2.25

          piece
        • Broodje ossenworst §

          Belegd stokbroodje met gerookte ossenworst. Zeer smaakvol broodje.

          € 2.45

          piece
        • Broodje rollade §

          Lekker vers broodje met gesneden runderrollade

          € 2.25

          piece
        • Broodje rosbief §

          Heerlijk 'mager' broodje rosbief met ei

          € 2.25

          piece
        • Broodje tartaar §

          Heerlijk broodje met verse tartaar

          € 2.25

          piece
      • Sandwiches with cheese §


        • Broodje kaas §

          Vers broodje belegd met jonge kaas

          € 1.95

          piece
      • Sandwiches with salad §


        • Broodje kip-kerriesalade §

          Lekker vers broodje belegd met kipkerriesalade

          € 2.25

          piece
        • Broodje salade §

          Een broodje met ambachtelijk bereidde rundvleessalade. Heerlijk als lunchgerecht.

          € 2.55

          piece
        • Broodje tapenade §

          Vers broodje rijkelijk belegd met tapenade

          € 2.25

          piece
      • Sandwiches miscellaneous §


        • Broodje ei §

          Heerlijk broodje, belegd met ei

          € 1.95

          piece
        • Broodje gezond §

          Vers broodje gezond

          € 2.75

          piece
        • Duits broodje §

          € 2.95

          piece
        • Frans broodje §

          € 2.95

          piece
        • Fries broodje §

          € 2.95

          piece
      • Hot sandwiches §


        • Broodje bal §

          Heerlijk broodje met een gehaktbal uit eigen keuken

          € 2.75

          piece
        • Broodje hamburger §

          Broodje belegd met een heerlijk verse hamburger, met saus en uitjes

          € 2.75

          piece