Loading...

    • Smedestraat 12, Elburg, 8081 EH, Elburg, Gelderland, Nederland

    • Monday:08:00-12:30, 13:30-18:00Tuesday:08:00-12:30, 13:30-18:00
      Wednesday:08:00-12:30Thursday:08:00-12:30, 13:30-18:00
      Friday:08:00-12:30, 13:30-21:00Saturday:07:30-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-12:30, 13:30-18:00Tuesday:08:00-12:30, 13:30-18:00
      Wednesday:08:00-12:30Thursday:08:00-12:30, 13:30-18:00
      Friday:08:00-12:30, 13:30-21:00Saturday:07:30-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:Tuesday:
      Wednesday:Thursday:17:00-19:00
      Friday:Saturday:
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Dronten west€ 2.50€ 0.00Dronten Noord€ 2.50€ 0.00
      Dronten Midden€ 2.50€ 0.00Dronten Zuid€ 2.50€ 0.00
      Biddinghuizen€ 2.50€ 0.00Elburg€ 2.50€ 0.00
      • Barbecue §


        • Barbecueworst (voorgegaard) §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 0.75

          piece
        • Barbecueworst rund (voorgegaard) §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1.00

          piece
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 1.55 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.00

          piece
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.25

          piece
        • Houthakker barbecue §

          Lekker gemarineerde uitgebeende schouderkarbonade

          € 1.45

          piece
        • Juniorspies gehakt §

          Spies met gehaktballetjes, ideaal voor de kinderen

          € 1.25

          piece
        • Kipdrumstick (voorgegaard) §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 0.85

          piece
        • Kipfilet gekruid (voorgegaard) §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.50

          piece
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 0.85

          piece
        • Kipschnitzel §

          Gepaneerde en gekruide kipschnitzel. Heerlijk om te grillen.

          € 1.10

          piece
        • Kipspies zongedroogde tomaat §

          Lekkere vleesspies afgewisseld met stukjes Pomodori (tomaat)

          € 1.45

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.25

          piece
        • Souvlakispies §

          Een heerlijk malse souvlakispies

          € 1.45

          piece
        • Spareribs (voorgegaard) §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten. 3 ribs per stuk.

          € 1.25

          piece
        • Surfburger §

          Een surfburger mag niet ontbreken op uw barbecuefeestje

          € 1.20

          piece
        • Tandoorispies §

          Kipsiezen met pittige tandoori kruiden

          € 1.45

          piece
        • Texasburger §

          Lekkere malse hamburger

          € 1.45

          piece
        • Varkensfiletlap gekruid §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1.55 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenssatéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 0.85

          piece
      • Barbecuesalade §


        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Scharreleisalade §

          Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

          € 0.89 / 100 g

          gram
        • Rundvleessaladeschotel met fruit §

          Lekkere rundvleessalade gegarneerd met fruit. Geschikt voor 10-12 personen.

          € 26.00

          piece
        • Scharreleisaladeschotel met fruit §

          Scharreleisalade gegarneerd met fruit. Geschikt voor 10-12 personen.

          € 27.00

          piece
      • Garnish §


        • Stokbrood §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood

          € 2.55

          piece
      • Barbecue accessories §


        • Plastic bord §

          Plastic bord van stevige kwaliteit

          € 0.20 / person

          person
        • Plastic mes en vork §

          Wegwerp mes en vork van steivge kwaiteit

          € 0.20 / person

          person
        • Plastic lepels §

          Plastic lepel van stevige kwaliteit

          € 0.10 / person

          person
        • Aluminium grill-tray §

          Aluminium schaal voor het grillen van vlees

          € 0.10

          piece
        • Gasbarbecue §

          Bij afname van minimaal € 75,00 aan barbecuevlees kunt u een barbecue in bruikleen krijgen. Gebruik van de apparatuur is voor eigen risico. Schoonmaakkosten zijn inbegrepen. Wilt u gebruik maken van onze breng- en haalservice, bestel dan 'bezorging materialen' erbij.

          € 20.00

          piece
        • Gaspan §

          Bij afname van minimaal € 75,00 aan barbecuevlees kunt u een grote gaspan in bruikleen krijgen. Gebruik van de apparatuur is voor eigen risico. Schoonmaakkosten zijn inbegrepen. Wilt u gebruik maken van onze breng- en haalservice, bestel dan 'bezorging materialen' erbij.

          € 20.00

          piece
        • Bezorging materialen §

          Bezorgen en ophalen van gehuurde materialen binnen een straal van 10 kilometer van Elburg kost € 10,00. Verder dan 10 kilometer bezorgen wij in overleg.

          € 10.00

          piece
      • Gourmet package §


        • Gourmet Standaard §

          • mini slavinkje
          • 50 gram shoarmavlees
          • mini hamburger
          • mini shaslick
          • 2 lapjes kipfilet
          • 2 lapjes varkensschnitzel
          • 2 bieflapjes
          U krijgt ruim 250 gram vlees per persoon

          € 4.95 / person

          person
        • Gourmet Luxe §

          • mini slavinkje
          • 50 gram shoarmavlees
          • mini hamburger
          • mini shaslick
          • 2 lapjes kipfilet
          • 2 lapjes varkenshaas
          • 2 kogelbiefstukjes
          U krijgt ruim 250 gram vlees per persoon

          € 6.25 / person

          person
      • Hapjesschaal §


        • Hapjesschaal gesorteerd §

          • diverse soorten worst in plakjes
          • kaaspuntjes
          • rolletjes
          • gevulde hoedjes
          • gevulde wraps
          • gevulde eitjes
          Te bestellen vanaf 25 stuks

          € 0.60

          piece
      • Beef §


        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.

          € 5.00 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2.65 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Braadlap §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Hacheevlees gekruid §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Rib-eye steak §

          Heerlijke gemarineerde, malse en sappige ribeye steaks

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 0.83 / 100 g

          gram
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1.20

          piece
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.35 / 100 g

          gram
      • Pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.26 / 100 g

          gram
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 1.26 / 100 g

          gram
        • Bami/ nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. Of kunnen lekker lang gebraden worden.

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 0.97 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 0.88 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Spareribs, gemarineerd en gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest namelijk voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Spareribs, rauw §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Speklap gemarineerd §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.09 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Verse braadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 0.85 / 100 g

          gram
      • Chicken §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0.46 / 100 g

          gram
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 0.58 / 100 g

          gram
        • Kippendijen §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Drumstick (gegaard) §

          Heerlijke gare en sappige drumsticks

          € 0.85

          piece
      • Minced §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Gemengd gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.70 / 100 g

          gram
      • Roulades §


        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 13.95 / kilo

          kilo
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 12.95 / kilo

          kilo
        • Schouderrollade §

          Ouderwets lekkere schouderrollade

          € 10.90 / kilo

          kilo
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 13.95 / kilo

          kilo
        • Spekrollade §

          Heerlijke ambachtelijk gemaakte spekrollade

          € 10.50 / kilo

          kilo
      • Sausage §


        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees

          € 1.00 / 100 g

          gram
      • Smoked sausage §


        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 0.98 / 100 g

          gram
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 0.98 / 100 g

          gram
      • Boiled sausage §


        • Kookworst §

          Kookworst, traditioneel gerookt en met een fijne maar neutrale gekookte worstsmaak

          € 1.05 / 100 g

          gram
      • Liverwurst §


        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst

          € 0.78 / 100 g

          gram
        • Boerenleverworst §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak

          € 1.00 / 100 g

          gram
      • Grilled sausage §


        • Grillworst §

          De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange bestaande uit: peper, foelie en kardemom. Het deeg wordt afgestopt in een rechte luchtdichte kunstdarm. Na het afstoppen wordt de worst geweld. Na afkoeling wordt de darm verwijderd en worden de worsten eventueel ingesmeerd met een kruidenpasta en gegrild.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 1.10 / 100 g

          gram
      • Dried sausage §


        • Harde droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 2.90

          piece
      • Soup supplies §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0.65

          piece
      • Brood- en toastsalade §


        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Scharreleisalade §

          Romige salade met smaakvolle stukjes scharrelei

          € 0.89 / 100 g

          gram
      • Salad dish §


        • Rundvleessalade §

          Rundvleessalade gegarneerd met fruit of met fruit en vleeswaren. Aanbevolen voor bij de barbecue.

          € 2.60 / person

          person
        • Scharrelsalade §

          Scharrelsalade gegarneerd met fruit of met fruit en vleeswaren. Aanbevolen voor bij de barbecue.

          € 2.70 / person

          person
      • Sauce §


        • Barbecuesaus §

          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 0.85 / 100 g

          x 100 g
        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0.85 / 100 g

          x 100 g
        • Honing-mosterd saus §

          Heerlijke honing-mosterd saus voor bijvoorbeeld over de beenham of over een salade.

          € 1.50 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0.85 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus kant en klaar §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 3.65

          piece