Loading...

    • Marienburghplein 11, Keizerslanden, 7415 BR, Deventer, Overijssel, Nederland

    • Monday:ClosedTuesday:08:30-17:30
      Wednesday:08:30-17:30Thursday:08:30-17:30
      Friday:08:30-17:30Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:ClosedTuesday:08:30-17:30
      Wednesday:08:30-17:30Thursday:08:30-17:30
      Friday:08:30-17:30Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
      • Barbecue package §


        • Barbecue Miami §

          • 3 stokjes saté
          • barbecueworst
          • speklap

          € 3.90 / person

          person
        • Barbecue Hawaï §

          • drumstick
          • reuze kipsaté
          • Hawaïspies

          € 4.25 / person

          person
        • Barbecue Bali §

          • shaslick
          • karboletje
          • biefspies

          € 5.70 / person

          person
        • Barbecue Rimini §

          • karbonade
          • juniorspies
          • pepersteak
          • grillburger

          € 6.20 / person

          person
        • Barbecue Toronto §

          • biefspies
          • lamskoteletje
          • kalkoenspies
          • speklapjes

          € 9.40 / person

          person
        • Barbecue Junior §

          • frikandel
          • drumstick
          • 1 stokje saté

          € 1.95 / person

          person
        • Barbecue Verenigingspakket §

          • gemarineerde karbonade zonder been
          • barbecueworst
          • hamburger
          • 2 stokjes saté
          • 100 gram satésaus
          • 200 gram rundvleessalade
          • inclusief barbecue en gasverbruik
          Te bestellen vanaf 20 personen

          € 7.95 / person

          person
      • Barbecue §


        • Barbecue grillburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue

          € 0.85

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies

          € 2.65

          piece
        • Cajunspies §

          Heerlijk gekruid vlees met de typische Amerikaanse smaak uit de Mississippistreek.

          € 1.38

          piece
        • Chicky avec le spek §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek

          € 1.65

          piece
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 0.85

          piece
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 0.85

          piece
        • Hawaïstick §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.42

          piece
        • Juniorstick §

          Een speciaal voor kinderen geschikte barbecuespies. Vaak met frikandel, knakworst of een gehaktballetje.

          € 1.20

          piece
        • Kalkoenspies §

          Heerlijk sappige kalkoenspies voor op de grill

          € 2.25

          piece
        • Katenhaasspies §

          Gemarineerde varkenshaasblokjes omwikkeld met vers gerookt spek

          € 2.25

          piece
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.49

          piece
        • Kipspies §

          Heerlijke spies van gemarineerde kipfilet

          € 1.65

          piece
        • Reuze saté §

          Een grote variant satéspies

          € 1.49

          piece
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.22

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.42

          piece
        • Tandoorispies §

          Kipsiezen met pittige tandoori kruiden

          € 1.34

          piece
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas

          € 2.25

          piece
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 2.25

          piece
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue

          € 2.45

          piece
      • Vegetarian §


        • Vegetarisch satéstokje §

          Lekkere veggie stukjes in een smeuïge pindasaus

          € 1.40

          piece
        • Vegetarische spies §

          Een spies met heerlijke verse groenten om te grillen

          € 1.42

          piece
      • Barbecue accessories §


        • Gasbarbecue §

          Voor groepen vanaf 15 personen geven wij bij aankoop van uw vlees, salades en sauzen gratis een barbecue in bruikleen. U betaalt € 15,00 voor het gasverbruik en € 20,00 borg. Als u de barbecue schoon retourneert, krijgt u de borg terug

          € 15.00

          piece
      • Gourmet package §


        • Fondueschotel §

          • biefstukblokjes
          • kipfiletblokjes
          • varkensvleesblokjes
          • 2 gehaktballetjes
          • 2 mini vinkjes

          € 5.10 / person

          person
        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • kipfilet
          • tartaar
          • hamburger
          • shoarma
          • ontbijtspek

          € 5.50 / person

          person
        • Gourmetschotel De Luxe §

          • rundervink
          • mini shaslick
          • tartaar
          • mini saté
          • bacon
          • shoarma
          • biefstuk
          • New Yorker
          • kalkoenfilet
          • varkenshaas
          • kruidenboter

          € 9.90 / person

          person
      • Hapjesschaal §


        • Hapjesschotel §

          • ei-rookvlees
          • stukje kaas
          • plakje boerenmetworst
          • boterhamworst met augurk
          • ham met asperge
          • balletje gehakt
          • plakje grillworst

          € 4.95 / person

          person
      • Oriental §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.
        • Babi pangang §

          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.
      • Pasta §


      • Hotchpotch §


      • Soup §


        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 4.95 / liter

          liter
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 4.95 / liter

          liter
        • Goulashsoep §

          Een heerlijk pittige, goedgevulde maaltijdsoep

          € 4.95 / liter

          liter
        • Ossenstaartsoep §

          Ossenstaartsoep is een soep die getrokken is van ossenstaart. Omdat de staart veel smaak afgeeft, kun je hier een krachtige soep van maken. Door de staart lang te koken op een laag vuur, wordt het vlees mals en valt het zo van het bot.

          € 5.95 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 4.95 / liter

          liter
      • Beef §


        • Baklap §

          Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2.03 / 100 g

          gram
        • Biefhaasje §

          Een heerlijke biefstuk in de vorm van een varkenshaas

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2.03 / 100 g

          gram
        • Biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden

          € 2.53 / 100 g

          gram
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 1.23 / 100 g

          gram
        • Braadlap §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Braadstuk §

          Het braadstuk is een groot stuk vlees van het rund of varken dat in zijn geheel wordt bereid

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Côte de boeuf §

          Botermals Nederlands rundvlees

          € 1.98 / 100 g

          gram
        • Caribische rundervink §

          Rundervink in een zoetzure marinade

          € 1.50

          piece
        • Dikke rib §

          Riblappen zijn de malste stooflappen van het rund

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Doorregen runderlap §

          Prachtig vlees om te braden. Om gaar te worden heeft het langere tijd nodig op een laag vuur.

          € 1.23 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 1.65

          piece
        • Fijne rib §

          Fijne riblappen zijn de meest malse stooflappen van het rund en het snelst te bereiden.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Gehakte biefstuk §

          In puntjes/stukjes gesneden biefstuk.

          € 2.53 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.

          € 5.75 / 100 g

          gram
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees

          € 1.10

          piece
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 1.23 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 2.03 / 100 g

          gram
        • Mager poulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Mega tartaar §

          Biefstuk tartaar is fijngemalen mager rundvlees

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Mexicaanse steak §

          Deze steaks worden gesneden van de dunne lende van het rund

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Minute steak §

          Argentijns gemarineerde kogelbiefstuk

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • New Yorker §

          Extra dikke hamburger met tomatenketchup en ui

          € 1.45

          piece
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1.26 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Roerbakreepjes §

          In kleine reepjes gesneden biefstuk

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Rolpens §

          Rolpens is een artikel dat vroeger meestal werd gemaakt van de afsnijdsels die overbleven
          na de huisslachting. Er zijn nog maar weinig slagers die deze ouderwetse lekkernij maken.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 2.85 / 100 g

          gram
        • Rundergoulashvlees §

          De grovere blokjes worden gesneden van de runderborst en van de vettere delen van de riblappen. Het vlees heeft een hoog bindweefselgehalte en moet dus lang opstaan.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1.23 / 100 g

          gram
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 1.87 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid

          € 1.08 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.40

          piece
        • Staartstuk §

          Het staartstuk behoort tot de fijnste en meest smakelijke delen van het rund. Het is een driehoekig stuk, bedekt met een vetlaagje.

          € 1.87 / 100 g

          gram
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan de slager ook heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Zijlende §

          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 3.50 / 100 g

          gram
      • Pork §


        • Casselerrib gerookt §

          Het ontbeende stuk vlees wordt gekruid en gezouten en vervolgens licht gerookt. Op deze manier bereid, is casselerrib een lekker stuk vlees, dat door zijn lichte zoute smaak heel goed past bij een zuurkoolgerecht en bij diverse stamppotten.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Cotelette Suisse §

          De Cotelet Suisse is een ribkarbonade met been gevuld met ham en kaas.

          € 1.29 / 100 g

          gram
        • Dikke ribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Dobbelsteentjes mager spek §

          Magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 2.80 / packet

          packet
        • Dobbelsteentjes vet spek §

          Spekblokjes van de rug van het varken.

          € 1.80 / packet

          packet
        • Doorregen varkensrollade §

          Een doorregen varkensrollade bevat iets meer vet dan varkensfiletrollade. Hierdoor wordt het vlees extra smakelijk en droogt het niet zo snel uit. Een rollade is bijna altijd panklaar, dat wil zeggen gezouten en gekruid.

          € 1.22 / 100 g

          gram
        • Gebraden spareribs §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest namelijk voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Karboletje §

          Lapjes schouderfilet gemarineerd met een neutrale kruidenolie. Valt bij iedereen in de smaak!

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Levercocktail §

          Blokjes gemarineerde varkenslever met spekjes, uitjes en paprikablokjes

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Magere varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Oerhammetje §

          Heerlijk hamvlees met een beentje vormt de basis van het gebraden oerhammetje.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Pampaschijf §

          De steak wordt gemaakt van de magere delen van de varkensfilet zonder been. Deze filet wordt aan de bovenkant 2 of 3 keer ingesneden waarna deze insnijding wordt gekruid met pampa (Argentijnse) kruiden en gevuld met reepjes mager rook- of katenspek. De buitenkant wordt eveneens met de pampakruiden bestrooid. De vulling wordt in de filet gehouden door de insnijdingen met een satépen dicht te steken. Door het spek blijft de steak heerlijk sappig.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Schouderfilet §

          De schouderfilet is een prachtig licht doorregen stuk vlees. Door het vet blijft het vlees heerlijk sappig. Ideaal om te braden of te stoven.

          € 1.22 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 0.95

          piece
        • Spareribs gemarineerd §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest namelijk voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Spareribs, rauw §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Thuringer braadworst §

          Thuringer braadworst is een smaakvolle, sappige worst waar je het ambacht nog in proeft.

          € 1.08 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Varkenshiel §

          Varkenshiel smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en in maaltijdsoepen.

          € 0.63 / 100 g

          gram
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Varkensnier §

          Varkensnier is een wat minder bekende (orgaan) vleessoort en kan worden gebakken of gestoomd

          € 0.52 / 100 g

          gram
        • Varkenspoot §

          Een echt ouderwetse topper voor de winterkost. Tegenwoordig een bijna vergeten product. De varkenspoot werd in de winterse stamppotten en soep meegekookt voor het aanwezige zwoerd dat vervolgens als bindmiddel werd gebruikt.

          € 0.25 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 0.89 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 1.47 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool

          € 1.06 / 100 g

          gram
        • Frans stoofvlees §

          Blokjes gemarineerd varkensvlees met blokjes paprika, ui en preiringen

          € 1.10 / 100 g

          gram
      • Chicken §


        • Gegrilde drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 0.85

          piece
        • Gegrilde kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 1.50

          piece
        • Gekruide kippenpoot §

          Heerlijk gekruide kippenpoot, geschikt voor zowel grillen als bakken.

          € 0.55 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde kipdrumsticks §

          Heerlijk gemarineerde kippenpoten

          € 0.55 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Kip borrelsticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Kip stroganoff §

          Malse kipfilet met stroganoffkruiden

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Kipbraadstick §

          De kipbraadstick is het bovenste deel van de kippenpoot

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.55 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Kipkarbonade §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 0.40 / 100 g

          gram
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Roerbakreepjes §

          Kipreepjes zijn heel geschikt zijn om te wokken. Ze hebben maar heel weinig tijd nodig om te garen.

          € 1.15 / 100 g

          gram
      • Turkey §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen

          € 1.30 / 100 g

          gram
      • Veal §


        • Kalfssaucijs §

          Kalfssaucijsjes zijn gemaakt van kalfsgehakt.

          € 1.65 / 100 g

          gram
      • Lamb §


        • Lamsbout met been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2.45 / 100 g

          gram
      • Quick and ready to cook §


        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1.40

          piece
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1.90

          piece
        • Hawaiburger §

          Een schijf van varkensgehakt, op smaak gebracht met kruiden en zout en met een dun schijfje ananas

          € 1.30

          piece
        • Kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1.55

          piece
        • Kipkrokant §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Kwartponder §

          Lekkere burger van rundvleees

          € 1.55

          piece
        • Lenteburger §

          Frisse lenteburger met tuinkruiden

          € 1.05

          piece
        • Pikante damesburger §

          De vrouwelijke evenknie van de stoere mannenburger

          € 1.55

          piece
        • Riblap a la minute §

          Een steak ofwel biefstuk die dun gesneden is. Heel kort bakken of grillen met wat kruiden of zelfs alleen peper en zout en boter.

          € 2.65 / 100 g

          gram
        • Roerbakreepjes §

          De langwerpige en heel dunne reepjes worden evenals de Duitse biefstuk van de betere vleesdelen gesneden. De reepjes zijn botermals en heel snel klaar om te eten.

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1.00

          piece
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus

          € 1.15

          piece
        • Stoere mannenburger §

          Een heerlijk verse burger. Makkelijk en snel te bereiden. Lekker bij de maaltijd of op een broodje.

          € 1.45

          piece
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees

          € 1.20

          piece
        • Surfburger §

          Voorgegaarde hamburger in de vorm van een surfplank

          € 1.65

          piece
      • Minced §


        • Gehakt uit de tuin §

          Gekruid gemengd gehakt met tuinkruiden (ui, peterselie, bieslook)

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.77 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Stroganoffgehakt §

          Panklaar gehakt, a la stroganoff.

          € 0.83 / 100 g

          gram
      • Soup supplies §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0.90

          piece
        • Soepballetjes §

          Kleine met de hand gevormde balletjes van mager rundvlees.Het gehakt is gekruid en kan zo aan de soep worden toegevoegd.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 1.45 / 100 g

          gram
      • Sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Zuid-Afrikaanse 'boerewors' §

          Boerewors is een gekruid Zuid-Afrikaans type worst

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 0.79 / 100 g

          gram
      • Smoked sausage §


        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereidde rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Sallands trots §

          Zelfgemaakte rookworst, reeds voorgegaard

          € 1.20 / 100 g

          gram
      • Liverwurst §


        • Boerenleverworst §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Haagse leverworst §

          De Haagse leverworst bevat spekblokjes.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 4.95

          piece
        • Leverworst (grof) §

          Grof gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Saksische leverworst §

          Een echte Saks door de specifieke kruiding. Heerlijk als hartig broodbeleg of toast.

          € 1.15 / 100 g

          gram
      • Grilled sausage §


        • Grillworst §

          De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange bestaande uit: peper, foelie en kardemom. Het deeg wordt afgestopt in een rechte luchtdichte kunstdarm. Na het afstoppen wordt de worst geweld. Na afkoeling wordt de darm verwijderd en worden de worsten eventueel ingesmeerd met een kruidenpasta en gegrild.

          € 1.35 / 100 g

          gram
      • Dried sausage §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 2.75

          piece
        • Kruidnagelworst §

          Zachte droge worst met licht gekruide smaak

          € 1.95

          piece
        • Picaloste §

          Een heerlijk Frans 'knabbelworstje' op authentieke wijze gemaakt

          € 1.65

          piece
        • Snaaier §

          Pittig droog worstje voor tussendoor

          € 0.65

          piece
      • Snacks / appetizers §


        • Snackballetjes §

          Gehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus

          € 1.98 / 100 g

          gram
        • Beef jerky §

          Beef jerky is een Amerikaanse snack van gedroogd vlees. Beef jerky bestaat uit kleine stukken rundvlees in reepjes gesneden, die gerookt, gedroogd en gekruid worden. Beef jerky bevat bijna geen vet, is calorie-arm en bevat veel eiwitten.

          € 4.95 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt

          € 1.55

          piece
      • Cold meats §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2.05 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Berlinerworst §

          De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat uit spek van de kinnebak van het varken, varkensvlees en lever.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Bloedworst §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Boerenachterham §

          Voor deze achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Deze ham heeft een wat 'boers' uiterlijk vanwege het feit dat ze met de hand is opgebonden en vervolgens licht gerookt.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Boerensnijworst §

          Boerensnijworst is een grove worst en zachter dan boerenmetworst.

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.66 / 100 g

          gram
        • Carpaccio §

          Carpaccio is een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.

          € 5.95 / 100 g

          gram
        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Cervelaatworst §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 2.65 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Gebraden beenham §

          De kant en klaar gegrilde beenham met minder dan 7% vet kan zowel koud als warm gegeten worden.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood

          € 2.09 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.55 / 100 g

          gram
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Gekookte rundertong §

          De tong wordt gedurende ruim een week in de pekel gelegd. Na dit zoutproces liggen ze een aantal dagen in de koelcel om te rijpen en op kleur te komen. Vervolgens worden ze gegaard. Wanneer ze gaar zijn worden ze, nog warm, ontdaan van het harde buitenvel waarna ze verder mogen afkoelen in een bouillon zodat ze hun sappigheid blijven behouden.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2.43 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Mortadella §

          De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. Voor de worst wordt rund- en varkensvlees gebruikt. Aan het vlees worden specerijen als witte peper, koriander, nootmuskaat, kaneel en gember toegevoegd. Evenals een scheut rum. Als het deeg heel fijn is gecutterd, bijna tot een dikke pasta, worden er spekblokjes en eventueel pistachenoten doorheen gemengd. Het deeg wordt afgestopt in een brede en lange kunstdarm, soms wel met een doorsnede van 25 cm en een lengte van enkele meters. Na het afstoppen wordt de worst minstens 24 uur geweld.

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Pain d'Ardenne §

          Een heerlijke franse worstsoort met een beetje knoflook.

          € 3.39 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 3.49 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 4.95 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Sallandse plaatham §

          Ruim 16 maanden ambachtelijk gedroogde ham, stevig vlees met een eerlijke smaak

          € 3.45 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Schwarzwälder schinken §

          Een beenloze, gerookte rauwe varkensham uit het Duitse Zwarte Woud.

          € 2.55 / 100 g

          gram
        • Tongeworst §

          Tongenworst behoort tot de vleeswaren, gemaakt van rundertong, spekjes en runderbloed zoals in bloedworst. Het wordt ook wel tongkaas genoemd.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Varkenslever (ongelardeerd) §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 1.25 / 100 g

          gram
      • Salad §


        • Aspergesalade §

          Heerlijke romige salade met asperges.

          € 1.98 / 100 g

          gram
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 1.53 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 0.98 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 1.92 / 100 g

          gram
        • Russische eiersalade §

          Een Russisch ei is een salade met halve hardgekookte eieren, groenten en aardappelsalade geserveerd op een bedje van sla.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Tomatensalade §

          Een gezonde verse salade van tomaten, broccoli en lenteui.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2.05 / 100 g

          gram
        • Zalm-eisalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2.55 / 100 g

          gram
      • Slaatje §


        • Huzarenslaatje §

          Ambachtelijk huzarenslaatje voor één persoon

          € 1.45

          piece
      • Sauce §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1.05 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1.05 / 100 g

          x 100 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter waarin tuinkruiden zitten zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 1.20 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1.05 / 100 g

          x 100 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper

          € 1.05 / 100 g

          x 100 g
      • Eggs §


        • Scharreleieren §

          Eieren passen in een gezonde voeding. Ze bevatten veel goede voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en eiwitten.

          € 1.98 / box

          box