Loading...

    • Kruidenhof 24, Diemen-Zuid, 1112 PS, Diemen, Noord-Holland, Nederland

    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-18:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-18:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-18:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Stadsdeel Zuidoost€ 4.95€ 0.00€ 25.00Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer€ 4.95€ 0.00€ 25.00
      Diemen€ 4.95€ 0.00€ 25.00Weesp€ 4.95€ 0.00€ 25.00
      's-Graveland€ 4.95€ 0.00€ 25.00Kortenhoef€ 4.95€ 0.00€ 25.00
      Ankeveen€ 4.95€ 0.00€ 25.00Duivendrecht, Wijk 00€ 4.95€ 0.00€ 25.00
      Industriegebied Amstel, Wijk 00€ 4.95€ 0.00€ 25.00Verspreide huizen in de Duivendrechtsche polder, Wijk 00€ 4.95€ 0.00€ 25.00
      • Barbecue package §

        Uw barbecuebestelling wordt geleverd in koelboxen. Bij een bestelling van barbecuevlees
        kunt u gratis een barbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 11,25 voor het gasverbruik. Ook vragen wij een borg voor het lenen van de barbecue.


        • Barbecuepakket 1 §

          • 2 stokjes kipsaté
          • barbecueworstje
          • hamburger
          • shaslick
          • knoflook-, barbecue- en satésaus
          • rundvleessalade
          • frisse aardappelsalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • inclusief borden, bestek en servetten
          • vanaf 10 personen barbecue gratis in bruikleen (gasverbruik € 11,25)

          € 12.95 / person

          person
        • Barbecuepakket 2 §

          • lamskotelet
          • biefstukspies
          • shaslick
          • porkchop
          • knoflook-, barbecue- en satésaus
          • rundvleessalade
          • frisse aardappelsalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • inclusief bordjes, bestek en servetten
          • vanaf 10 personen gratis barbecue in bruikleen (gasverbruik € 11,25)

          € 14.95 / person

          person
        • Pakket Super de Luxe §

          • saté van varkenshaas
          • biefstukspies
          • zalm- of garnalenspies
          • rib-eye stick
          • lamskotelet

          € 13.75 / person

          person
        • Kinderpakket §

          • hamburger
          • drumstick
          • barbecueworst

          € 3.95 / person

          person
        • Buurtbarbecue §

          • 2 saté
          • hamburger
          • barbecueworst
          • 2 salades
          • 3 sauzen
          • stokbrood en kruidenboter
          • inclusief bordjes, bestek en servetten
          • inclusief barbecue en gasverbruik
          Te bestellen vanaf 25 personen.

          € 9.95 / person

          person
        • Sportclub Pakket §

          • broodje hamburger
          • broodje barbecueworst
          • portie saté
          • aardappel- en rundvleessalade
          • sauzen
          • inclusief bordjes, bestek en servetten
          • inclusief 2 barbecues
          Te bestellen vanaf 50 personen

          € 8.95 / person

          person
        • Saladepakket §

          • 2 soorten salade naar keus
          • knoflook-, barbecue- en satésaus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 5.95 / person

          person
      • Vegetarian §


        • Vegapakket §

          • hamburger
          • maïskolf
          • gepofte aardappel
          • banaan met chocolade

          € 6.95 / person

          person
      • Barbecue §


        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk

          € 2.45

          piece
        • Boerenkipstick §

          Spies met heerlijk gekruide blokjes kip, ui, spek en paprika

          € 1.98

          piece
        • Garnalenspies §

          Een lekker en gezond visgrecht voor op de barbecue

          € 2.95

          piece
        • Gegaarde drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 0.95

          piece
        • Gegrilde spareribs §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber

          € 7.95 / 500 g

          x 500 g
        • Gekruide wings §

          Heerlijk gekruide kipwings voor de grill

          € 4.98 / 500 g

          x 500 g
        • Gemengde visspies §

          Verschillende soorten vis aan een spies. Heerlijk en gezond!

          € 2.95

          piece
        • Griekse stick §

          Pittig gepaneerde stukjes kipfilet aan een spies

          € 1.98

          piece
        • Kip barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 3.75

          x 3 pieces
        • Kipsatéstokje (dijenvlees) §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 3.95

          x 3 pieces
        • Kipsatéstokje (filet) §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 3.95

          x 3 pieces
        • Kipstick Italiaanse pomodori §

          Lekkere vleesspies afgewisseld met stukjes Pomodori (tomaat)

          € 1.98

          piece
        • Kipstick spek §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek

          € 1.98

          piece
        • Lamsboutspies §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees met knoflook

          € 2.45

          piece
        • Merquezworstje (lam) §

          Merquezworstje bereid van lamsvlees en gekruid met harissa.

          € 4.65

          x 4 pieces
        • Ribeye-stick §

          Heerlijke runderspies van ribeye

          € 2.45

          piece
        • Ribroast §

          Een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 12.45 / 500 g

          x 500 g
        • Rotistick §

          Lekker gemarineerde rotistick. Een traktatie van de barbecue.

          € 1.98

          piece
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.98

          piece
        • Turingerbratwurst §

          Echte Turingerbraadworst. Een varkensvleesworstje met de smaak van lokale streektradities. Met vlees van de schouder en buik van het varken. Gekruid volgens een Duits recept.

          € 1.95

          piece
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas

          € 1.98

          piece
        • Zalmmoot §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen. Zalm wordt ook vaak gerookt aangeboden.

          € 2.95

          piece
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue

          € 2.95

          piece
      • Barbecue accessories §


        • Wegwerpborden en bestek §

          Plastic bord, mes, vork en servet

          € 0.50 / person

          person
        • Gasbarbecue klein §

          U kunt bij afname van barbecuevlees gratis een barbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 150,- borg.

          € 11.25

          piece
        • Gasbarbecue groot §

          U kunt bij afname van barbecuevlees gratis een barbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 250,- borg.

          € 11.25

          piece
        • Schoonmaakservice barbecue §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken de barbecue weer schoon

          € 25.00

          piece
        • Houtskool §

          Houtskool verbrandt snel, zorgt voor veel meer vlammen en bereikt een veel hogere temperatuur dan briketten. Hierdoor is houtskool perfect voor open barbecues en direct grillen, waarbij hoge temperaturen gewenst zijn.

          € 3.95 / bag

          bag
        • Briketten §

          Heb je een barbecue, die je kunt afsluiten met een deksel? Dan zijn briketten een absolute aanrader. Briketten blijven lang op temperatuur. Ideaal als je vlees hebt dat langzaam moet garen.

          € 3.95 / bag

          bag
        • Aanmaakblokjes §

          Met aanmaakblokjes steek je snel houtskool of briketten aan. Ook ideaal voor gebruik bij de openhaard of buitenhaard.

          € 1.95

          piece
      • Gourmet package §


        • Fondueschaal §

          • diamanthaas
          • varkenshaas
          • hamburger
          • balletjes
          • kipfilet
          • kipvinkjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon

          € 6.95 / person

          person
        • Gourmetschaal §

          • diamanthaas
          • varkenshaas
          • hamburger
          • kipvink
          • katenhaasje
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon

          € 6.95 / person

          person
      • Beef §


        • Diamanthaas/ kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4.95 / 150 g

          x 150 g
        • Roastbeef §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 12.95 / 500 g

          x 500 g
        • Picanha §

          Botermalse Noord-Amerikaanse rosbief met een vetlaag

          € 12.95 / 500 g

          x 500 g
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 12.95 / 500 g

          x 500 g
        • Biefburger §

          Mager gemalen biefstuk vormt de basis voor deze smakelijke schijf.

          € 5.95

          x 4 pieces
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 5.95

          x 4 pieces
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen

          € 7.95 / 500 g

          x 500 g
        • Minutesteak bistro §

          Heerlijk gemarineerde steak met bistrokruiden

          € 2.95

          piece
        • Minutesteak carpaccio §

          Heerlijk gemarineerde steak met o.a. rucola en parmezaanse kaas

          € 2.95

          piece
        • Primerib §

          Riblappen zijn de malste stooflappen van het rund

          € 6.95 / 300 g

          x 300 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 4.95 / 200 g

          x 200 g
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 7.95 / 500 g

          x 500 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 4.95 / 200 g

          x 200 g
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 7.95 / 500 g

          x 500 g
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 5.95

          x 4 pieces
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 7.95 / 500 g

          x 500 g
      • Pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 4.95 / 250 g

          x 250 g
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 7.95 / 500 g

          x 500 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2.45

          piece
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2.25

          piece
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 2.15

          piece
        • Beenham §

          Deze ham, die wordt vervaardigd van de achterbout van een varken waaruit de beenderen zijn verwijderd en waarvan het bovenste schnitzeldeel is verwijderd. Aan de buitenzijde blijft het zwoerd en het dunne spek zitten. Het vlees wordt ingespoten met pekel en blijft aansluitend enkele dagen in deze lichte pekel liggen. Voor een aparte smaak kan de ham ingewreven worden met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de ham omwikkeld met varkensnet en langzaam gegaard.

          € 0.00

          piece
        • Gerookte spekblokjes §

          Heerlijke ambachtelijk gerookte magere spekblokjes

          € 2.95 / 200 g

          x 200 g
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 7.95

          piece
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 3.95 / 500 g

          x 500 g
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 6.95

          x 4 pieces
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 5.95

          x 4 pieces
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 3.95

          x 3 pieces
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 16.95 / 750 g

          x 750 g
        • Verse spareribs §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben.

          € 5.95 / 500 g

          x 500 g
        • Vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 2.95 / 250 g

          x 250 g
        • Wienerschnitzel §

          In Nederland wordt voor de Wienerschnitzel vaak een lapje van de varkensfricandeau gebruikt. Keimager en mals.

          € 6.95

          x 4 pieces
      • Chicken §


        • Grillkip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden. Gekruid of ongekruid naar keuze.

          € 5.75

          piece
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 8.95 / 500 g

          x 500 g
        • Kippendijenvlees §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot

          € 4.95 / 500 g

          x 500 g
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2.95

          piece
        • Franse kipfilet rauwe ham §

          Malse kipfilet omwikkeld met rauwe ham

          € 2.95

          piece
      • Lamb §


        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 12.45 / 500 g

          x 500 g
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 12.45 / 500 g

          x 500 g
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 14.95 / 400 g

          x 400 g
      • Quick and ready to cook §


        • Verse kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2.45

          piece
        • Verse kipcordonbleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 2.95

          piece
        • Varkenscordonbleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 6.95

          x 3 pieces
        • Kipkrokant §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 2.95

          piece
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 14.95

          x 10 pieces
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees

          € 4.95

          x 4 pieces
        • Jordaanse gehaktballen §

          Een ouderwets lekkere Jordaanse gehaktbal kant en klaar. Volgens origineel recept bereid.

          € 5.95

          x 4 pieces
        • Shoarmapakket §

          • shoarmavlees varken (500 gram)
          • 5 broodjes
          • 2 sauzen

          € 8.95

          piece
        • Kipshoarmapakket §

          • kipshoarmavlees (500 gram)
          • 5 broodjes
          • 2 sauzen

          € 8.95

          piece
        • Lamsshoarmapakket §

          • lamsshoarmavlees (500 gram)
          • 5 broodjes
          • 2 sauzen

          € 10.95

          piece
      • Minced §


        • Mager rundergehakt §

          Mager rundergehakt bevat maximaal 15% vet (wettelijk geregeld).

          € 5.95 / 500 g

          x 500 g
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 3.95 / 500 g

          x 500 g
        • Jordaans gehakt §

          Een half-om-half specialiteit. Gekruid volgens origineel recept.

          € 10.95 / kilo

          kilo
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 3.95 / 250 g

          x 250 g
      • Sausage §


        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien. Een portie bevat 2 plakken.

          € 2.45 / portion

          portion
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 2.45 / portion

          portion
      • Smoked sausage §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 9.99

          x 3 pieces
      • Liverwurst §


        • Leverworstje (zonder spek) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 2.49 / 250 g

          x 250 g
        • Leverworstje (met spek) §

          Gekruide Hollandse varkensleverworst met spek

          € 2.99

          piece
      • Grilled sausage §


        • Kipgrillworst met kaas §

          Grillworst is een gebraden worst, in dit geval gevuld met kaas.

          € 2.25 / 125 g

          x 125 g
      • Soup supplies §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0.75

          piece
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 3.95 / 250 g

          x 250 g
      • Cold meats §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Beenham §

          Beenham wordt gemaakt van het deel wat meer naar onder op de bout zit

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Cervelaatworst §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 2.25 / 125 g

          x 125 g
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2.95 / 125 g

          x 125 g
        • Gebraden fricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Gebraden kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.59 / 100 g

          x 100 g
        • Gerookt ossenworstje §

          Gerookte ossenworst, gemaakt volgens een eeuwenoud recept

          € 4.50 / 250 g

          x 250 g
        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 2.25 / 125 g

          x 125 g
        • Ossenworstje §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 2.99 / 200 g

          x 200 g
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 4.95 / 125 g

          x 125 g
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vleesna het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 2.95 / 125 g

          x 125 g
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2.25 / 125 g

          x 125 g
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 3.95 / 125 g

          x 125 g
        • Zacht metworstje §

          Zachte metworst of Brabantse metworst is een rauwe worstsoort die je kunt smeren. De worst wordt vervaardigd van varkensvlees.

          € 4.95 / 250 g

          x 250 g
      • Meal §


        • Kiplasagne §

          Goed gevulde lasagne bolognese met pittige kip en groenten. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

          € 6.99 / portion

          portion
        • Aspergeschotel met beenham §

          Luchtige aardappelpuree in combinatie met stukjes zachte asperge. Aan deze mix worden reepjes beenham en gekookte eieren toegevoegd.

          € 5.99 / portion

          portion
      • Pasta §


        • Pasta Carbonara met ham §

          Heerlijk pastagerecht met ham

          € 5.99 / portion

          portion
      • Oriental §


        • Pittige bami met boontjes §

          Kant-en-klaar bamigerecht met boontjes om op te warmen. Pittig gekruid.

          € 4.99 / portion

          portion
        • Surinaamse bami §

          Kruidige bami met groenten en vlees

          € 5.99 / portion

          portion
        • Surinaamse nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 5.99 / portion

          portion
        • Chinese nasi met saté §

          Nasi is oorspronkelijk een Indonesisch gerecht. Heerlijk met saté.

          € 5.99 / portion

          portion
        • Roti Kipkerrie §

          Heerlijk gerecht met aardappel en kipkerrie

          € 8.95 / portion

          portion
        • Rotirol met ei §

          Rijk gevulde roti pannekoek

          € 5.95

          piece
        • Borrelkroepoek §

          Kroepoek (Indonesisch: Kerupuk) is een bijgerecht uit de Indonesische keuken.

          € 1.75 / sachet

          sachet
      • Hotchpotch §


        • Andijviestamppot met gehaktbal §

          Een heerlijke stamppot van andijvie met een gehaktbal

          € 5.99 / portion

          portion
        • Boerenkool met worst en spek §

          Klassieke boerenkoolstamppot. Een heerlijk winters en echt Hollands gerecht.

          € 5.99 / portion

          portion
        • Hutspot met suddervlees §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 5.99 / portion

          portion
        • Spinazieschotel met spek §

          Een lekkere Hollandse maaltijd. Verse spinazie met spek.

          € 4.99 / portion

          portion
        • Zuurkool met worst en spek §

          Een traditioneel en lekker Hollandsch gerecht: zuurkoolstamppot met rookworst en spekjes.

          € 5.99 / portion

          portion
      • Soup §


        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het traditionele Nederlands gerecht dat in de winter gegeten wordt is een sterk gebonden versie.

          € 5.99 / liter

          liter
        • Groentesoep §

          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 4.99 / liter

          liter
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 4.99 / liter

          liter
        • Rundvleessoep §

          Een heerlijk kruidige rundvleessoep volgens traditioneel recept

          € 4.99 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 4.99 / liter

          liter
      • Salad dish §


        • Aardappelsalade §

          Aardappelsalade is een salade die van aardappels gemaakt wordt. In de wereld zijn er verschillende soorten aardappelsalades die ieder op een eigen manier bereid worden. Circa 200 gram per persoon.

          € 3.25 / person

          person
        • Carpacciosalade §

          Heerlijke salade met dungesneden carpaccio en o.a. pijnboompitjes. Circa 200 gram per persoon.

          € 3.25 / person

          person
        • Ceasarsalade §

          Klassieke caesarsalade met gegrilde kip. Circa 200 gram per persoon.

          € 3.25 / person

          person
        • Griekse salade §

          Een mix van komkommer, honing tomaten, tricolore paprika, zwarte en groene olijven, bosui en fetakaas. Circa 200 gram per persoon.

          € 3.25 / person

          person
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui. Circa 200 gram salade per persoon.

          € 3.25 / person

          person
        • Kipsalade §

          Een heerlijk frisse kipsalade. Lekker voor bij de barbecue. Circa 200 gram per persoon.

          € 3.25 / person

          person
        • Pastasalade §

          Een overheerlijke pastasalade. Circa 200 gram per persoon.

          € 3.25 / person

          person
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet. Circa 200 gram per persoon.

          € 3.25 / person

          person
      • Salad §


        • Bruschetta rucola §

          Rijpe tomaten, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, knoflook en rucola. Lekker op geroosterd brood met rauwe ham.

          € 3.75 / 125 g

          x 125 g
        • Bruschetta tomaat §

          Deze bruschetta met tomaat is heerlijk om te serveren als hapje of amuse.

          € 3.75 / 125 g

          x 125 g
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Kip hotsalade §

          Salade met pittige kip

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2.45 / 125 g

          x 125 g
      • Sauce §


        • Barbecuesaus §

          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 1.95 / 150 g

          x 150 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1.95 / 150 g

          x 150 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter waarin tuinkruiden zitten zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2.95 / 150 g

          x 150 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1.95 / 150 g

          x 150 g
        • Yamyamsaus §

          Heerlijke pikante saus, smaakt lekker bij veel vleesgerechten

          € 1.95 / 150 g

          x 150 g