Loading...

    • Klaas Bosstraat 3, Putten, 3882 AM, Putten, Gelderland, Nederland

    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Putten€ 0.00€ 25.00Voorthuizen€ 10.00€ 25.00
      Zeewolde€ 10.00€ 25.00Ermelo€ 10.00€ 25.00
      Harderwijk€ 10.00€ 25.00Nijkerk€ 10.00€ 25.00
      Amersfoort€ 10.00€ 25.00Leusden€ 10.00€ 25.00
      Woudenberg€ 10.00€ 25.00
      • Barbecue package §


        • Barbecueschotel Standaard §

          • speklap gekruid
          • gemarineerd filetlapje
          • hamburger (voorgegaard)
          • barbecueworstje
          • portie kipsaté

          € 4.95 / person

          person
        • Barbecueschotel Populair §

          • gemarineerd filetlapje
          • runderhamburger
          • shaslick
          • portie kipsaté
          • kipdijenfilet

          € 5.98 / person

          person
        • Barbecueschotel Luxe §

          • gemarineerde biefstukspies
          • varkenshaasspies
          • gemarineerd filetlapje
          • kipsaté
          • gemarineerde entrecote
          • runderhamburger

          € 9.98 / person

          person
        • Barbecueschotel Mixed §

          Bevat 5 stuks vlees. Een mix van standaard en luxe vlees. Laat u verrassen!

          € 8.15 / person

          person
        • Barbecuepakket kinderen §

          • hamburger (voorgegaard)
          • barbecueworstje
          • kinderspies

          € 2.75 / person

          person
        • Combipakket §

          • 250 gram salade naar keuze
          • 150 gram saus naar keuze
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 4.25 / person

          person
      • Barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 0.90 / 100 g

          x 100 g
        • Beierse braadworst §

          Deze braadworstjes zijn omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met een fijne marinade even op de grill en smullen maar.

          € 1.75

          piece
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk

          € 2.40

          piece
        • Braadworstrondje §

          Braadworst is uitermate geschikt om te grillen

          € 1.50

          piece
        • Forelburger §

          Lekkere visburger voor de barbecue

          € 2.98

          piece
        • Garnalenspies §

          Een lekker en gezond visgrecht voor op de barbecue

          € 2.98

          piece
        • Gehaktfakkel §

          Lekkere gehaktspies voor op de barbecue

          € 1.45

          piece
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade

          € 2.50

          piece
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade

          € 2.75

          piece
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 0.90 / 100 g

          x 100 g
        • Golfstick §

          Een spies van balletjes gehakt afgewisseld met stukjes paprika, ui en spek.

          € 1.35

          piece
        • Hamburger (voorgegaard) §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 0.90

          piece
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.40

          piece
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijt spek.

          € 1.65

          piece
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes

          € 1.15

          piece
        • Kip op stok naturel/ pesto §

          Gemarineerde kipfilet met pesto, omwikkeld met licht gerookt spek

          € 1.85

          piece
        • Kip zontomaat spies §

          Lekkere kipspies afgewisseld met zontomaatjes

          € 1.98

          piece
        • Kipdijenfilet gemarineerd §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 0.90 / 100 g

          x 100 g
        • Kipdrumstick (voorgegaard) §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 0.80 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfiletspies §

          Heerlijke spies met lekkere malse kipstukjes

          € 1.40

          piece
        • Kiphamburger (voorgegaard) §

          Een heerlijke kipburger. Wij hebben deze voor u al voorgegaard zodat u deze alleen maar even hoeft bruin te grillen.

          € 1.20

          piece
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.15

          x 3 pieces
        • Kipshaslick §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.35

          piece
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Van de barbecue een nog intensere smaak.

          € 2.15

          piece
        • Pangasiusspies §

          Een spies gevuld met pangasiusfiletmootjes

          € 1.75

          piece
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue

          € 1.20

          piece
        • Schouderkarbonade gekruid §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 0.85 / 100 g

          x 100 g
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1.50

          piece
        • Steak Brazil §

          Heerlijke steak met Braziliaans tintje

          € 1.30

          piece
        • Varkensfiletlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1.30

          piece
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 2.15

          piece
        • Vinkenspies §

          Mini slavinkjes aan een spies geregen. Heerlijk van de grill.

          € 1.90

          piece
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue

          € 2.50

          piece
      • Barbecue accessories §


        • Gaspan §

          U betaalt € 15,00 voor de huur van een grote gas barbecuepan. Bij een barbecuebestelling van € 100,- of meer worden geen kosten berekend.

          € 15.00

          piece
        • Gasbarbecue §

          Huur een gasbarbecue voor eindeloos barbecueplezier. Bij een barbecuebestelling vanaf € 100,- worden geen kosten berekend.

          € 15.00

          piece
        • Gasverbruik §

          U betaalt € 11,50 voor het gasverbruik als u een barbecue of barbecuepan huurt of in bruikleen krijgt.

          € 11.50

          piece
        • Schoonmaakservice barbecue/pan §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij doen de complete afwas voor u.

          € 20.00

          piece
        • Aanmaakblokjes §

          Met aanmaakblokjes steek je snel houtskool of briketten aan. Ook ideaal voor gebruik bij de openhaard of buitenhaard.

          € 2.69 / packet

          packet
        • Briketten §

          Heb je een barbecue, die je kunt afsluiten met een deksel? Dan zijn briketten een absolute aanrader. Briketten blijven lang op temperatuur. Ideaal als je vlees hebt dat langzaam moet garen.

          € 3.98 / bag

          bag
        • Houtskool §

          Houtskool verbrandt snel, zorgt voor veel meer vlammen en bereikt een veel hogere temperatuur dan briketten. Hierdoor is houtskool perfect voor open barbecues en direct grillen, waarbij hoge temperaturen gewenst zijn.

          € 3.98 / bag

          bag
      • Gourmet package §


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • mini hamburger
          • mini slavink
          • mini saté
          • mini cordonbleu
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 5.50 / person

          person
        • Steengrillschotel §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • mini hamburger
          • mini slavink
          • mini saté
          • mini cordonbleu
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 5.50 / person

          person
        • Gourmetschotel wild §

          Een gourmetschaal speciaal voor de wildliefhebber

          € 12.50 / person

          person
      • Gourmet §


        • Kogelbiefstuk §

          Biefstuk in kleine stukjes gesneden voor een geslaagde gourmetavond

          € 5.00 / 200 g

          x 200 g
        • Saucijsjes §

          Heerlijke mini saucijsjes voor de gourmettafel

          € 3.12 / 150 g

          x 150 g
      • Guvech §


        • Bulgaarse smulsteen §

          • varkenshaas
          • paprika
          • courgette
          • aardappelwedges
          • broccoli

          € 15.95

          piece
        • Franse smulsteen §

          • varkenshaas
          • haricot verts
          • broccoli
          • aardappelwedges

          € 16.95

          piece
        • Burgertrio smulsteen §

          • Italiaanse burger
          • Amerikaanse burger
          • baconburger

          € 11.50

          piece
        • Hollandse beenhamsmulsteen §

          • beenham
          • haricot verts
          • maïs
          • aardappelwedges

          € 15.95

          piece
        • Mixed grill trio smulsteen §

          • varkenshaas
          • biefstuk
          • ossenhaas

          € 19.95

          piece
        • Stroganoff smulsteen §

          • biefstukreepjes
          • broccoli
          • aardappels

          € 16.95

          piece
        • Wild smulsteen §

          • hertenbiefstuk
          • truffelgratin
          • rode kool

          € 18.98

          piece
        • Boeren smulsteen §

          • varkenshaas
          • spek
          • ui
          • champignons

          € 15.95

          piece
      • Hapjesschalen §


        • Hapjes standaard §

          • grillworst
          • leverworst
          • droge worst
          • kaas
          • boterhamworst met augurk
          • ham met asperge
          • Zeeuws spek
          • gehaktballetje
          • ei met rookvlees

          € 12.98

          x 40 pieces
        • Luxe hapjes §

          • achterham gevuld met bieslookroomkaas
          • patébuideltje
          • gevuld eitje
          • wrap met kipfilet
          • rauwe ham gevuld met monchou
          • gevulde komkommer

          € 15.98

          x 40 pieces
      • Soup §


        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 5.25 / 900 ml

          x 900 ml
        • Chinese tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 5.25 / 900 ml

          x 900 ml
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het traditionele Nederlands gerecht dat in de winter gegeten wordt is een sterk gebonden versie.

          € 5.25 / 900 ml

          x 900 ml
        • Kerriesoep §

          De karakteristieke Indiase specerijen en kruiden geven de soep een verrassende smaak.

          € 5.25 / 900 ml

          x 900 ml
        • Ossenstaartsoep §

          Ossenstaartsoep is een soep die getrokken is van ossenstaart. Omdat de staart veel smaak afgeeft, kun je hier een krachtige soep van maken. Door de staart lang te koken op een laag vuur, wordt het vlees mals en valt het zo van het bot.

          € 5.49 / 900 ml

          x 900 ml
      • Pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2.05 / 225 g

          x 225 g
        • Varkenscordon bleu §

          Schnitzel opgerold en gevuld met ham en kaas

          € 3.12 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 12.00 / 500 g

          x 500 g
        • Filetlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2.60 / 130 g

          x 130 g
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 2.58 / 160 g

          x 160 g
        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 5.10 / 300 g

          x 300 g
        • Gerookte spekblokjes (mager) §

          Heerlijke ambachtelijk gerookte magere spekblokjes

          € 4.73 / 250 g

          x 250 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3.06 / 180 g

          x 180 g
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2.85 / 160 g

          x 160 g
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 10.00 / kilo

          kilo
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 2.63 / 250 g

          x 250 g
        • Nasi/ bamivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 3.88 / 250 g

          x 250 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 3.23 / 190 g

          x 190 g
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 2.85 / 150 g

          x 150 g
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2.21 / 130 g

          x 130 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 2.70 / 180 g

          x 180 g
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 5.20 / 250 g

          x 250 g
        • Sparerib gegrild §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest namelijk voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 3.37 / 170 g

          x 170 g
        • Spareribs, rauw §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben.

          € 4.62 / 350 g

          x 350 g
        • Spekblokjes (mager) §

          Magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 1.89 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 2.25 / 150 g

          x 150 g
        • Varkenshaasmedaillon §

          Varkenshaas omhuld met rookspek en gemarineerd

          € 4.28 / 190 g

          x 190 g
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas

          € 4.20

          x 3 pieces
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 1.07 / 150 g

          x 150 g
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 2.85 / 150 g

          x 150 g
      • Beef §


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden

          € 3.41 / 150 g

          x 150 g
        • Hollandse biefstuk (per 3 stuks) §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden

          € 8.85

          x 3 pieces
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4.49 / 150 g

          x 150 g
        • Beefburger §

          Mager gemalen biefstuk vormt de basis voor deze smakelijke schijf.

          € 2.03 / 100 g

          x 100 g
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2.85 / 150 g

          x 150 g
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees

          € 1.75 / 100 g

          x 100 g
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen

          € 2.85 / 150 g

          x 150 g
        • Ossenstaart §

          Voor de ossenstaartsoep: eerst aanbraden, dan bouillon trekken en op het laatst de jus in de soep verwerken.

          € 4.80 / 350 g

          x 350 g
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 4.20 / 150 g

          x 150 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 6.08 / 225 g

          x 225 g
        • Riblap dik §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.

          € 4.35 / 300 g

          x 300 g
        • Riblap fijn §

          Fijne sudderlappen, oma's vlees.

          € 6.41 / 350 g

          x 350 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 5.22 / 180 g

          x 180 g
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 1.52 / 160 g

          x 160 g
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 3.50 / 250 g

          x 250 g
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid

          € 1.98 / 110 g

          x 110 g
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten en is ook te gebruiken voor de gourmettafel.

          € 3.00 / 150 g

          x 150 g
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1.80

          piece
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2.41 / 110 g

          x 110 g
        • Schenkel met been (Camelot) §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 3.00 / 300 g

          x 300 g
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 3.06 / 180 g

          x 180 g
        • Vette riblap §

          Runderlap gesneden van de borst

          € 5.60 / 400 g

          x 400 g
      • Kip (biologisch) §


        • Kip op schaal §

          Een hele kip verpakt op een schaal

          € 22.40 / 1,400 g

          x 1,400 g
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 2.55 / 130 g

          x 130 g
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 7.72 / 200 g

        • Kipfilet half §

          Het vetarme en lichtverteerbare borstdeel van de kip, als enkele filet

          € 6.56 / 170 g

          x 170 g
        • Kipfiletblokjes §

          Het magerste stukje vlees van de kip, in blokjes gesneden.

          € 9.90 / 250 g

          x 250 g
        • Kippendijen §

          Biologische kippendijen. U krijgt 2 stuks (250 gram).

          € 4.90

          x 2 pieces
        • Kippendijen zonder vel/ bot §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot

          € 5.00 / 200 g

          x 200 g
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 4.73 / 280 g

          x 280 g
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 8.00 / 250 g

          x 250 g
      • Kip (scharrel) §


        • Kipboomstam §

          Kipboomstam bestaat uit kipvlees, gemengd met de heerlijkste kruiden en kleine stukjes smeltkaas

          € 2.25

          piece
        • Kipburger §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip

          € 2.25 / 100 g

          x 100 g
        • Kipdijen §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 2.56 / 180 g

          x 180 g
        • Kipdijen zonder vel/ bot §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot

          € 4.29 / 220 g

          x 220 g
        • Kipdrummets §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1.98 / 250 g

          x 250 g
        • Kipfilet à la minute §

          Dunne laagjes gesneden kipfilet, ook ideaal voor de gourmettafel

          € 4.49 / 150 g

          x 150 g
        • Kipfiletblokjes §

          In blokjes gesneden kippenvlees

          € 7.48 / 250 g

          x 250 g
        • Kipfiletschnitzel gepaneerd §

          Kipfiletschnitzel is een opengesneden kipfilet. Heerlijk om snel te bakken en een zeer zacht stukje vlees.

          € 4.49 / 150 g

          x 150 g
        • Kiploempia §

          Een lekker vers gevulde kiploempia

          € 2.40

          piece
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 2.00 / 250 g

          x 250 g
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 3.38 / 250 g

          x 250 g
        • Kiprollade mini gekruid §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 7.80 / 300 g

          x 300 g
      • Turkey §


        • Kalkoenschnitzel gepaneerd §

          Schnitzel gesneden van de kalkoenfilet

          € 2.86 / 170 g

          x 170 g
      • Veal §


        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 9.72 / 180 g

          x 180 g
        • Kalfsfrikandel §

          Heerlijke frikandel gemaakt van kalfsvlees

          € 4.75

          x 5 pieces
        • Kalfslever §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 3.68 / 150 g

          x 150 g
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 5.85 / 150 g

          x 150 g
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 5.13 / 250 g

          x 250 g
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4.00 / 100 g

          x 100 g
      • Lamb §


        • Griekse lamskotelet §

          Lamskotelet in een Griekse marinade

          € 1.80 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsboutschijf §

          De lamsboutschijf is gesneden van een lamsbout en bevat dus een klein stukje been.

          € 3.10 / 180 g

          x 180 g
        • Lamsburger §

          Sappige en smaakvolle burger van lamsvlees

          € 2.81 / 135 g

          x 135 g
        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 8.98 / 100 g

          x 100 g
        • Lamshaasje §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes.

          € 12.48 / 250 g

          x 250 g
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 3.29 / 150 g

          x 150 g
        • Lamslapjes §

          Lamslappen kunnen worden gesneden van alle delen van het lam. De kwaliteit van het stuk vlees waar ze afgesneden worden bepaalt de braadtijd.

          € 3.06 / 150 g

          x 150 g
        • Lamsmerguezworstje §

          Een pittig lamsworstje uit eigen worstmakerij

          € 3.89 / 180 g

          x 180 g
        • Lamsragoutvlees §

          Magere stukjes lamsvlees. Uitstekend geschikt voor Irish Stew.

          € 5.10 / 250 g

          x 250 g
        • Lamsshoarma §

          Heerlijk malse shoarmareepjes

          € 5.10 / 250 g

          x 250 g
      • Quick and ready to cook §


        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2.08 / 100 g

          x 100 g
        • Slavink (per 5 stuks) §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 9.00

          x 5 pieces
        • Cordonbleuvink §

          Een speklapje gevuld met ham en kaas

          € 2.50 / 120 g

          x 120 g
        • Boerenslavink §

          Een slavink bestaat uit met eieren aangemaakt gehakt, gerold in gerookt ontbijtspek en dichtgebonden.

          € 2.08 / 100 g

          x 100 g
        • Kipkrokant §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 2.00 / 120 g

          x 120 g
        • Boswegburger §

          Een runderburger gekruid met een lekker pittige paneermeel. Ook uitstekend te gebruiken voor de gourmet.

          € 2.15 / 100 g

          x 100 g
      • Minced §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 3.33 / 250 g

          x 250 g
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 4.50 / 250 g

          x 250 g
        • Kipgehakt (biologisch) §

          Kipgehakt is een stuk lichter en slanker dan rundergehakt. Heerlijk om mee te variëren.

          € 6.50 / 250 g

          x 250 g
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 4.85 / 250 g

          x 250 g
        • Kipgehakt (scharrel) §

          Kipgehakt is een stuk lichter en slanker dan rundergehakt

          € 4.28 / 150 g

      • Soup supplies §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1.50

          piece
      • Sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar is gedraaid en gemengd, dat is de essentie van verse worst. Deze worst is glutenvrij.

          € 6.24 / 300 g

          x 300 g
      • Smoked sausage §


        • Rookworst (varkens) §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.
        • Rookworst fijn §

          Ambachtelijke slagersrookworst, fijne maling. Deze worst is glutenvrij.

          € 4.40 / 250 g

          x 250 g
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Deze worst is glutenvrij.

          € 4.40 / 250 g

          x 250 g
      • Cold meats §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2.25 / 100 g

          x 100 g
        • Boerenachterham licht gerookt §

          Voor deze achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Deze ham heeft een wat 'boers' uiterlijk vanwege het feit dat ze met de hand is opgebonden en vervolgens licht gerookt.

          € 2.98 / 100 g

          x 100 g
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 1.79 / 100 g

          x 100 g
        • Bloemcervelaat §

          Een royale cervelaat met een heerlijke smaak

          € 3.85 / 100 g

          x 100 g
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet

          € 5.76 / 300 g

          x 300 g
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.98 / 100 g

          x 100 g
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2.62 / 100 g

          x 100 g
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 3.34 / 100 g

          x 100 g
        • Franse paté §

          Heerlijke Franse paté, een traktatie op de boterham. Verkocht per potje.

          € 4.98 / jar

          jar
        • Franse rauwe ham §

          Deze Franse ham wordt beschouwd als een variant van de Westfaalse ham. De ham wordt uit de hele ham gesneden. Het zouten gebeurt eerst in droog zout en vervolgens in een pekelbad. De ham wordt stevig en donker gerookt gedurende minstens 48 uur. Het snijvlak is mager en heeft een krachtige kleur. Na het roken wordt de ham nog enkele weken gedroogd.

          € 3.34 / 100 g

          x 100 g
        • Franse salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2.99 / 100 g

          x 100 g
        • Gebraden rundergehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.98 / 100 g

          x 100 g
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 4.40 / 250 g

          x 250 g
        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 2.15 / 100 g

          x 100 g
        • Kalkoenham §

          Mager kalkoenvlees gerookt en gedroogd. Heerlijk voor op de boterham.

          € 2.19 / 100 g

          x 100 g
        • Kipcervelaat §

          Kipcervelaat bevat 100 procent kip

          € 2.86 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfilet §

          Een kipproduct met een zeer laag vet percentage. Heerlijk voor op brood.

          € 2.60 / 100 g

          x 100 g
        • Kipgrillworst §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 2.10 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsalami §

          Heerlijke kipsalami, een traktatie op de boterham

          € 3.10 / 100 g

          x 100 g
        • Kookworst §

          Kookworst, traditioneel gerookt en met een fijne maar neutrale gekookte worstsmaak

          € 1.76 / 100 g

          x 100 g
        • Leverworst §

          Een lekkere smeuïge leverworst voor op de boterham

          € 1.39 / 100 g

          x 100 g
        • Mager gerookt spek §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1.85 / 100 g

          x 100 g
        • Procureur gerookt §

          Gepekelde schouderkarbonadestreng
          met pikante kruiden afgebakken.
          Heerlijk voor de stevige lunch.

          € 1.92 / 100 g

          x 100 g
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vleesna het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 2.99 / 100 g

          x 100 g
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3.15 / 100 g

          x 100 g
        • Rundersalami §

          Licht gekruide salami van rundvlees

          € 4.47 / 100 g

          x 100 g
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.78 / 100 g

          x 100 g
        • Schouderham licht gerookt §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.78 / 100 g

          x 100 g
      • Diepvriespakket §


        • Diepvriespakket 1- Rund §

          • 2 kilo rundersaucijsjes (per stuk of per 2)
          • 2 kilo magere runderlappen (per stuk)
          • 2 kilo bieflappen (per stuk)
          • 3 kilo rundergehakt (per 250 gram)
          • 10 runderhamburgers (100 gram per stuk)
          • 4 pakjes soepvlees (per 250 gram)
          Alles vacuum verpakt en ingevroren.

          € 136.00

          piece
        • Diepvriespakket 2- Rund §

          • 2 kilo bieflappen (per stuk)
          • 2 kilo dikke riblappen (per stuk)
          • 3 kilo rundergehakt (250 gram)
          • 10 stuks rundervinken (per stuk of per twee)
          • 6 biefstukjes (100 gram)
          • 4 pakjes soepvlees (250 gram)
          Alles vacuum verpakt en ingevroren

          € 136.00

          piece
        • Diepvriespakket 3- Biologisch varken §

          • 2 kilo gepaneerde schnitzel (per stuk)
          • 3 kilo half-om-half gehakt (250 gram)
          • 10 slavinken (per stuk of per twee)
          • 2 kilo speklappen (160 gram per stuk)
          • 2 kilo ribkarbonade (circa 170 gram per stuk)
          Alles vacuum verpakt en ingevroren

          € 136.00

          piece
        • Diepvriespakket 4- Kip/Lam §

          • 2 kilo kipfilet (per stuk verpakt)
          • 1,5 kilo kippengehakt (per 250 gram)
          • 3 kilo kippenpoten (per stuk)
          • 2 kilo lamsboutschijf (per schijf)
          • 1 kilo lamsgehakt (per 250 gram)
          Alles vacuum verpakt en ingevroren

          € 136.00

          piece
        • Diepvriespakket 5- Kip Scharrel §

          • 2 kilo kipfilet (per stuk)
          • 3 kilo kippenpoten (per stuk)
          • 1 kilo kippengehakt (per 250 gram)
          • 10 kipkrokant filet (per stuk)
          • 10 kipburgers (per stuk)
          Alles vacuum verpakt en ingevroren

          € 136.00

          piece
        • Diepvriespakket 6- Lam §

          • 2 kilo lamskoteletten (per stuk)
          • 1,5 kilo lamsgehakt (per 250 gram)
          • 2 kilo lamslapjes (per stuk)
          • lamsragoutvlees (2 x 250 gram)
          • 1 kilo lamsboutschijf (per stuk)
          Alles vacuum verpakt en ingevroren

          € 136.00

          piece
      • Game §


        • Eendenborstfilet §

          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 3.10 / 100 g

          gram
        • Eendenbout §

          De eendenbout is heerlijk zacht en mals vlees. Door het aanwezige velletje en vet is het enorm smaakvol. Per 2 stuks verpakt.

          € 1.62 / 100 g

          gram
        • Fazant hen §

          De vrouwtjes-fazant (hen) is wat bleker van kleur dan de mannetjes-fazant (haan) en heeft meestal zachter vlees

          € 12.50

          piece
        • Fazantpoot §

          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Gerookte eendenborst §

          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst

          € 2.85 / 100 g

          gram
        • Hazenbout §

          Een heerlijk stukje vlees voor de wildliefhebber

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Hazenpepervlees §

          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Hazenrug (gevliesd) §

          Echte wilde hazenrug

          € 2.42 / 100 g

          gram
        • Hazenrug zonder vlies §

          Echte wilde hazenrug

          € 2.77 / 100 g

          gram
        • Hazenrugfilet §

          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 3.90 / 100 g

          gram
        • Herten goulashvlees §

          In blokjes gesneden mager vlees van het hert

          € 2.40 / 100 g

          gram
        • Hertenhaasbiefstuk §

          Het vlees van de achterbouten van een hert wordt ontdaan van botten, vellen en pezen. Het is daardoor heel mager

          € 5.51 / 100 g

          gram
        • Kwartel §

          Als je graag gevogelte eet dan moet je zeker een keer kwartel proberen. De meeste mensen eten dit waarschijnlijk alleen in restaurants en zouden niet zo snel zelf een kwartel klaarmaken. Toch is dit helemaal niet moeilijk om zelf te bereiden en u zet zeker iets bijzonders op tafel. Het vlees van de kwartel heeft een heerlijk zachte smaak.

          € 11.00

          x 4 pieces
        • Kwartel ontbeend §

          De kwartel is een kleine vogel uit de familie van de fazant. Deze kwartel is ontdaan van alle botjes en heerlijk van smaak. Ook geschikt om te vullen.

          € 5.00

          piece
        • Parelhoen §

          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak

          € 1.16 / 100 g

          gram
        • Parelhoen poten §

          Het vlees van de parelhoen is mals en heeft een lichte wildsmaak

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Parelhoenfilet §

          De parelhoenfilet wordt speciaal voor u besteld. Bestel uw parelhoenfilet voor dinsdag, dan hebben wij het woensdag in diezelfde week in de slagerij.

          € 3.10 / 100 g

          gram
        • Patrijs §

          De patrijs behoort tot de fazantenfamilie. Ze mogen in Nederland niet gejaagd worden. De meeste patrijzen die in Nederland verkocht worden zijn afkomstig van speciale fokkerijen. Het vlees is donkerrood van kleur en heeft een stevige wildsmaak.

          € 7.80

          piece
        • Reebiefstuk §

          Gewicht circa 130 - 350 gram

          € 6.44

          piece
        • Scharrelhoen §

          Een duurzaam stukje vlees, speciaal voor de consument die voor kwaliteit kiest.

          € 1.16 / 100 g

          gram
        • Tam konijn §

          Het vlees van een tam konijn is minder smakelijk en verfijnd dan van een wild exemplaar. Beide hebben tamelijk licht vlees.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Tam konijnachterbout §

          De achterbouten van het konijn zijn mager en hebben tamelijk stevig vlees. Je kunt ze het beste stoven dan komt de smaak het mooist tot zijn recht.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Wild konijn §

          Een wild konijn is kleiner dan een tam konijn. Bovendien is het vlees lichter van kleur en heeft het een uitgesproken wildsmaak.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Wild zwijngoulashvlees §

          In blokjes gesneden vlees van het zwijn

          € 2.40 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnkotelet §

          Koteletten komen uit de rug van het zwijn en hebben een heerlijke wildsmaak

          € 2.80 / 100 g

          gram
        • Wilde eend §

          Vers wild van de hoogste kwaliteit

          € 1.87 / 100 g

          gram
        • Wilde konijnenbout (pakket) §

          Wilde konijnenbout, achterboutjes. Vol van smaak. Een pakket bevat 10 stuks (gewicht circa 1 kilo)

          € 24.00

          x 10 pieces